Corren > Nyheter

Saturday, 28 November, 02:56

Corren - 26 okt 20 kl. 16:31

Man åtalas för mord på midsommaraftonEn man i 50-årsåldern misstänks för att ha attackerat en annan man i huvudet med en yxa eller ett annat föremål..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man åtalas för mord, midsommarafton
Nyheter 24 - 23 jun 12 kl. 15:21

Midsommarafton blev en mardröm för polisen


Mord, mordförsök, misshandel, rån och bilar som kördes in i bostadshus - så stökig var midsommarafton. SVERIGE. Det går inte att förneka att midsommar är en av de mest populära traditionerna som finns i Sverige.

Sydsvenskan - 27 jun 11 kl. 06:30

Två misstänkta mord

Midsommarafton blev hektisk för polisen i nordvästra Skåne. Under loppet av en dryg timme hittades två män som båda misstänks ha blivit mördade.
En 53-årig man hittades vid lunchtid död i Viken.

YLE - 27 jun 17 kl. 16:23

Man hittades död i sitt hem i Helsingfors – polisen misstänker mord

En man har hittats dödad i en höghuslägenhet på Aleksis Kivis gata i området kring Sörnäs och Ås i Helsingfors. Dådet har inträffat mellan midsommarafton och midsommardagen. Polisen vet för tillfället inte vem gärningsmannen är.

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 20 kl. 19:06

Höggs med yxa på midsommarafton – avled

Den man som blev attackerad och fick en yxa i huvudet på midsommarafton i år i Varberg har avlidit av sina skador, skriver Hallands Nyheter. Händelsen utreds nu som mord. Det var sent på midsommarafton som det uppstod ett bråk vid en kolonistuga i Varbe.

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 11 kl. 19:57

51-årig hittades mördad på midsommarafton

Vid 13-tiden på midsommarafton hittades en person död i en lägenhet i centrala Bjuv. En man är anhållen skäligen misstänkt för mord..

BT - 21 jun 14 kl. 12:10

Midsommar med mord och kyla

Kyliga temperaturer bidrog till ett lugnt midsommarfirande på många håll i landet. Men det finns undantag, bland annat misstänks en ung kvinna ha blivit mördad i Örebro.Midsommarafton är, förutom dans runt stången, känd som ett dygn kantat av fylla och bråk.

BT - 21 jun 14 kl. 06:59

Midsommar med mord och kyla

Kyliga temperaturer bidrog till ett lugnt midsommarfirande på många håll i landet. Men det finns undantag, bland annat misstänks en ung kvinna ha blivit mördad i Örebro. Midsommarafton är, förutom dans runt stången, känd som ett dygn kantat av fylla och bråk.

SvD - 20 jun 15 kl. 10:35

Mord, bränder och olyckor på midsommarafton

Vädret bidrog till en lugnare midsommarafton än vanligt, men sett över hela landet hade polisen ändå en en hel del att göra. Här är nattens största händelser samlade..

Nyhetskanalen - 12 jan 11 kl. 19:52

Rättegång om bestialiskt mord slut

En 33-årig man som på midsommarafton slog ihjäl en 30-årig man med en köttklubba, kommer med all sannolikhet att dömas för mord..

BT - 25 jun 11 kl. 11:02

Man anhållen för mord i Bjuv

En man i 35-årsåldern har anhållits skäligen misstänkt för mord på en man i 50-årsåldern i Bjuv utanför Helsingborg. Offret hittades i en lägenhet vid lunchtid på midsommarafton.
Den nu anhållne mannen greps på kvällen efter vittnesuppgifter.

YA - 02 jul 18 kl. 16:23

Person anhållen för medhjälp till Malmömord

En person har anhållits skäligen misstänkt för medhjälp till mord på en 24-årig man vid Lindängen i Malmö kvällen före midsommarafton, rapporterar Sydsvenskan. Senast på torsdag ska kammaråklagaren ta ställning till huruvida personen ska begäras häktad.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.