GT > Nyheter

Sunday, 29 November, 17:58

GT - 26 okt 20 kl. 16:05

Lade ut stulna verktyg till försäljning – grepsPolisen har gripit två män från Bergsjön, som nu är misstänkta för grovt häleri. Vid ett tillslag i männens bostad hittades dyra verktyg som misstänks ha stulits. Totalt handlar det om ett sjusiffrigt belopp – och verktygen har lagts ut till försäljning. .
Läs mer på GT
Läs mer om:
Bergsjön

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ladeut , stulna, verktygtill , försäljning, greps
Trelleborgs Allehanda - 27 nov 13 kl. 10:15

Malmöbo har dömts för häleri av släp och verktyg

Foto: Fredrik Sandberg/TT
Mannen påträffades med ett släp tillhörande Dalköpinge församling. Nu döms han för häleri.
Ystads tingsrätt anser att mannen gjort sig skyldig till olovlig körning samt tre fall av häleri.

Skånskan - 24 feb 19 kl. 12:00

Fann många stulna maskiner i bostaden

Kävlinge Samma helg som en kap- och gersåg stals på en byggarbetsplats i Växjö lade kävlingebon ut en annons på Blocket för att sälja en likadan såg. Vid husrannsakan i Kävlinge påträffades mängder av misstänkt stöldgods. Nu döms mannen för häleri.

Skånskan - 05 feb 19 kl. 15:38

27-åring sålde stulna drogtester

Malmö Strax efter att 60 drogtester stulits från ett gruppboende i Malmö lade en 27-årig man som nyss flyttat därifrån ut dem till försäljning på Facebook.Personal på gruppboendet upptäckte att drogtesterna var till salu och kontaktade polisen.
27-åringen hävdade att han hittat kartongerna med drogtesterna i en påse.

Dagensanalys.se - 11 mar 20 kl. 09:15

CDON lanserar nytt verktyg för ehandlare

CDON har lanserat CDON Connect, ett nytt verktyg för externa ehandlare på CDON Marketplace. Verktyget gör det enklare att integrera samt nya smarta funktioner för att optimera handlarnas försäljning på marknadsplatsen. Vi vill bli en hubb för ehandelsbranschen i Norden och erbjuda marknadens främsta lösningar för våra drygt 1000 externa ehandlare.

Polisen - 20 maj 13 kl. 12:59

Sju personer misstänks för försäljning av stulna cyklar

Polisen fortsätter satsningen mot vardagsbrott. En del i satsningen är arbetet mot cykelstölder. Nu pågår tre utredningar där sju personer, hemmahörande i Västerås, misstänks för att vara inblandade i försäljning av stulna cyklar..

Dagensanalys.se - 08 jun 18 kl. 12:01

Så här ökade Propellerhead sin försäljning med 50 procent

I snart 25 år har Propellerhead levererat mjukvara för musikskapande, främst med studiomjukvaran Reason. Men även med en mogen produkt och dedikerad skara fans behövde de slipa på sin digitala försäljning för att få ut så mycket som möjligt av kundkontakten. Det gjorde att Propellerhead redan för fem år sedan implementerade ett CRM-verktyg, för att enkelt kunna hålla kontakten med såväl befintliga som potentiella kunder.

Alingsås tidning - 25 jan 17 kl. 05:30

Sålde stulna bildelar – åtalas för häleri

Mannen fick sin bil stulen när den var inlämnad hos en bilfirma i Alingsås – bilen hittades senare slaktad och tömd på delar. Två män åtalas för häleri efter att de sålt delar från bilen. Det var under slutet av 2015 som en man lämnade in sin bil till en bilfirma i Alingsås.

Barometern - 25 jun 13 kl. 07:26

Åfors glasbruk till försäljning

Orrefors Kosta Boda säljer Åfors glasbruk. Samtidigt säljer man Johansfors idrottsplats. Svensk fastighetsförmedling har av ägaren Orrefors Kosta Boda fått i uppdrag att sälja glasbruksfastigheten i Åfors.

