DI > Ekonomi

Thursday, 03 December, 20:06

DI - 26 okt 20 kl. 16:49

Analytikern: Trump-seger ger skjuts till både oljepris och aktiemarknad
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytikern, Trump-segerger , skjutstill , både, oljeprisoch , aktiemarknad
DI - 09 nov 16 kl. 03:52

Marknadsoro efter att Trump-seger rycker närmare

Det kokar av oro på finansmarknaderna då en Trump-seger rycker allt närmare. Mexikanska peson rasar, guldpriset går upp och terminer på börser sjunker.  .

Affärsvärlden - 09 nov 16 kl. 07:37

Danske Bank: Trump-seger kan ge allvarliga konsekvenser för Danmark

Redan tidigt på onsdagen börjar varningar om vilka konsekvenser en Trump-seger kan komma att få på världsekonomin och på vissa sektorer..

YLE - 07 nov 16 kl. 17:48

Finländska bankirer tar sovsäcken till jobbet - Trump-seger kan skapa chock

Om republikanernas presidentkandidat Donald Trump vinner valet på tisdag leder det till snabba kast på marknaden. Om demokraten Hillary Clinton vinner reagerar marknaden knappast alls. Så sammanfattar Aktias chefsekonom Heidi Schauman det amerikanska presidentvalet ur ett världsekonomiskt perspektiv.

DI - 17 aug 16 kl. 20:13

Storbanken: Trump-seger stärker dollarn

En seger för republikanernas kandidat Donald Trump i höstens presidentval skulle stärka dollarn på kort och medellång sikt. Det skriver Citi i en strategirapport..

Affärsvärlden - 08 sep 16 kl. 14:28

Credit Suisse: Marknaden underskattar risker med Trump-seger

Även om Hillary Clinton är favorit inför presidentvalet i USA den 8 november så kanske marknaden är lite väl ljummen till vad en seger för Donald Trump skulle innebära för räntemarknaden och inflationstrycket. Det skriver Credit Suisse i en analys inför USA-valet..

DI - 11 okt 16 kl. 12:25

Storbanken: Börsras väntar vid Trump-seger

En seger för Donald Trump i det amerikanska presidentvalet väntas leda till en svag börsutveckling, både på kort och på medellång sikt. En Clintonseger bedöms däremot ha en positiv inverkan på kurserna..

Affärsvärlden - 24 feb 16 kl. 11:41

Oddsen sjunker på Trump-seger

Efter affärsmannen Donald Trumps preliminära vinst vid nomineringsmötet i delstaten Nevada har nu oddsen för att han kommer att bli Republikanernas presidentkandidat sjunkit ytterligare. En satsning på att Trump blir kandidaten ger nu runt 1,36-1,48 gånger pengarna, enligt Oddschecker..

DI - 28 jul 16 kl. 10:23

Trump-seger kan slå hårt mot Asien

En valseger för Donald Trump i det amerikanska presidentvalet skulle ha negativa effekter på Kina och Asien i stort enligt en rapport från Nomura..

E24 - 28 jul 16 kl. 10:30

Rapport: Trump-seger slår mot Asien

En valseger för Donald Trump i det amerikanska presidentvalet skulle ha negativa effekter på Kina och Asien i stort enligt en rapport från Nomura..

PrivataAffärer - 28 jul 16 kl. 10:33

"Trump-seger slår hårt mot Asien"

En valseger för Donald Trump i det amerikanska presidentvalet skulle ha negativa effekter på Kina och Asien enligt en rapport från Nomura....

UNT - 26 aug 16 kl. 13:29

Ekonomer varnar för Trump-seger

Ekonomer varnar för turbulens, handelskrig och global recession om republikanen Donald Trump vinner USA:s presidentval i höst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.