NT > Nyheter

Monday, 30 November, 09:56

NT - 25 okt 20 kl. 23:20

Upprörda kyrkprotester mot abortlag i PolenRasande demonstranter har stormat kyrkor i flera städer Polen för att protestera mot den skärpning av landets abortlagstiftning som väntas efter ett domstolsutslag i veckan..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Polen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Upprörda, kyrkprotestermot , abortlagi , Polen
Cornucopia - 25 sep 19 kl. 11:45

Vänsterpartiet upprörda över att arbetsgivare med 17 anställda köpte en hummer till förmån Barncancerfonden

Vänsterpartiets manlige pressekreterare Jonas Wikström är upprörd över att Nordsjöfisk åt anläggningen Dömle Herrgård med sina 17 anställda och kollektivavtalanslutna köpt årets första hummer till priset av 52 000:- SEK. Hummern ska bli en del av en middag där inkomsterna går till Barncancerfonden. Stöder man detta kallas man rent av för brunhöger av Vänsterpartiet.

YLE - 19 mar 13 kl. 06:20

Bruksinvånare upprörda och uppgivna

Invånarna i Bruksbostäderna i Fiskars och Billnäs samlades igår (18.3) till informationskväll i Fiskars samlingslokal. Raseborgs stad, bolaget Bruksbostäder och Olli Muurainens representant hade mött upp för att informera om hur saker och ting ska skötas medan alla besvär mot försäljningen behandlas.

Kristianstadsbladet - 23 mar 13 kl. 12:52

Många upprörda - men JO utreder inte

Beslutet att tv-avgiften även ska gälla exempelvis datorer upprör. Det visar de rekordmånga anmälningar som justitieombudsmannen (JO) tagit emot sedan beslutet fattades.
Sedan SVT:s kanaler började direktsändas på webben tas avgift ut även för surfplattor, smarta mobiltelefoner och datorer.

Skånskan - 03 aug 16 kl. 14:00

Miljonbygge väcker upprörda känslor

Skurup Två gånger under den senaste månaden har Skurup kommun delat länken om ombyggnationen av gågatan på sin Facebooksida. Många upprörda Skurupsbor har kommenterat med frågor och kritik.”Pengarna borde läggas på skola samt äldre- och barnomsorg.

YLE - 25 feb 14 kl. 14:59

Jonas Jungar: Och så var vi alla upprörda en liten stund

Det duggar tätt nu – uppståndelse kring än det ena, än det andra. Senast gällde det idrottsminister Arhinmäkis fylla, som om någon dag kommer att vara bortglömd. ”Samhällsdebatt” har allt oftare kommit att handla om hypersnabbt avbetade skandalungar, som sällan leder till något mer än mycket klick och tyck… Den följer numera ett ganska vedertaget mönster, uppståndelsen, det som på finska kallas kohu.

YLE - 29 sep 16 kl. 12:41

Skog förstördes under Carunas röjningsarbeten på Skåldö - markägare upprörda

De har skrämt djur, skadat en häst och förstört terrängen. Upprörda markägare har fått nog av Carunas röjningsarbeten kring elledningarna i Ekenäs skärgård. Elbolaget lovar kompensera de drabbade markägarna.

Kristianstadsbladet - 08 nov 12 kl. 21:04

Upprörda känslor på Björkvägen

Boende på Björkvägen i Hanaskog är upprörda över trafiksituationen. De kräver att Östra Göinge kommun redan nu börjar planera en alternativ bussgata via före detta banvallen.
Skånetrafikens förslag, att dra in Skåneexpressens linje 7 från och med december nästa år och i stället satsa på buss 545, upprör de boende på Björkvägen.

BT - 17 dec 12 kl. 21:34

Fullsatt när budgeten togs upp - många upprörda över sparkrav

Det kom föräldrar och det kom personal från förskolan. Aldrig tidigare har stadsdel Norr haft ett så välbesökt nämndmöte som när budgeten togs i kväll. Sparkraven i nästa års budget upprör.

YLE - 16 okt 13 kl. 11:43

Föräldrar upprörda över dagisbeslut

Kolibridalens daghem som finns i Gamla Vasa är ett privat daghem som staden köper dagvårdsplatser av. Men nu har man beslutat att det ska stängas i augusti 2014. Staden säger att alla plater på dagiset inte är fyllda och att man betalar för tomma platser och istället ska det bli fler dagisplatser på andra ställen i stan där behovet är större.

YLE - 27 maj 16 kl. 16:01

Potatisodlare upprörda över forskning i Åbo

Potatisodlare i Sydösterbotten är upprörda över att forskare i Åbo experimenterar med potatisodlingar för att undersöka effekterna av ogräsbekämpningsmedel som innehåller glyfosat. Potatisodlare använder överhuvudtaget inte sådana medel, säger odlare i Sydösterbotten Forskare vid Naturresursinstitutet och Åbo universitet har undersökt bland annat potatis och funnit rester av glyfosat i experimentodlingar. Enligt tillverkarnas uppgifter skall glyfosaten försvinna och brytas ner inom två veckor.

YLE - 31 jul 16 kl. 16:04

Bybor upprörda över nya Mjölbolstavägar

En del Mjölbolstabor förstår inte varför de ska köra 100 meter längs riksväg 25 då de ska köra mellan grannbyarna i Mjölbolsta efter att nya vägar byggts. De nya vägarna och en ny underfart under järnvägen öppnades för en dryg vecka sedan men det är fortfarande svårt att hitta och köra i området. Mjölbolstaborna har mötts av diverse överraskningar den senaste tiden då de rört sig längs vägarna.

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

Hennes bok blev mest lyssnad på

När Storytel sammanfattar året står det klart att årets mest lyssnade ljudbok är Sofie Sarenbrants deckare "Mytomanen", inläst av Katarina Ewerlöf..

NT - 10 minuter sedan

Man död i Borlänge – polisen utreder mord

Den man som hittades allvarligt skadad i Borlänge natten till lördagen har nu avlidit, rapporterar P4 Dalarna..

NT - 10 minuter sedan

Nystartad fotograf i Norrköping

Sofiafiafotograf har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Hund och hästfotograf som fotograferar porträtt utomhus i naturligt ljus.".

NT - 30 minuter sedan

Då har svenska Netflix-filmen premiär

Den svenska actionthrillern "Red dot" får premiär på Netflix den 11 februari 2021..

NT - 15 minuter sedan

Djur blev påkört av bilist i morgontrafiken

I gryningen på måndagsmorgonen blev en kronhjort påkörd på länsväg 1173, mellan Rejmyre och Vistinge..

NT - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen backar

Stockholmsbörsen inleder handelsveckan med fallande kurser..

NT - 1 timme sedan

SBB inleder företagsbesiktning av Entra

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden har påbörjat en så kallad due diligence-granskning av norska Entra..

NT - 1 timme sedan

Iran begraver mördad kärnfysiker

Debatten rasar i Iran om hur och när landet bör svara på mordet på kärnfysikern Mohsen Fakhrizadeh, som Teheran anklagar Israel för att ha utfört. Samtidigt förbereds hans begravning..

NT - 1 timme sedan

Trafiken polisens varning: "Nu kan det snabbt slå om"

Den milda vinterna har fått en del bilister att vänta med byte till vinterdäck. Det kan bli ödesdigert när halkan kommer smygande..

NT - 1 timme sedan

Gymnaster får välja tävlingsklass oavsett kön

Gymnaster ska i Sverige få delta i vilken tävlingsklass de vill, oavsett juridiskt kön, upp till och med junior-SM..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.