Nerikes Allehanda > Nyheter

Tuesday, 01 December, 19:45

Nerikes Allehanda - 26 okt 20 kl. 16:05

JUST NU: Förskola i Örebro stänger efter coronautbrott ►”Väldigt hårt tryck”Österängens förskola i Örebro tvingas stänga från och med i morgon. Det efter att flera i....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
JUST NU, Örebro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Förskolai , Örebro, stängerefter , coronautbrott, , Väldigt hårt tryck
Nerikes Allehanda - 18 mar 20 kl. 11:39

JUST NU: Lekland i Örebro akutstänger: ”All personal kommer i praktiken permitteras”

Leos Lekland – med verksamhet i Marieberg – stänger alla lokaler i hela Sverige från och med i....

Skånskan - 28 dec 18 kl. 15:00

Kristinas dröm: Att starta en egen förskola

Höör Kristina Dellholm har just tagit examen från rektorsutbildningen och håller på att träna sin hund Harry att bli skolhund. Målet? Att starta en egen förskola.

Nerikes Allehanda - 20 aug 16 kl. 11:17

Just nu: RFSL sågar nazistorganisationens vägprotest

Just nu hänger en banderoll på en bro över riksväg 50/68 vid Lillån. Avsändaren ska vara organisationen Nordfront och budskapet är "Stoppa homolobbyn".- Polisen vet om att banderollen hänger där, säger Fredrik Bäcker, vakthavande befäl på Örebropolisen.

BT - 27 feb 13 kl. 14:06

En bra förskola är en illusion

I Sverige idag finns det barn under tre år som vistas i barngrupper på 34 barn. Och en grupp på 15 barn anses vara liten. Ändå envisas vi med att tro att den svenska förskolan är världsbäst.

Skånskan - 05 feb 20 kl. 05:00

För få barn på uteskola – stänger

Flyinge För få barn vill gå på uteförskolan Pegasus vilket gör att kommunen inte satsar på verksamheten. Det i sin tur gör att skolan har problem att rekrytera och behålla utbildad personal.Att Pegasus uteförskola ska läggas ner handlar om att det inte finns tillräckligt med underlag.

Skånskan - 12 nov 15 kl. 14:00

Förskola byggs ut med två paviljonger

SVEDALA Svedala växer och för att klara behovet av förskoleplatser nästa år kommer det att behövas paviljonger. 40 nya platser skapas i två paviljonger som placeras bredvid Floraparkens förskola som inryms i gamla Röda skolan.– Paviljongerna ska placeras så nära Floraparken som möjligt, berättar utbildningschef Johan Lundgren.

Nerikes Allehanda - 17 dec 15 kl. 09:20

Agneta Blom borde leda Örebro

Jag är liberal – och ägnar en del av min tid åt att skälla på Socialdemokraterna – som är Örebros största politiska parti. Ur den synpunkten är det förenat med vissa risker att plädera för att en viss person ska efterträda Lena Baastad som ordförande i kommunstyrelsen i Örebro. Risken finns ju att ett antal socialdemokrater som en ren reflex säger att ”det går ju inte”, när personen lanserats på en liberal ledarsida.

Skånskan - 21 mar 19 kl. 14:20

Arkens förskola kan göras om till bostäder

sätofta Arkens förskola kan på sikt byggas om till bostäder. Det är ett möjligt utfall när kommunstyrelsen sagt ja till att ändra planen för den området där förskolan ligger.
– Behovet av barn till den förskolan förväntas minska, skriver kommunens tjänstemän i underlaget som ligger till grund för beslutet.

Alliansfritt Sverige - 14 sep 13 kl. 16:56

Folkpartiet i Örebro är inte alls sura på Centerpartiet och Kristdemokraterna

Staffan Werme, Folkpartiets gruppledare i Örebro är minst sagt sugen på att ta tillbaka posten som kommunstyrelsens ordförande. Han är också bitter på sina forna allianskollegor Centern och Kristdemokraterna, då de istället för att samarbeta med Folkpartiet och Moderaterna valt att samarbeta med Socialdemokraterna. Werme uttrycker sin frustration över detta: ?

Kristianstadsbladet - 15 nov 13 kl. 08:30

Ingen storförskola på Dalagatan - än

Planerna på en storförskola på grönområdet vid Dalagatan har gjort halt – åtminstone tillfälligt. – Det är dumt att köra igenom detta om det eventuellt finns bättre alternativ, säger Stig Johansson (S), ordförande i samhällsbyggnadsutskottet.
Den planerade storförskolan har varit orsak till debatt i två år sedan förslaget kom hösten 2011.

Nerikes Allehanda - 03 maj 15 kl. 05:15

Berlusconi säljer smoothie i Örebro

Jag köpte två flaskor smoothie här i Örebro för några dagar sedan. Etiketten på flaskan upplyser om att den här drycken till och med ger mer immunitet än vad Berlusconi har. Det är anspelning på att den förre italienske premiärministern lyckades kryssa sig igenom rättssystemet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.