NT > Nyheter

Sunday, 29 November, 18:02

NT - 26 okt 20 kl. 17:15

V kräver skolsatsning: De klarar inte ta hand om barnenTre miljoner extra till skolan och två miljoner till arbetsmarknadsåtgärder år 2021. Så prioriterar V i sin budget. Man ser dock inte behov av en skattehöjning..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: V kräver, skolsatsningDe , klararinte ta , handom , barnen
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Norsk sameby kräver sommarbete i Handöl

En norsk sameby vänder sig nu till Högsta förvaltningsdomstolen för att få rätt till sommarbete i Handölområdet. Tidigare har både länsstyrelsen och kammarrätten avslagit Essand reinbetesdistrikts krav..

YLE - 23 mar 16 kl. 12:39

Larsmo under vårdbudget - Jakobstad kraftigt över

Larsmo är enda kommun som underskrider vårdbudgeten i Jakobstads social- och hälsovårdsnämnd. Jakobstad, Pedersöre och Nykarleby går över. Larsmo klarar ekonomin bra visar bokslutet för social- och hälsovården 2015.

Sydsvenskan - 20 maj 15 kl. 09:26

Återvändare tas om hand av social insatsgrupp

Radikaliserade muslimska ungdomar som återvänder till Lund ska framöver tas om hand av polisens och kommunens samverkansgrupp, "sociala insatsgruppen".
– Vi beslutade om denna handlingsplan efter att 17-åringen försvann, säger Patrik Isaksson, lokal polisområdeschef..

Skånskan - 29 mar 16 kl. 01:00

Allt be­höver inte sty­ras av lag

Opinion De po­li­tiska idéer som par­tierna ald­rig ens för­söker göra verk­lig­het av när de väl har makten borde av­skrivas de po­li­tiska pro­grammen.
Som det fak­tum att näs­tan alla par­tier vill av­skaffa mon­ar­ki. Gör det då, el­ler lägg ner det hycklande agiterandet så fort en ny­het från hovet når me­di­erna.

VA - 21 mar 18 kl. 08:59

Experten levererar dödsdom över Norwegian: ”Klarar sig genom sommaren – men that’s about it”

Krisbesked får analyschefen att tvivla på att flygbolaget överlever året ut. .

Skånskan - 01 mar 15 kl. 23:30

EU krä­ver inte second hand-bu­ti­ker på moms

I för­ra vec­kan kom ett vik­tigt be­sked från EU-kom­mis­sio­nen..

YLE - 27 dec 15 kl. 12:25

Övergivna katter behöver fosterhem

Cirka 20 000 husdjur överges i Finland årligen. På många håll är det svårt att hitta ett tillfälligt hem åt de övergivna katterna och hundarna. Därför har Finlands djurskyddsföreningars förbund inlett en kampanj (webbplatsen på finska) för att hitta tillfälliga fosterhem åt hittedjur.

Skånskan - 01 jun 19 kl. 08:00

Lyckad skolsatsning skrotas

ESLÖV Personalen och de sju högstadieeleverna i Lilla Gruppen på Ekenässkolan, alla med behov av särskilt stöd, har fått veta att gruppen ska avvecklas – trots en framgångsrik verksamhet. Gruppen finns kvar terminen ut men nedtrappningen har börjat.Gruppen är för elever med särskilda behov i undervisningen och har nått fina resultat.

YLE - 08 jun 15 kl. 04:45

Äldreomsorgen: Det offentliga och privata bör gå hand i hand

En åratal lång läkarbrist och ett veritabelt ambulansrally av äldre. Här några orsaker till varför Vasa gick in för samarbete med en privat aktör gällande läkartjänster i stadens äldreomsorg, särskilt på serviceboenden. Chefen för hem- och anstaltvården i Vasa Matti Paloneva berättar hur staden ändrade kursen i äldreomsrogen.

Cornucopia - 09 mar 15 kl. 08:27

Skolan klarar inte av flyktingströmmen

Public Service/SVT:s Västnytt rapporterar att skolorna i de invandrartäta områdena inte klarar av flyktingströmmarna. Det finns helt enkelt inte plats för fler elever och saknas specialresurser för kommunerna.

Situationen förväntas förvärras än mer, och barn riskerar att inte få lagstadgad undervisning då särskilt stöd i form av lärare, specialpedagoger och studiehandledning eller språkutveckling helt enkelt saknas.

YLE - 29 mar 16 kl. 16:08

Kode Maya klarar sig med fyra spår

Kode Maya är bandet som älskar gamla saker och varmt retrosound. Det här kan vara Österbottens mysigaste band. Det är svårt att skriva en liten text om ett band när man ska beskriva sig själv på sociala medier.

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

Man begärs häktad för mordförsök i Malmö

En man begärs häktad på sannolika skäl misstänkt för ett mordförsök i Malmöstadsdelen Hyllie i torsdags kväll, rapporter P4 Malmöhus..

NT - 15 minuter sedan

Ny Väsbyskräll skräll mot topplaget

Tabelltolvan och nykomlingen Väsby fortsätter att sätta skräck i topplaget, tabelltvåan Björklöven..

NT - 15 minuter sedan

Trump står fast vid anklagelser om valfusk

USA:s president Donald Trump fortsätter att hävda att han vunnit det amerikanska valet, och vägrar erkänna sig förlorad..

NT - 45 minuter sedan

BETYG: Svarade för flera matchavgörande räddningar

Vita Hästen kunde bryta den tunga trenden och ta hem alla tre poängen i Kristianstad. Det blev 3–0 till slut efter att alla målen kommit i den tredje perioden..

NT - 45 minuter sedan

Många gripna vid protester i Belarus

Säkerhetsstyrkor i Belarus huvudstad Minsk har gripit över 100 protesterande i en demonstration som den politiska oppositionen kallar "grannarnas marsch", enligt en människorättsgrupp..

NT - 45 minuter sedan

Säljare i oktober - startar nu som quarterback

Sportåret 2020 fortsätter att överraska..

NT - 45 minuter sedan

Bänkad i 28 omgångar – nu Sylvias "superhjälte"

Reserv bakom Felix Jakobsson hela säsongen. Straffräddningen på stopptid visade att Daniel Lidetoft, 20, aldrig haft tanken på att ge upp. "Man måste ta chansen när man får den", säger 20-åringen..

NT - 45 minuter sedan

Man döms för våldtäkter mot tonårsflicka

En man i 20-årsåldern från Ludvika kommun döms till över tre års fängelse för att vid flera tillfällen ha våldtagit en flicka i nedre tonåren, rapporterar Dalarnas Tidning..

NT - 1 timme sedan

Klar seger för Sverige i EM-genrepet

Sverige tog en skön seger i genrepet inför handbolls-EM i Danmark. Det blev 31–25 mot Ungern i den andra av helgens landskamper i Trollhättan. Elin Hansson på vänsterkanten, som kom in sent i EM-truppen, gjorde fyra mål..

NT - 1 timme sedan

Cavani frälste United efter tunga starten

Trots en tung start med två snabba baklängesmål och en skadad David de Gea lyckades Manchester United vända och vinna. Tack vare Edinson Cavani..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.