DalaDemokraten > Nyheter

Tuesday, 01 December, 19:12

DalaDemokraten - 26 okt 20 kl. 17:14

Skid-VM i Falun eller inte? Delade åsikter bland FalubornaDen femte november förväntas kommunstyrelsen fatta beslut om Falu kommun ska ansöka om ett....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
VM, Falun, Faluborna, Falu

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skid-VMi , Faluneller inte , Delade, åsikterbland , Faluborna
DN - 03 dec 13 kl. 21:05

Delade åsikter om bragdguldet

Rätt val, jublade längdskidåkarna efter bragdnämndens beslut att tilldela skidåkaren Johan Olsson årets bragdguld. Fel, rasade Henrik Stensons golfkollegor. Självklara reaktioner – men vad säger mer sansade bedömare?.

Dalarnas tidningar - 22 okt 14 kl. 05:33

Krögare har delade åsikter om extraöppet

Både Liljan och O´Learys i Borlänge kommer ansöka om extraöppet under skid-VM, om förslaget blir verklighet..

DalaDemokraten - 11 timmar sedan

Robert Sundberg: Skid-VM och budgetöverskott i Falun

Kommunpolitik: Falun.

YLE - 02 mar 15 kl. 10:51

Lindholm: Falun, en väckarklocka för finländsk skidåkning

De fjärde VM-tävlingarna på skidor i Falun är över. Norge dominerade stort och knep över hälften av guldmedaljerna, elva av totalt tjugoen. Svenskarna kan också vara nöjda med sin rekordnotering på VM, nio medaljer.

YLE - 26 feb 15 kl. 10:45

Förbundspennan: Hälsningar från Falun!

Som nyss hemkommen från VM i Falun känns det som en bra tid att skriva en förbundspenna. Jag skall göra ett försök att sammanfatta intrycken, vad som var bra och vad som var dåligt. Det är ju trots allt bara två år tills nästa gång VM ordnas och då är det på hemmaplan i Lahtis.

YLE - 22 mar 13 kl. 09:55

FIS ger efter för skidåkarna

Den fruktade Mördarbacken i Falun görs mindre farlig efter att skidåkarna hotat bojkotta världscupsavslutningen. FIS ger efter, men åkarna hade hoppats på ännu större justeringar. Det internationella skidförbundet FIS har halverat Mördarbacken.

YLE - 27 feb 15 kl. 19:33

Glenn Lindholm: Skidåkarens mardröm då laggarna sviker

Alla som tävlat i längdskidåkning har upplevt det. Känslan då utrustningen sviker och man inte har en chans att nå framgång. Känslan av orättvisa och uppgivenhet sprider sig, då man inte får visa vad man kan.

DalaDemokraten - 09 nov 16 kl. 17:31

Efter skandalerna – nu ska Sven von Holst ta ett nytt skid-VM till Falun

I samband med skid-VM i Falun var VM-generalen Sven von Holst inblandad i flera skandaler. Nu ska han utreda förutsättningarna för ett nytt skid-VM till Falun..

DalaDemokraten - 30 jan 17 kl. 11:08

Inget nytt skid-VM till Falun förrän 2027

I samband med nyheten där Falun eventuellt kan komma att bli värdar för Nordisk kombination samt backhoppning under ett eventuellt vinter-OS i Stockholm 2026, blev en ny rapport klar. Nu står det klart att det mest realistiska scenariot är att Falun kan komma att få ett skid-VM förstgällande Faluns planer gällande en ansökan om ett kommande skid-VM, något som enligt rapporten är mest realistiskt 2027..

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 14:11

Planerar för milt väder i skid-VM

Lugnet råder med 3,5 månad kvar till skid-VM i Falun. Banorna är godkända, hoppbacken på Lugnet håller ihop och biljettförsäljningen går bra. - Det enda frågetecknet är vädret, men vi har planerat för milt väder, säger VM-vd:n Sven von Holst.

Trelleborgs Allehanda - 28 okt 14 kl. 14:11

Planerar för milt väder i skid-VM

Lugnet råder med 3,5 månad kvar till skid-VM i Falun. Banorna är godkända, hoppbacken på Lugnet håller ihop och biljettförsäljningen går bra. - Det enda frågetecknet är vädret, men vi har planerat för milt väder, säger VM-vd:n Sven von Holst.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.