Expressen > Nyheter

Friday, 04 December, 02:25

Expressen - 26 okt 20 kl. 16:51

Smittan rusar i Danmark – nya åtgärder på gångCorona-smittan skenar i Danmark.Under senaste dygnet har ytterligare 1 056 personer rapporterats smittade, vilket är nytt danskt rekord.Klockan 17 har danska Sundhedsstyrelsen, den danska myndigheten som ansvarar för hälsofrågor, kallat till en ny presskonferens om det akuta läget..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Danmark, Sundhedsstyrelsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Smittan, rusari , Danmarknya , åtgärder, gång
Kristianstadsbladet - 26 okt 12 kl. 06:30

Restaurang stängdes efter smittan

Den enda gemensamma nämnaren för de tre personer som misstänks insjuknat i ehec är i dagsläget Pizzeria Viking i Bromölla. Därför har restaurangen stängts för provtagning.
?

Nyan - 23 apr 20 kl. 06:00

Landskapsläkaren: Risk för åtgärder under lång tid

I Finland pågår diskussioner om att långsamt och stegvis släppa på de restriktioner som gällt under covid-19-pandemin.
Men en ”exit” kan också innebära stora risker för ett bakslag av ökad smitta för Åland, där spridningen varit liten. Därför kan vissa begränsningar bli långvariga.

Cornucopia - 12 feb 16 kl. 13:43

Bostadspriserna rusar - nya rekordpriser i hela landet

Enligt Valueguard rusar nu bostadspriserna. Nya rekordpriser är nådda i samtliga Valueguards kvalitetsjusterade bostadsprisindex, till och med i Malmö.Kvalitetsjusterade villaprisindex för Stockholms kommun.

YLE - 22 nov 16 kl. 09:29

Team Danmarks entydiga mål: Guld till Danmark!

Då Danmark i Rio gör sitt näst bästa OS genom tiderna och det bästa sedan 1948, handlar det inte om en utveckling som skett över en natt. Team Danmarks toppidrottsprogram startades för drygt 30 år sen, då beslutsfattarna var redo att acceptera tanken på en “elit”. Det var i medlet av 1980-talet som det danska folketinget stiftade en lag om att främja elitidrotten i landet.

YLE - 16 okt 14 kl. 11:43

EU begrundar förebyggande åtgärder mot smittospridning

EU-länderna samlas till ett extra möte i Bryssel för att diskutera ebolaepidemin och vilken inverkan den kan ha på medlemsländerna. EU-länderna skickar antingen sina hälsoministrar eller statssekreterare till mötet. Bland annat kommer man att diskutera kontroll av flygpassagerare från de värst utsatta länderna.

SR - 25 feb 20 kl. 13:57

Smittan har nått södra Italien

I Italien arbetar myndigheterna för högtryck med att försöka stoppa spridningen av coronaviruset. Över 260 personer är smittade och nu har smittan nått också södra Italien. Flera länder inför åtgärder för resor till och från Italien..

BT - 11 mar 20 kl. 15:50

Alla resor ställs in: ”Ska vi stoppa smittan måste alla hjälpas åt”

Marks gymnasieskola beslutade under onsdagen om flera åtgärder med tanke på risken för allmän spridning av Coronaviruset. – Ska vi stoppa smittan måste alla hjälpas åt, ett system är inte starkare än den svagaste länken, säger rektor Markus Ring..

Cornucopia - 14 mar 20 kl. 09:53

Danmark stänger gränserna - hur slår detta?

Världens fjärde hårdast coronadrabbade land per capita, Danmark, stänger sina gränser 12:00 idag. Svenskar på väg hem (även från Kastrup) ska dock få passera genom landet, liksom transporter av gods till och från Danmark. Det är oklart om transittrafik till Sverige får pågå dock.

Kristianstadsbladet - 04 jun 14 kl. 10:25

Inga svenska mers-åtgärder


Betydligt fler har dött av mers i Saudiarabien än vad man hittills trott.Även om risken för smittspridning i Europa anses liten, varnar nu myndigheter i Europa resenärer till och från Mellanöstern för smittan. Englands smittskyddsmyndighet, Public Health England, har satt upp affischer på alla större flygplatser.

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 14 kl. 10:28

Inga svenska mers-åtgärder

Betydligt fler har dött av mers i Saudiarabien än vad man hittills trott. Även om risken för smittspridning i Europa anses liten, varnar nu myndigheter i Europa resenärer till och från Mellanöstern för smittan. Englands smittskyddsmyndighet, Public Health England, har satt upp affischer på alla större flygplatser.

BT - 04 jun 14 kl. 10:25

Inga svenska mers-åtgärder

Betydligt fler har dött av mers i Saudiarabien än vad man hittills trott. Även om risken för smittspridning i Europa anses liten, varnar nu myndigheter i Europa resenärer till och från Mellanöstern för smittan. Englands smittskyddsmyndighet, Public Health England, har satt upp affischer på alla större flygplatser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.