DI > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 14:55

DI - 25 okt 20 kl. 19:32

Brittisk militär grep hotfulla fripassagerare på oljefartyg
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brittisk, militär, grep, hotfulla, fripassagerare, oljefartyg
Expressen - 12 jul 17 kl. 08:54

Militär grep cyklist på skyddsområde

En man cyklade in på en militär anläggning utanför Bålsta, greps av militär personal, och sa att han bara var ute och motionerade.Mannen misstänks nu för brott mot skyddslagen.Säpo har informerats och utredningen pågår.

NSD - 27 mar 19 kl. 19:06

Militärpolis grep två utlänningar på flygbas

Två utländska män greps av militärpolisen vid Vidsels flygbas sedan de stannat med sin bil, klivit ut och fotograferat..

Nyhetskanalen - 10 aug 12 kl. 16:03

Sex "terrorister" gripna av egyptisk militär i Sinai

Egyptisk militär grep sex "terrorister" i Sinai på fredagen efter att tidigare i veckan - med Israels goda minne - sänt trupper och pansarfordon till regionen för att få bukt med militanta grupper. I söndags dödades 16 egyptiska gränsvakter i en attack.Oroligheterna utspelar sig i norra Sinai, långt från turistorterna i söder.

Expressen - 02 okt 14 kl. 03:56

Mexikansk militär grep knarkbaron på krog

Efter flera år på flykt har den mexikanska millitären lyckats gripa den mexikanske knarkbaronen Hector Beltran Leyva. DNA-tester bekräftar att det är den fruktade ledaren för Beltran Leyva-kartellen..

DN - 22 nov 18 kl. 23:34

Brittisk polis grep misstänkt för hemgjorda bomberna

Brittisk polis grep på torsdagen en man misstänkt för att ha med två bomber som upptäcktes i London i går att göra..

Cornucopia - 09 aug 19 kl. 13:14

Nederländska stridspiloters familjer fick hotfulla ryska samtal

Nederländska stridspiloters familjer fick hotfulla ryska samtal medan piloterna var placerade i Natos incidentberedskap i Baltikum. Bland annat föreslog samtalen att det vore bättre om piloterna återvände hem.
Amerikansk F-16 på USS Intrepid-museumet i New York.

YLE - 11 okt 14 kl. 17:32

Rysk militär fotograferades från Arandas däck

Bilder som tagits på havsforskningsfartyget Arandas däck visar hur nära det ryska fartyget och helikoptern kom i september utanför Gotland. Aranda tillhör rederirt VG-shipping som har gett ut bilderna till yle. Bilderna är tagna den 2 september - det vill säga i samband med den andra incidenten då rysk militär uppträdde hotfullt mot Aranda.

SR - 18 jun 14 kl. 05:01

USA informerade inte Libyen om militärinsats

I söndags grep amerikansk militär en person, misstänkt för konsulatattacken i Libyen för två år sedan. Men USA meddelade inte Libyen innan de gick in i landet och grep den misstänkte mannen..

BT - 01 nov 14 kl. 18:37

Militärledare pressas mot demokrati

Militären i Burkina Faso stödjer överstelöjtnanten Isaac Zida, som tagit makten från den självutnämnde militärledaren Honoré Traoré. Men Afrikanska unionen kräver att landet återgår till demokratiskt styre.Det politiska och militära spelet i huvudstaden Ouagadougou tog en ny vändning på lördagen, när överstelöjtnant Zida meddelade att han tagit över som statsöverhuvud, och därmed avsatt överbefälhavaren Traoré som själv grep makten på fredagen.

BT - 01 nov 14 kl. 14:26

Ny ledare får militärens stöd

Militären i Burkina Faso säger sig stödja löjtnanten Isaac Zida, som tagit makten från den självutnämnde militärledaren Honoré Traoré. Den avsatte presidenten har flytt till Elfenbenskusten.Det politiska och militära spelet i huvudstaden Ouagadougou fortsätter.

Expressen - 09 jun 16 kl. 00:25

Expert tvingades bort efter hotfulla julkort

Chefen för Must, general Gunnar Karlson, har tvingat bort en hög officer som avslöjats ligga bakom bland annat hotfulla julkort och telefonsamtal till chefer på militära underrättelse- och säkerhetstjänsten. Officeren är expert på ryskt spionage mot Sverige. – Det här hade inte behövt inträffa om Försvarsmakten varit bättre på att ta hand om sin personal, säger advokat Gunnar Falk som varit ombud för officeren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.