UNT > Nyheter

Friday, 04 December, 15:53

UNT - 26 okt 20 kl. 17:00

Brand i lägenhet – man till sjukhusEn man har förts till sjukhus i samband med en brand i en lägenhet i Lindesberg i Örebro län..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Lindesberg, Örebro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , lägenhetman till , sjukhus
Kristianstadsbladet - 13 sep 13 kl. 08:59

Dödsoffer i brand på ryskt sjukhus


Minst en person har omkommit och 35 saknas efter en brand på ett sjukhus för psykiskt sjuka i nordvästra Ryssland. Polisen letar i omgivningarna efter överlevande som kan vara på flykt.En talesman för departementet för krissituationer sade tidigare att några av de saknade kan ha flytt från sjukhuset i Novgorodregionen, men att minst 14 var döda.

BT - 13 sep 13 kl. 09:02

Dödsoffer i brand på ryskt sjukhus

Minst en person har omkommit och 35 saknas efter en brand på ett sjukhus för psykiskt sjuka i nordvästra Ryssland. Polisen letar i omgivningarna efter överlevande som kan vara på flykt. En talesman för departementet för krissituationer sade tidigare att några av de saknade kan ha flytt från sjukhuset i Novgorodregionen, men att minst 14 var döda.

UNT - 13 sep 13 kl. 08:59

Dödsoffer i brand på ryskt sjukhus

Minst en person har omkommit och 35 saknas efter en brand på ett sjukhus för psykiskt sjuka i nordvästra Ryssland. Omkring 60 manliga patienter, av vilka många var allvarligt psykiskt sjuka, fanns i byggnaden.(TT).

SvD - 13 sep 13 kl. 08:59

Dödsoffer i brand på ryskt sjukhus

Minst en person har omkommit och 35 saknas efter en brand på ett sjukhus för psykiskt sjuka i nordvästra Ryssland..

BT - 13 sep 13 kl. 11:08

13 döda i brand på ryskt sjukhus

Minst 13 människor har omkommit och flera saknas efter en brand på ett sjukhus för psykiskt sjuka i nordvästra Ryssland. Så mångakroppar har hittats, enligt polisen som samtidigt letar i omgivningarna efter överlevande som kan vara på flykt. En talesman för departementet för krissituationer sade tidigare att några av de saknade kan ha flytt från sjukhuset i Novgorodregionen.

UNT - 13 sep 13 kl. 11:06

13 döda i brand på ryskt sjukhus

Minst 13 människor har omkommit och flera saknas efter en brand på ett sjukhus för psykiskt sjuka i nordvästra Ryssland. Omkring 60 manliga patienter, av vilka många var allvarligt psykiskt sjuka, fanns i byggnaden.(TT).

SvD - 13 sep 13 kl. 11:06

13 döda i brand på ryskt sjukhus

Minst 13 människor har omkommit och flera saknas efter en brand på ett sjukhus för psykiskt sjuka i nordvästra Ryssland..

NSD - 31 mar 20 kl. 14:10

Larmet: Brand på Kiruna sjukhus

SOS alarm har fått larm om en brand på Kiruna sjukhus..

Kristianstadsbladet - 08 mar 18 kl. 22:16

Brand: En till sjukhus efter larm om brand

En man är förd till sjukhus efter larm om brand i en lägenhet på Vemmenhögsgatan i Kristianstad. .

Expressen - 11 dec 16 kl. 10:21

Kraftig brand – man till sjukhus

En fullt utvecklad brand har rasat i en lägenhet på Hisingen i Göteborg – räddningstjänsten kommer jobba på platsen under flera timmar. – En man i 60-årsåldern har förts till sjukhus med rökskador, säger polisens presstalesman Peter Adlersson. Ett vittne på platsen berättar att branden totalförstört lägenheten.

Aftonbladet - 18 jan 20 kl. 17:11

Stor insats vid brand – skadad till sjukhus

▸ En brand i en lägenhet i centrala Nässjö gjorde att en stor insats sattes in och ett 20-tal personer evakuerades från….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.