DI > Ekonomi

Thursday, 03 December, 05:12

DI - 26 okt 20 kl. 19:30

Sabuni är inte Liberalernas främsta problem
Läs mer på DI
Läs mer om:
Liberalernas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sabuniär inte , Liberalernas, främstaproblem
Expressen - 08 sep 19 kl. 19:59

Kort smekmånad för Sabuni – väljarna gör tummen ned

Smekmånaden är över för Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni. Hon rasar i Expressens och Demoskops nya förtroendemätning och är nu nere på ”MP-nivå” – lägre än företrädaren Jan Björklunds sämsta siffra. – Hon har tappat bland gamla alliansväljare av alla sorter, konstaterar Demoskops opinionschef Peter Santesson.

BT - 22 jan 13 kl. 00:30

Sabuni bröt mot etiketten

Ibland sägs att politiker bedöms efter vad de faktiskt gör, inte vad de säger. Det finns åtminstone en post i regeringen där det inte stämmer ? jämställdhetsministerns.

Expressen - 01 okt 12 kl. 14:19

Sabuni: Ikea konserverar kvinnosynen i Saudiarabien

Ikea raderar kvinnor från katalogen i Saudiarabien. Nyamko Sabuni, FP, är mycket kritisk till företagets agerande. ?

DN - 07 feb 19 kl. 14:33

Nytt avhopp i Liberalernas partitopp

Han var en av de främsta kritikerna mot Liberalernas uppgörelse med Socialdemokraterna. Nu lämnar Mats Persson uppdraget som ekonomisk-politisk talesperson. – Jag kan inte administrera januariöverenskommelsen efter att ha jobbat väldigt tydligt mot att Liberalerna skulle ingå det avtalet, säger Mats Persson (L)..

GT - 30 jun 20 kl. 05:45

Nu börjar kampen för Liberalernas överlevnad

Helene Odenjung lämnar den lokala ledningen av ett parti i behov av tydlighet och riktning. Liberalerna i Göteborg har två år att ta reda på vad för slags parti det är utan sin främsta lokala företrädare vid rodret..

Skånskan - 08 feb 17 kl. 14:00

L-ordförande tackar för sig efter 23 år

Kävlinge 23 år på posten gör Carina Ingelsson till den i särklass mest långlivade ordföranden i Kävlingepolitiken.
Men allt har ett slut. Nu tar hon ett kliv tillbaka som Liberalernas främsta ansikte utåt, även om hon fortsätter som vice ordförande för att vara mentor åt sin efterträdare Anette Bååth.

Sydsvenskan - 16 jan 15 kl. 18:09

Varning för viktig grön bok

Miljöpolitik för moderater. Det låter lika förenligt som marknadsekonomi för V och jämställdhet för SD.Men varför skulle ren luft och levande hav vara just rödgröna frågor?

SmålandsPosten - 13 nov 17 kl. 20:59

Växjö: Han föreslås bli nytt toppnamn inom partiet

Lennart Adell Kind kan bli liberalernas främsta företrädare i Växjö kommun. Han föreslås nu toppa partiets valsedel i Växjö..

GöteborgsPosten - 10 okt 18 kl. 18:50

Sonesson: Låt M och KD bilda regering

Centerns och Liberalernas främsta vallöfte var att avsätta den S-ledda regeringen. Om Annie Lööf (C) och Jan Björklund (L) väljer att släppa fram Socialdemokraterna till makten kommer de i samma ögonblick sätta spiken i kistan för Alliansen. Det finns en klar majoritet i riksdagen för en icke-socialdemokratisk regering..

BT - 15 maj 20 kl. 05:00

Murguz: L:s problem är att de saknar en riktning

Att vara köpt eller inte köpt – det är frågan. Men Liberalernas främsta bekymmer är att partiet inte har en aning om var de är på väg..

DI - 30 maj 20 kl. 09:55

Liberalernas väljarstöd det sämsta på 10 år

Liberalerna har fortsatt lågt stöd från väljarna och minskar något från förra månaden från 3,3 procent till 3,2 procent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.