DI > Ekonomi

Tuesday, 24 November, 10:31

DI - 26 okt 20 kl. 17:12

LO: Överenskommelsen ogiltig utan oss
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LO Överenskommelsen, ogiltigutan oss
Skånskan - 12 jun 18 kl. 05:00

Ogiltig frånvaro kan stå föräldrarna dyrt

STAFFANSTORP För första gången någonsin lägger barn- och utbildningsnämnden i Staffanstorp viteshot i fyra fall mot föräldrar till barn med mycket hög ogiltig skolfrånvaro.Blir det inte en omedelbar förbättring kan löpande vite med 100 kronor per dag med ogiltig frånvaro dömas ut per förälder. Det handlar om unga, till och med mycket unga barn och de ska vara i skolan, understryker nämndens ordförande Nino Vidovic (M).

PI - 14 mar 11 kl. 16:14

Skoltjejer vägrade dölja håret i moské ? hotades av ogiltig frånvaro

INDOKTRINERING Klassen på Teknikgymnasiet i Södertälje skulle göra studiebesök i en moské och tjejerna i klassen fick besked på att de var tvungna att dölja håret vid besöket. En grupp flickor vägrade detta och en av tjejerna menade att hon vägrade att gå dit alls. Men då fick hon och övriga höra att om ingen dök upp skulle de att få ogiltig frånvaro.

Politologerna - 12 okt 15 kl. 16:35

Decemberöverenskommelsen till minne

Fredagen den 9 oktober upphörde Decemberöverenskommelsen att gälla. Den är dock redan en del av svensk politisk historia, och därmed fortsatt intressant.   Följande text utgör underlag för ett föredrag jag höll den 17 mars 2015.

Politologerna - 22 nov 19 kl. 09:54

Vad tycker Liberalernas medlemmar om januariöverenskommelsen?

Det här är ett gästinlägg av Ann-Kristin Kölln, och Jonathan Polk, forskare i statsvetenskap vid Aarhus respektive Göteborgs universitet. *** Nyckeln till partiledarvalet i L i somras var partiets inställning till januariöverenskommelsen. Nyamko Sabuni vann valet men opinionsstödet för L fortsätter att ligga lågt och därmed står partiets förhållande till januariöverenskommelsen återigen på agendan, vilket L:s landsmöte i november 2019 visade.

NSD - 21 apr 12 kl. 01:30

Ogiltig stopplikt ger böter åter

Polisen i Karlskrona har felaktigt bötfällt trafikanter vid en stopplikt vid en utfart i staden. Visserligen har förare missat att stanna sitt fordon, men själva stoppskylten har visat sig vara ogiltig, skriver Sydöstran. Stopplikten finns nämligen inte upptagen i det register som hålls över trafikföreskrifter på olika platser.

Corren - 16 aug 12 kl. 18:56

Upphandling värd 328 miljoner var ogiltig

En stor upphandling av livsmedel, värd 328 miljoner kronor, är ogiltig. Det slår Förvaltningsrätten i Linköping fast i en färsk dom..

SmålandsPosten - 29 aug 13 kl. 06:43

Lärare varnad för bland annat ogiltig frånvaro

En lärare på Linnéuniversitetet har tilldelats en varning av personalansvarsnämnden. Läraren har åsidosatt sina anställningsskyldigheter och brutit mot arbetsplatsens regler. Enligt en skrivelse från prefekten har den varnade läraren, utan att samråda med sin arbetsgivare, ersatt klassrumsundervisning med nätbaserad undervisning.

Kristianstadsbladet - 16 apr 14 kl. 21:51

Ogiltig Uppsala-protest avslås


Uppsala Basket lämnade in en protest där klubben krävde omspel av tisdagens semifinalmatch i herrarnas slutspel mot Södertälje, som Södertälje vann med 86-85. På onsdagskvällen meddelade Basketförbundet att protesten avslås.Den var inte ens giltlig, enligt förbundet.

Helsingborgs Dagblad - 22 dec 14 kl. 11:42

HA-uppsägning ogiltig

Karlstads kommun fick även hovrätten emot sig när det gäller den uppmärksammade uppsägningen av Solstadens Motorsport från den så kallade Hells Angels-gården i Härtsöga. Hovrätten slår med sin dom fast tingsrättens domslut om att uppsägningen är ogiltig, rapporterar SVT Värmlandsnytt..

SvD - 22 dec 14 kl. 11:37

HA-uppsägning ogiltig

Karlstads kommun fick även hovrätten emot sig när det gäller den uppmärksammade uppsägningen av Solstadens Motorsport från den så kallade Hells Angels-gården i Härtsöga. Hovrätten slår med sin dom fast tingsrättens domslut om att uppsägningen är ogiltig, rapporterar SVT Värmlandsnytt..

BT - 22 dec 14 kl. 11:37

HA-uppsägning ogiltig

Karlstads kommun fick även hovrätten emot sig när det gäller den uppmärksammade uppsägningen av Solstadens Motorsport från den så kallade Hells Angels-gården i Härtsöga. Hovrätten slår med sin dom fast tingsrättens domslut om att uppsägningen är ogiltig, rapporterar SVT Värmlandsnytt. Kommunen köpte gården på exekutiv auktion i maj förra året och har försökt säga upp mc-klubben, formellt Solstadens Motorsport, från klubblokalen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.