DI > Ekonomi

Tuesday, 24 November, 10:31

DI - 25 okt 20 kl. 22:08

C: Lagstifta om bättre individuell vård
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: C Lagstiftaom bättre , individuell, vård
BT - 26 feb 13 kl. 11:33

Lagstifta om hjärtstartare

Sverige ligger idag långt efter när det gäller antalet hjärtstartare i offentliga miljöer. Vi bör utreda möjligheten att lagstifta om att det ska finnas hjärtstartare på samtliga offentliga platser och om krav på utbildning bör införas i skolor och på arbetsplatser. Varje år drabbas 10 000 människor av plötsligt hjärtstopp i Sverige.

YLE - 17 nov 16 kl. 09:05

Stefan Wallin fick svar: Regeringen tänker inte lagstifta om dödshjälp

Regeringen meddelar att den inte planerar att lagstifta om eutanasi, något som riksdagsledamot Stefan Wallin (SFP) har föreslagit i ett spörsmål. Wallin har ställt ett skriftligt spörsmål med en fråga om vilka åtgärder regeringen tänker vidta för att lagstifta om eutanasi i Finland. Han hänvisar till ett starkt stöd för aktiv dödshjälp i opinionsmätningar.

YLE - 28 apr 14 kl. 10:23

Korsholms närsjukhus inriktar sig på individuell vård

Prislappen för närsjukhuset i Korsholm landar på 15 miljoner. Trots kommunens budgetunderskott ska närsjukhuset på längre sikt bidra till minskade vårdkostnader. Ja äntligen, utbrister biträdande överläkare Stefan Strang och pustar ut.

Regeringen - 09 maj 16 kl. 15:33

Boverket ska på nytt utreda frågan om individuell mätning i lägenheter

Regeringen ger Boverket i uppdrag att följa upp frågan om individuell mätning av värme och tappvarmvatten på lägenhetsnivå. Därför inför inte regeringen någon reglering för individuell mätning i nuläget..

SVT - 31 maj 19 kl. 18:45

SVT-experten glädjs åt tillbakagången till individuell start

SVT:s längdåkningsexpert hyllar ändringen till att Holmenkollens tre- och femmil återigen kommer köras med individuell start. Men ifrågasätter att FIS ännu inte ändrat damernas distans från tre till fem mil. – Har man inte har ändrat sig på den punkten så är det ju bra att även den längsta distansen på damsidan har samma utmaning med individuell start, säger Anders Blomquist..

DI - 19 sep 11 kl. 08:07

S redo lagstifta om rätt till heltid

Rätt till heltid blir en av grundbultarna i Socialdemokraternas skuggbudget och eftersom arbetsmarknadens parter inte löst frågan är partiet berett att lagstifta, skriver partiordföranden Håkan Juholt och partisekreterare Carin Jämtin på DN Debatt..

Sydsvenskan - 23 okt 11 kl. 06:31

M vägrar lagstifta om partibidrag

Moderatstämman valde att inte ta in någon företrädare med utomeuropeisk bakgrund i partistyrelsen. Och stämman sade nej till att lagstifta om redovisning av partibidrag.
Statsminister Fredrik Reinfeldt medger att partiet måste återspegla Sverige som det faktiskt ser ut.

SVT - 23 nov 11 kl. 07:55

MP vill lagstifta om bemanning i äldrevård

Den senaste tidens uppmärksamhet kring äldreboenden har fått Miljöpartiet att reagera. De anser att regeringen ska lagstifta om hur stor personalstyrkan måste vara på olika äldreboenden:.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

M vill lagstifta om partibidrag

Moderaterna är beredda att lagstifta om ekonomiska bidrag till de politiska partierna. Det skriver partisekreteraren Sofia Arkelsten (M) på SvD.se.

DI - 15 maj 12 kl. 13:11

Debatt: Lagstifta om betalningar

Små och medelstora företag plågas av kundernas sena betalningar. Nu bör Sverige ­följa Tysklands exempel och lagstifta om kortare betalningstider. Det nya förslaget som bygger på frivillighet duger inte.

Expressen - 19 jan 13 kl. 01:12

FP: Lagstifta för fler kvinnliga toppchefer

Folkpartiet vill lagstifta för att få fler toppchefer. Det skriver jämställdhetsminister Nyamko Sabuni på DN Debatt i dag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.