Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Friday, 04 December, 15:05

Vestmanlands Läns Tidning - 26 okt 20 kl. 17:04

Insändare: Framtida bergtäkt eller tilltalande ödetomt?I många år har denna fantastiska yta vid rondellen mellan ICA Gryta och ChopChop/OKQ8 stått....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
ICA Gryta, ChopChopOKQ8

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Framtida, bergtäkteller , tilltalande, ödetomt
UT - 28 aug 18 kl. 00:00

Insändare: Är skolutredningen spel för galleriet?

Jörgen Tholin skriver i UT 21/8 om en stor högstadieskola i centralorten. I slutet aviserar han en tänkbar politisk strategi som är föga tilltalande i en demokratisk ordning. .

UT - 18 okt 18 kl. 00:00

Insändare: Dags att åtgärda förfallet vid sjön

Det är bokstavligt talat rent förfallet på och vid Sylvias förtöjningsbrygga. Nerfallna plankor gör knappast åsynen tilltalande...

YLE - 25 mar 17 kl. 07:00

På Pixnekliniken hjälper man människor att finna sitt värde

Att vara missbrukare handlar inte om att vara svag, säger Alex Granqvist. Han, Susanna Gröndahl och Maria Hagberg berättar om sina erfarenheter om missbruk och den hjälp de fått på Pixnekliniken i en ny radiodokumentär. Det är en lång och snirklig väg de gått igenom för att landa i en rätt vanlig, trist vardag.

YLE - 15 okt 14 kl. 13:56

Koivukangas: Med Tommi Läntinen till Hudiksvall

Saldot från Finlands två hemmamatcher mot de på förhand sett bättre fotbollsnationerna Grekland och Rumäninen blev på minus. En poäng av sex möjliga är för lite. Ändå återstår ännu sju kvalmatcher och 21 poäng att spela för, och det känns som att Finland står i ett vägskäl.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.