Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Sunday, 29 November, 20:18

Länstidningen i Jämtland - 26 okt 20 kl. 16:14

Debattsvar - (C): Ansvar är inte riktigt socialdemokraternas grejSlutreplik från Bosse Svensson (C) till Katarina Nyberg Finn (S).
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Bosse Svensson, Katarina Nyberg Finn

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattsvarC , Ansvarär inte , riktigt, socialdemokraternas, grej
SmålandsPosten - 27 dec 14 kl. 12:28

Eneroth (S): "Det finns en vilja att ta ansvar för Sverige"

Regeringen och Allianspartierna har kommit överens och det blir inget extraval den 22 mars. – Det här visar på att det finns en vilja att ta ansvar för Sverige, säger Tomas Eneroth, socialdemokraternas gruppledare från Kronoberg. Under en presskonferens på lördagen meddelade statsminister Stefan Löfven att det inte blir något extraval.

Magazin24 - 11 aug 18 kl. 10:33

Debattsvar: Socialdemokraternas miljonrullning går inte ihop

Kristdemokraterna ger svar på Socialdemokraternas senaste debattartikel..

Nyheter 24 - 08 jun 11 kl. 12:32

Socialdemokraternas alla svar om Libyen


Socialdemokraternas velande om Sveriges medverkan i FN-insatsen i Libyen tycks äntligen vara över. På onsdagen kom socialdemokraterna och miljöpartiet överens med regeringen om att förlänga insatsen i Libyen. Men turerna kring socialdemokraterna och deras inställning till att delta i och förlänga FN-insatsen i Libyen har varit många.

Sydsvenskan - 23 feb 16 kl. 20:25

Låglönejobb bör prövas. Och LO bör ta sitt ansvar.

Låga löner ger inte fler jobb, hävdar LO i en ny rapport. Slutsatsen bygger på en analys av utfallet i svenska avtalsrörelser: när facket håller nere sina lönekrav i de centrala förhandlingarna leder det inte till fler anställningar – istället ökar utrymmet för löneökningar på lokal nivå."Vinnare är de med stark ställning på arbetsmarknaden", enligt LO.

DalaDemokraten - 25 nov 15 kl. 06:05

Debattsvar om stafettläkare: "Dalarnas patienter straffas dubbelt"

Författarna till artikeln "Är 350 000 kronor i månaden en rimlig stafettläkarlön?" (i DD 11/11) är en del av vår nya organisation, ett filter mellan landstingsledning och verksamhet. De följer Ingalill Perssons (S) exempel att lägga allt ansvar utanför Landstinget Dalarna!

BT - 10 sep 13 kl. 12:32

Regeringen tar inte sitt ansvar

Det är regeringen som styr landet och dess myndigheter lyder under regeringen. Visst kan det bli fel men ansvar kan inte delegeras, det vill säga läggas på någon annan. Under våren och sommaren har denna borgerliga skylla ifrån sig-princip fortsatt.

YLE - 28 jun 15 kl. 08:00

”Finland kan inte blunda för sitt ansvar”

Finland kan inte blunda för sitt ansvar i flyktingfrågan, säger riksdagsledamoten Nasima Razmyar (SDP). I en intervju för Svenska Yle berättar hon om sin syn på regeringsbasen, socialdemokraternas sits och flyktingpolitiken, som hon beskriver som ansvarslös. Razmyar berättar att hennes värsta farhågor besannades då det stod klart att regeringen kommer att skära i utlandsbiståndet och se över flyktingkvoten.

Supermiljöbloggen - 06 apr 17 kl. 19:07

”Vi måste alla VÅGA ta ansvar för klimatkrisen”

När jag var liten ville jag bli en sjöjungfru. Mina föräldrar fick kämpa, lirka och muta mig för att komma upp ur Östersjöns glittrande förtrollande värld om somrarna. Inget har varit så rofyllt och känts så rent som den blågröna havsytan och den tillsynes oändliga horisonten.

SmålandsPosten - 04 sep 13 kl. 07:08

Gör kyrkan fri på riktigt

?Från och med 2014 kommer alla församlingarna i Växjö kommun bilda ett enda pastorat, Växjö pastorat.
I det nya pastoratet kommer det att finnas ett enda kyrkoråd och 13 församlingsråd (tidigare kyrkoråd).

YLE - 13 nov 14 kl. 17:03

"Jag bär på ett moraliskt ansvar"

- Det vi nu bevittnar är ett paradigmskifte i hur de finlandssvenska fonderna ser på kulturens roll. Kravet på att följa en kvartalkapitalistisk logik är större än någonsin, säger Kjell Westö som upplever sig ha ett moraliskt ansvar att sätta ner foten. Tors 13.

YLE - 30 mar 16 kl. 18:51

Emerik Grönroos tar gärna ansvar i Ekenäs IF

Emerik Grönroos, 21 år, är Ekenäs IF:s nyaste spelarförvärv. Efter två skadedrabbade säsonger vill han nu få en skadefri säsong med mycket ansvar. Grönroos säger att det finns potential i EIF:s lag i herrarnas division 1 i fotboll.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.