UNT > Nyheter

Friday, 04 December, 03:16

UNT - 26 okt 20 kl. 16:00

Varför så svårt att få testa sig för covid i Uppsala?Uppsalas kapacitet för covid-tester är skandalöst låg, skriver Pierre Frühling, Uppsala..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala, Pierre Frühling

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför , svårtatt , , testasig för , covid, i Uppsala
Dagensanalys.se - 31 okt 17 kl. 12:45

Nu kan företag testa Stories även på Facebook

När Facebook lanserade den Snapchat-liknande funktionen Stories på Facebook möttes den av entusiasm, för att sedan falla platt. Därför börjar de nu öppna upp Stories för annonsörer, för att se om formatet kan ta fart på plattformen genom företag istället för genom användare. Det innebär ingen extra kostnad i nuläget, så det kan vara värt att testa.

Dagensanalys.se - 04 apr 18 kl. 14:03

Facebook utökar möjligheterna att testa annonser

Det är viktigt för annonsörer att testa sina annonser för att få veta hur annonsen kommer att se ut i sitt sammanhang och framförallt hur den uppfattas av den tilltänkta målgruppen. I oktober förra året lanserade Facebook möjligheten att köra A/B-annons-test och nu har de lagt till fler funktioner. A/B-test tillåter annonsörer att pröva olika annonsformat, titlar, visuella funktioner med mera, och nu kommer den också kunna testa engagemang, som förklaras såhär av Facebook: ”We´ve added split testing support for the engagement marketing objective, so you can easily fun a split test on ads optimized for post engagement, Page likes and event responses”.

Skånskan - 25 jun 18 kl. 18:30

Unga fick testa att göra egen läsk

Skurup Barn fick testa på allt från att göra gigantiska såpbubblor och densitetstest, till att skapa läsk.
Allt detta när Vattenhallens ”ExperimentExpress” på måndagen gästade Skurups bibliotek.– Min dricka blev god, fast lite sur, men söt också!

DN - 16 mar 20 kl. 23:48

WHO:s vädjan till regeringarna: Testa, testa, testa

WHO vill se en kraftigt intensifierad provtagning världen runt för att finna de människor som bär på det nya coronaviruset. ”Testa, testa,.

Expressen - 06 dec 13 kl. 13:01

Joe Jonas: De tjatade "Testa! Testa!"

Miley Cyrus tjatade på Joe Jonas att röka gräs. I en intervju med Vulture berättar den forne Disney-stjärnan att han föll för grupptrycket. - Första gången jag rökte gräs vad med Demi och Miley.

Kristianstadsbladet - 04 aug 14 kl. 10:03

Niclas: Jag vill testa igen

Foto: Tommy Svensson
Han lämnade Kristianstads FF hastigt förra våren – men nu öppnar Niclas Svensson för en nysatsning. ”Jag vill testa igen”, säger den 21-årige forwarden.
Kvällens uppvisningsmatch är ett fint skyltfönster för många.

Skånskan - 05 jul 18 kl. 17:33

Fartfyllt när barnen får testa sporter

Skurup I går hölls idrottens dag på friluftsbadet. Barn och ungdomar fick testa allt från fotboll och innebandy till olika kampsporter.Tillsammans med Skåneidrotten arrangerar kommunen en dag fylld av sport.

Dagensanalys.se - 03 aug 18 kl. 10:20

Facebook lanserar nytt testa-spel-format i nyhetsflödet

Nu kan du testa mobilspelet innan du köper på nyhetsflödet i Facebook. Formatet heter ”Playable ads” och låter användare testa spel i nyhetsflödet utan att behöva lämna Facebook. Man behöver inte ladda ned något och egentligen inte göra något mer än att bara spel spelet direkt i nyhetsflödet.

Skånskan - 26 jun 19 kl. 05:00

Unga fick testa sitt mod genom cirkus

Vollsjö Gå på lina, klä ut sig till clown och tillverka affischer och biljetter.
Det och en rad andra saker fick ett femtiotal barn, mellan sex och tolv år, testa på när de besökte cirkusworkshopen på Ågården i Vollsjö på tisdagen.Lilly Dabrowski, 7, rör sig ut på den uppspända linan.

Dagensanalys.se - 18 sep 19 kl. 08:27

LinkedIn vill hjälpa dig att testa dina kunskaper

LinkedIn som är de flestas uppdaterade online-cv vill nu hjälpa dig att testa alla kunskaper du listar på tjänsten. Hur mycket kan du egentligen om SEO? Det är ju enkelt att bara lista olika ämnen som man känner sig kunnig inom och det är en annan att faktiskt bevisa att man kan dem.

Skånskan - 09 okt 19 kl. 17:27

Löfven fick testa ny e-vård på Kärråkra

ESLÖV Under fem veckor har Kärråkra vårdcentral i Eslöv varit en av sex i region Skåne för en ny giv kallad Vårdexpressen, där man med datorer och artificiell intelligens ersätter en del av det arbete som görs manuellt när patienterna söker sig till primärvården. På tisdagen fick man finbesök i form av statsminister Stefan Löfven (S) och socialminister Lena Hallengren (S).De båda statsråden fick testa utrustningen och gav med beröm godkänt – samtidigt som de såg stora möjligheter att rationalisera Sveriges pressade primärvård med det om försöken slår väl ut.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.