FriaTider > Nyheter

Thursday, 26 November, 02:09

FriaTider - 26 okt 20 kl. 17:40

Mamma förbjöd Biden vistas nära hennes minderåriga dotter
Läs mer på FriaTider
Läs mer om:
Biden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mamma, förbjöd, Biden, vistas, närahennes , minderåriga, dotter
YLE - 18 sep 17 kl. 08:05

Familj flyttade nästan 90 km för att dottern ska få gå i frisk skola: "Hon är som en annan flicka"

Flera Kyrkslättföräldrar har nu satt sina barn i skolor i andra kommuner eftersom barnen inte längre kan gå i Winellska skolan på grund av illamående som hänger samman med dålig inomhusluft och mögel. Sirpa Ahonen med familj flyttade från Kyrkslätt till Borgå för att dottern Hilma ska kunna ha en normal skolgång. – Två veckor före skolstart fick vi reda på att barackerna vid Winellska skolan inte är färdiga i tid till skolstarten.

YLE - 23 apr 16 kl. 09:51

Så minns vi Tjernobyl - här är publikens minnen

Många av oss minns var de var när de fick höra om Tjernobylolyckan. En del satt vid sandlådskanten med sina barn andra hängde upp byket. Tystnaden kring nyheten var det mest skrämmande.

Sydsvenskan - 08 sep 13 kl. 06:30

Långt efter bikiniåldern

Under den gångna sommaren lär det ha simmats mer än vanligt. Det lysande vädret har utan tvekan inbjudit till sådan aktivitet.Som yngre simmade jag somrarna igenom, oavsett väder och vind.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.