Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Saturday, 28 November, 11:53

Expressen Dina Pengar - 26 okt 20 kl. 16:02

”Jag skäms för vad jag gjorde som manlig chef”Plötsligt en dag kommer Carl till vd-jobbet som Caroline.Det är kulmen på en 50-årig livsresa – och Caroline Farberger berättar nu i en självutlämnande ny bok om sina klänningsdrömmar som pojke och man, om medicinska aspekter av sin könskorrigering och om samlivet med hustrun i dag.– Jag skäms för vad jag gjorde som manlig chef, säger hon..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Carl, Caroline, Caroline Farberger

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag skämsför vad jag gjorde som , manlig, chef
NSD - 30 mar 12 kl. 22:03

Funktionshindrad fick sex-sms av kommunal chef

En manlig chef inom Kalix kommun misstänks för sextrakasserier mot en funktionshindrad kvinna.Trots flera sex-sms fick han jobba vidare - och någon polisanmälan gjordes aldrig av kommunen.I stället har en privatperson vänt sig till polisen och även JO-anmält kommunen.

Nyteknik - 28 apr 11 kl. 09:20

Manlig chef bäst

Chefen ska helst vara en man. Det tycker var femte tillfrågad, man som kvinna, i en undersökning..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Lönsamt att vara manlig chef på myndigheterna

Hela två av tre av de högsta cheferna på svenska myndigheter är män. SvD har listat lönelistan hos de 20 största myndigheterna..

Kristianstadsbladet - 23 feb 17 kl. 11:00

Butiksanställd blev sexofredad av manlig chef

Till en början trodde kvinnan att det var ett skämt, men de sexuella inviterna blev alltmer besvärande och så småningom handgripliga. Nu fälls en Hässleholmsman för sexuellt ofredande av sin kvinnliga anställda..

YA - 08 mar 14 kl. 06:30

Ny teknisk chef är van vid miljön

Foto: Josefin Berglund
Ystads nya tekniska chef heter Emilia Löfgren och är 34 år. Att hon blir högsta chef för en traditionellt manlig bastion är inget hon tänker på. Den miljön är hon redan van vid.

YLE - 08 mar 17 kl. 11:42

En manlig vuxen vän är guld värd för barn utan pappa

Småfamiljsföreningen Pienperheyhdistys har i 25 års tid koordinerat frivilligverksamheten Mieskaverit eller Manskompisar - där barn till ensamstående mammor får en manlig vuxen kompis. I hela landet finns över 200 frivilliga manliga kompisar. I Vasa har verksamheten funnits i två år och man har utbildat nio manskompisar.

Cornucopia - 15 mar 15 kl. 19:12

Bloggläsaren: Högutbildad, högavlönad, manlig tjänsteman, chef eller egen företagare

Dags att redovisa resultaten från annonskampanjleverantören Tailsweeps läsarenkät från tidigare i veckan. En kort sammanfattning är att svaren är ungfär de samma som i de läsarenkäter jag själv genomfört tidigare - läsarna är högutbildade män i sina bästa år, som jobbar som tjänstemän, chefer eller egna företagare med höga inkomster.

Enkäten besvarades av 1 350 av de 57 895 unika besökarna på bloggen under veckan, och får väl sägas vara ett godtagbart antal respondenter - för en opinionsundersökning skulle det motsvara att ca 220 000 svenskar skulle svara mot de 1 000 - 3 000 respondenter som opinionsundersökningar använder.

HBL - 09 mar 13 kl. 06:00

I Kina är varannan chef en kvinna, i Finland var fjärde

Världens kvinnor avancerar allt oftare till chefsposition, visar en ny undersökning. Men de förmodat jämställda nordiska länderna ligger långt efter Asien och Baltikum.I går på kvinnodagen kom de senaste siffrorna om könsfördelningen i företag runtom i världen.

UNT - 17 nov 17 kl. 16:00

Beordrades att sova i samma sovsäck som manlig officer

En kvinnlig soldat från Ledningsregementet blev vid en övning beordrad att sova i samma sovsäck som sin chef..

Västerbottens Folkblad - 09 jan 12 kl. 16:45

Kvinna hotad av manlig bekant

UMEÅ På torsdagseftermiddagen anmälde en kvinna att hon blivit hotad av en manlig bekant i centrala Umeå. UMEÅ På torsdagseftermiddagen anmälde en kvinna att hon blivit hotad av en manlig bekant i centrala Umeå. Polisen har skickat iväg en patrull ?

Sydsvenskan - 08 sep 13 kl. 06:30

Manlig sjuksköterska kunde utmana ödet

FRÅGA: Skulle du vilja redogöra för bakgrunden till uttrycket ?att (inte) utmana ödet?, som man fortfarande kan höra då och då?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.