UNT > Nyheter

Wednesday, 25 November, 03:13

UNT - 26 okt 20 kl. 16:13

Vi arbetar för ökad personalkontinuitet
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi arbetarför , ökad, personalkontinuitet
Dagensanalys.se - 23 apr 20 kl. 16:44

Ökad värmeförbrukning i svenska hushåll när fler arbetar hemifrån

En ny studie från Tado visar att vi i Sverige ökade värmeförbrukningen hemma med fem procent förra månaden jämfört med mars 2019. Med en genomsnittlig skillnad i utomhustemperatur på bara 1°C spelade troligtvis vädret en obetydlig roll. Skillnaden beror istället till stor del på den stora ökningen av att flera arbetar hemifrån i coronavirustider.

Supermiljöbloggen - 11 maj 15 kl. 19:31

Malmö bäst i Sverige på att främja ökad cykling

Andra kommuner som ligger i topp Cykelfrämjandets granskning är Eskilstunda, Karlstad, Lund och Uppsala. I förra veckan presenterade Cykelfrämjandet sin kommunvelometer, som enligt ett pressmeddelande är en djupgående granskning av hur kommuner i Sverige arbetar med att främja cykling. Det här är sjätte året i rad som Cykelfrämjandet genomfört granskningen.

Skånskan - 05 jan 17 kl. 14:00

Ökad koll efter brandattentat

LANDSKRONA Efter de omfattande bränderna på Pilängstorget och på Anniegården sätter Landskrona stad in flera kraftfulla åtgärder. ERWP.fif(2)Man tar situationen på största allvar och förstärker nu närvaron av fler vuxna på kvällstid på stadens gator.

Sydsvenskan - 17 aug 15 kl. 04:00

Vi väntar oss fortsatt ökad utbrändhet bland Lundaelevernas pedagoger

Det finns ett politiskt beslut i Lund om att minska lärarnas arbetsbörda. Man har inte lyckats uppnå det målet, snarare tvärt om. När terminen nu börjar har skolorna istället drabbats av ett sparbeting.

Magazin24 - 07 nov 12 kl. 10:37

Ökad närvaro efter våldtäktsförsöket

Polisen arbetar intensivt med utredningen om överfallet som inträffade i Arboga i lördags. De fokuserar också på brottsförebyggande och trygghetsskapande arbetet. Det var i lördags, den 3 november, som en kvinna blev överfallen vid en cykelbana på Västerleden i Arboga.

HBL - 22 sep 13 kl. 06:00

Öppet villebråd för ökad intolerans

På 90-talet handlade rasismen om konkreta händelser. Som då de små invandrarpojkarna i Gårdsbacka på vägen hem från fotbollsplanen blev misshandlade av skinnskallar. I dag är rasismen mer abstrakt, men mer närvarande.

UNT - 10 dec 13 kl. 12:01

Arbetar för ökad sysselsättning

Fler i arbete, kompetenshöjning och ökad sysselsättningsgrad är kommunens satsningar nästa år. Åtgärder som bland annat ska leda till minskade kostnader för socialförvaltningen..

NT - 20 dec 13 kl. 12:08

Lena arbetar för ökad mångfald i biblioteket

På Hageby Bibliotek arbetar Lena Bezawork Grönlund, nyutnämnd expert i mångfaldsfrågor i ett europeiskt projekt..

BT - 07 okt 14 kl. 17:54

Utökad svensk insats mot ebola

Sverige bidrar med ytterligare 105 miljoner kronor i kampen mot ebola i Västafrika - men skickar ingen personal. - Så vitt jag förstår finns ingen beredskap för det i Sverige just nu, säger biståndsministern.Sverige har sedan april i år satsat 34,3 miljoner kronor för att bekämpa epidemin.

BT - 07 okt 14 kl. 17:56

Utökad svensk insats mot ebola

Sverige bidrar med ytterligare 105 miljoner kronor i kampen mot ebola i Västafrika – men skickar ingen personal. – Så vitt jag förstår finns ingen beredskap för det i Sverige just nu, säger biståndsministern. Sverige har sedan april i år satsat 34,3 miljoner kronor för att bekämpa epidemin.

Kristianstadsbladet - 23 okt 14 kl. 07:43

Ökad vinst för MTG


Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) redovisar en vinst före skatt på 326 miljoner kronor för tredje kvartalet, jämfört med vinsten på 279 miljoner kronor motsvarande period i fjol.Aktieanalytikerna hade, i snitt, spått en vinst på 300 miljoner kronor.Omsättningen för bolaget, som bland annat äger tv-operatören Viasat, uppgick till 3 669 miljoner kronor, jämfört med 3 191 miljoner kronor ett år tidigare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.