Kristianstadsbladet - 13 sep 13 kl. 17:13

Många fyndade vid utförsäljning

Foto: Bosse Nilsson
Ett 30-tal hängde på låset när det vankades konkursutförsäljning på Centrummacken i Broby.
Choklad, läsk, glass, filmer, spolarvätska och tobak. Det är bara några exempel på vad som såldes.?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Forskare: Förbjud försäljning av cigaretter

Ingenting annat som finns till försäljning är lika skadligt som cigaretter, skriver Arne Björnberg, tidigare bland annat forskningsdirektör för Svenska Tobaks AB, i en debattartikel i Svenska dagbladet. Han ser ingen som helst anledning att tillåta försäljning av cigaretter och föreslår att det förbjuds redan nästan år. LÄS MER: Här måste du ha fyllt 21 för att få rökaI debattartikeln skriver Björnberg: "det viktiga är inte att hindra förtappade 50-åringar från att fortsätta röka – det är att stoppa nyrekryteringen av 14-åringar till rökarskaran.

Skånskan - 10 aug 16 kl. 09:45

Vanstad skola ute till försäljning igen

SJÖBO För tredje gången ska nu den gamla skolan i Vanstad säljas.– Vi ser inte att vi kommer att behöva den framöver, säger Morgan Johnsson, vd på Sjöbohem AB. Sedan den gamla skolan lades ut till försäljning för första gången för ett år sedan har turerna varit flera.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Mästarna överkörda borta mot Varberg

På förhand var det redan avgjort. MFF var redan klara svenska mästare, Varberg hade säkrat kontraktet.Trots det blev det en fartfylld tillställning i snön på Varberg Energi Arena – ett piggt och spelsuget hemmalag visade klass när MFF avfärdades med 3-2..

GT - 5 timmar sedan

Larm om frontalkrock – flera personer inblandade

Flera fordon är inblandade i en trafikolycka på Tjörn.– Det finns initiala uppgifter om att det rör sig om en frontalkrock, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson i region Väst..

GT - 5 timmar sedan

Polisens varning för populära krogstråket

Allt fler gängkriminella syns till på krogarna kring Järntorget, samtidigt som rånen, våldet och narkotikabrotten ökat i området.Nu manar polisen till vaksamhet.– Man ska inte vara här själv och inte påverkad, för då blir man lätt ett brottsoffer, säger kommunpolis Ola Skogsberg till P4 Göteborg..

GT - 6 timmar sedan

Kommuninvånare uppmanas rapportera slarv med riktlinjer

I Bengtsfors kommun har antalet coronafall ökat kraftigt under senare tid. I ett försök att minska smittspridningen, har kommunen upprättat en e-tjänst där medborgarna kan rapportera in brister i efterlevnaden av Folkhälsomyndighetens riktlinjer. – Om det finns situationer där rekommendationerna inte efterlevs så får vi reda på det och kan vidta åtgärder, säger Katrin Thoor, biträdande kommunchef i Bengtsfors, till SVT Väst..

GT - 7 timmar sedan

”Folk ville inte ens ha mig när jag var gratis”

Astrit Selmani, 23, har växt fram till en fruktad målskytt.I dag leder han den allsvenska poängligan men vägen dit har varit allt annat än rak för Varbergs lagkapten. Frågan är var Selmanis resa ska sluta?

GT - 7 timmar sedan

Var går gränsen för rasism, GP Ledare?

I en veckas tid har vi försökt få svar från Göteborgs-Postens politiska redaktör Adam Cwejman på Twitter om var gränsen går för vad som är acceptabelt att säga eller tycka i andra forum som gästskribent på tidningens ledarsida. Tystnaden gör att vi nu valt att sammanfatta våra frågor i den här debattartikeln, skriver debattörerna Sanna Fielding, Axel Luo Öhman och Henrik Johansson som driver podden Haveristerna. .

GT - 7 timmar sedan

Flera bilbränder under natten

Under natten mot söndag har flera bilar brunnit i Angered. – Alla händelser utreds som skadegörelse genom brand, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson i region Väst..

GT - 8 timmar sedan

Siktade mot toppen – hamnade i botten

Han kom för att vara med att ta Blåvitt mot toppen av allsvenskan.Istället har Alexander Jallow, 22, hamnat i en bottenstrid som är på väg att kulminera.– Nu gäller det att ta tre poäng, reflektera får vi göra efteråt, säger Jallow inför ödesmatchen mot Östersund..

GT - 10 timmar sedan

Ellos-dottern: Brodern fick 93 miljoner i förskott

Ellos-arvingen Susanne Forslund vässar sina anklagelser mot brodern.Hon uppger nu att brodern Peter Blomqvist, genom ännu ett hemlighållet förskottsarv, fått totalt närmare 93 miljoner kronor i dolda gåvor av fadern.Hon slår också tillbaka mot broderns uppgifter om att hon själv fått förskottsarv genom värdefulla konstverk..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.