Corren > Nyheter

Wednesday, 02 December, 14:16

Corren - 26 okt 20 kl. 16:45

LFC i ny undersökning: "Viktiga värden"Över 500 Linköpingsbor har fått svara på frågor om Linköpings FC i en färsk undersökning. "Det är kul att se resultatet", säger LFC:s klubbdirektör Frida Andersson..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
LFC, Linköpingsbor, Linköpings FC, Frida Andersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LFCi ny , undersökning, Viktiga, värden
YLE - 17 jan 16 kl. 05:02

Undersökning: Hälften tror att vårdreformen blir bra

Skepsisen mot den omfattande reformen av vård och omsorg minskar, visar en enkät som stiftelsen för kommunal utveckling Kunnallisalan kehittämissäätiö låtit göra. Ungefär hälften av finländarna tror att reformen antingen förbättrar eller inte nämnvärt påverkar servicens kvalitet, mängd och tillgänglighet eller hur systemet fungerar. Förtroendet för reformen har ökat under det senaste året, i december trodde 31 procent av de tillfrågade att tillgängligheten ökar medan motsvarande siffra ett år tidigare var 8 procent.

SmålandsPosten - 26 jun 13 kl. 16:06

Svenska Jägareförbundet: Färsk undersökning om vargattityder

En alldeles färsk undersökning om attityder till varg och vargförvaltning kommer presenteras av forskaren Camilla Sandström från Umeå Universitet på måndagens seminarium om rovdjursförvaltning i Visby. - När det gäller antalet vargar tyder vår undersökning på att vi nu nått en gräns för hur många vargar som ska finnas i Sverige, säger Camilla Sandström. En alldeles färsk undersökning om attityder till varg och vargförvaltning kommer presenteras av forskaren Camilla Sandström från Umeå Universitet på måndagens seminarium om rovdjursförvaltning.

BT - 22 jan 13 kl. 07:54

"Patienterna får mer tid och en komplett undersökning"

I Västra Götaland så är det tandvårdsstyrelsen som föreslår prissättningen.
? Vi vill ha kvalitet som motsvarar priset, säger ordförande Jens Söder (S).

YLE - 09 aug 16 kl. 12:07

Undersökning: Barndomen har stor inverkan på vuxenlivet

Det finns stora regionala skillnader i hur unga vuxna mår. En majoritet av finländska unga mår bra, men en betydande del har också stött på problem under sin väg mot vuxenlivet. Omständigheterna i barndomen har ett klart samband med välbefinnandet senare.

SmålandsPosten - 03 jul 14 kl. 07:04

Teknisk undersökning efter branden

Åsnenrökeriet i Klasa­måla utanför Urshult brann ner på tisdagen. På onsdagen genomförde polisen en inledande teknisk undersökning.
”Brottsrubriceringen är fortfarande misstanke om mordbrand.

Expressen - 17 jan 14 kl. 05:54

Ny undersökning: Vården näst viktigast

Skolan har dominerat den politiska debatten den senaste månaden. Men enligt en undersökning från Novus gjord på uppdrag av LO tycker folket att sjukvården är näst viktigast att satsa på efter skolan. Sjuksköterskan Madeleine Grandell, 25, i Uppsala kräver högre löner och mer personal.

DI - 04 jun 18 kl. 22:05

Svensk sjukvård i topp i ny undersökning

Sverige ligger i topp när sjukvården i 16 OECD-länder jämförs i en ny undersökning. Men rapporten tar inte hänsyn till svenskarnas missnöje med bemötandet inom vården..

YLE - 27 jun 18 kl. 11:05

Internationell undersökning visar att Finlands vårdsystem är bäst i världen: "Hög kvalitet, effektivitet och rättvisa"

Finlands offentligt finansierade sjukvårdssystem är ett av de bästa i världen, både då det kommer till kvaliteten och resultaten inom vården, visar en stor internationell undersökning. Vården här är också billigast i förhållande till kvaliteten..

SVT - 28 jan 17 kl. 22:18

Undersökning: Sjukvården viktigaste politiska frågan

Ny undersökning visar: ”Invandringen har sjunkit tillbaka”.

Expressen - 17 feb 19 kl. 19:03

Patienter fick felaktiga kallelser till undersökning

Sjukvården i Skåne skickade natten till fredagen ut sms till ett stort antal patienter och kallade dem till undersökning.Men det uppstod snabbt problem. Kallelserna var felaktiga.

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 20 kl. 21:39

Undersökning: Kvinnor månar mer om klimatet

Kvinnor i Sverige är mer villiga än män att ändra sin livsstil för att bekämpa klimatförändringarna, visar en undersökning av människors inställning till klimatkrisen. På frågan om åtgärden "äta mindre rött kött" svarade 80 procent av kvinnorna "ja elle.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.