Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 28 November, 03:06

Jönköpingsnytt - 26 okt 20 kl. 16:35

JUST NU: Långa köer efter olycka på E4Två personbilar är inblandade i en olycka på E4. Olyckan ska ha inträffat vid avfarten in mot....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
JUST NU, E4

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Långa, köerefter , olyckapå E4
BT - 14 nov 14 kl. 16:45

Just nu: Tre bilar i olycka på riksväg 40 ? långa köer

Tre bilar är inblandade i en krock som skedde på riksväg 40 på fredagseftermiddagen. Olyckan inträffade i höjd med Viaredsmotet i riktning mot Borås. Ambulans och räddningstjänst är på plats.

Nyheter 24 - 13 feb 14 kl. 15:29

”Är det jantelagen som gör att ni gottar er i andras olycka?"Debatt

 att det är en skoluppgift som niondeklassare ska göra hemma. 
Eftersom jag har klarat av grundskolan och vet att man inte kan låta ett sådant påstående gå utan lite skärskådning går jag till läraren i fråga. Det visar sig vara ett utdrag ur en tysk skolbok som eleverna fått att titta på eftersom man just nu läser om förintelsen och de hemskheter som begåtts.

BT - 22 nov 14 kl. 12:22

Många halkolyckor på Riksväg 40

Olyckorna fortsätter på de hala vägarna runt om Borås. Klockan 14.20 kom ett larm om en olycka på riksväg 40 i höjd med Rångedalamotet.

YLE - 04 feb 17 kl. 10:04

Fyra olympier, många fler har slutat – vad hände med ungdomspristagarna?

Friidrottarna dominerar det finlandssvenska ungdomspriset, visar Yle Sportens kartläggning. Av de 30 pristagarna har en tredjedel lagt av, men det finns även internationellt erkända namn bland de premierade. På lördagens finlandssvenska idrottsgala delas FSI:s ungdomspris ut för elfte gången, då de tre kandidaterna Julia Häger, Alina Strömberg och Susanna Törrönen gör upp om huvudpriset värt 3000 euro.

BT - 04 dec 14 kl. 07:27

Just nu: Buss med 57 personer välte

En buss med 57 personer kom över på fel sida vägen välte på riksväg 27 i morse. Vet du mer? Kontakta BT.

BT - 03 dec 12 kl. 09:10

Just nu: Ytterligare en olycka på riksväg 40

Vid 11.30-tiden inträffade ytterligare en trafikolycka på riksväg 40. Den här gången är det en singelolycka mellan Borås och Bollebygd.

BT - 10 maj 13 kl. 07:12

OS-medaljör avled i olycka

Tvåfaldige OS-medaljören Andrew Simpson, besättningsmedlem på den svenska America's Cup-båten Artemis, omkom när båten kapsejsade under träning. De övriga besättningsmedlemmarna klarade sig utan allvarliga skador. Simpson hamnade under båten och blev kvar under vattnet i omkring tio minuter, uppgav Mindy Talmadge, talesperson för San Francisco-brandkåren för Reuters.

BT - 10 maj 13 kl. 07:12

OS-medaljör död i olycka

Tvåfaldige OS-medaljören Andrew Simpson, besättningsmedlem på den svenska America's Cup-båten Artemis, omkom när båten kapsejsade under träning. De övriga besättningsmedlemmarna klarade sig utan allvarliga skador. Simpson hamnade under båten och blev kvar under vattnet i omkring tio minuter, uppgav Mindy Talmadge, talesperson för San Francisco-brandkåren för Reuters.

Barometern - 27 aug 13 kl. 20:38

Allvarlig olycka på E22

En lastbil och en personbil kolliderade vid 20.15-tiden på E22 ett par mil norr om Oskarshamn. Till följd av olyckan är det just nu omfattande köbildning på vägen.

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 13 kl. 08:49

Tvärstopp i tunnelbanan efter olycka

En olycka vid Mariatorget i Stockholm orsakade stopp i tunnelbanetrafikens röda linje på tisdagsmorgonen. ? Just nu är det tvärstopp.

Expressen - 06 mar 14 kl. 12:15

Olycka på E4 skapar långa köer

En olycka skapar just nu långa köer på E4 norr om Stockholm. Trafiken står helt stilla efter att en lastbil och en personbil krockat vid Rotsunda. – All trafik är avstängd.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.