DI > Ekonomi

Sunday, 29 November, 21:09

DI - 25 okt 20 kl. 21:51

Pensionärer nyckelspelare: ”Trump enda sättet förhindra att USA blir som Sverige”
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pensionärer, nyckelspelare, Trumpenda , sättet, förhindraatt , USAblir , som Sverige
Cornucopia - 03 dec 17 kl. 19:04

Lös bostadskrisen, vårdkrisen, miljökrisen - belöna pensionärer som flyttar

Istället för att bygga Magdalenamurar (den ekonomiska Berlinmuren) och straffa de som fly(tta)r från Sverige ekonomiskt, borde staten belöna pensionärer som flyr landet. Det skulle lösa bostadskrisen, vårdkrisen och miljökrisen, samt stärka Sveriges ekonomi, så politikerna får mer pengar över till sina hobbyprojekt.Befolkningen i Stor-Göteborg åldern 65+Att bygga en ny bostad kostar idag minst 20 000:- SEK per m2 inklusive fastighet och markarbete.

Barometern - 12 aug 13 kl. 07:43

Pensionärer kan få mer i plånboken

Bara i Kalmar län kan uppemot 10 000 pensionärer ha rätt till tusenlappar extra i bostadstillägg varje månad ? utan att veta om det. Bostadstillägget är ett tillägg till pensionen som man kan söka som stöd för att betala sitt boende.

News55 - 12 okt 15 kl. 10:20

Veckans läsarbrev: ”Kriget mot svenska pensionärer”

Hej. Många äldre säger att de inte känner igen sig i dagens samhälle. Ord som solidaritet, respekt och jämlikhet har försvunnit och det råder en hårdhet i samhället som känns främmande för många.

YLE - 02 sep 17 kl. 08:00

Kimitoöns pensionärer på barrikaderna för Almahemmet

Pensionärer på Kimitoön samlar namn till förmån för en renovering av det kommunala äldreboendet Almahemmet. Listor kommer att finnas utplacerade på olika håll på ön från och med medlet av september. Carl-Erik Wasén är ordförande för Kimito pensionärsförening och förklarar varför pensionärerna understöder en renovering av Almahemmet, så här: - Vi tycker att det är ett tryggt ställe.

News55 - 08 apr 16 kl. 16:15

Pensionärer kan förlora miljarder på AP-affär

Svenska pensionärer riskerar att gå miste om miljarder. Det kan bli konsekvenserna av att de statliga AP-fonderna inte gett möjlighet till budgivning vid försäljningen av sitt fastighetsbolag Norrporten. Sättet som de statliga AP-fonderna driver försäljningen på är ytterst tveksam menar trovärdiga källor till SvD Näringsliv.

Kristianstadsbladet - 28 apr 14 kl. 07:00

En pensionär för pensionärer

Foto: Bosse Nilsson
Tillsammans blir man starkare. Och har roligare. Det tar PRO Hässleholm på allvar, när nu föreningen blivit pensionär med råge och firar 70 år.

BT - 25 aug 14 kl. 10:23

Rut gör ingen nytta för pensionärer

Låt oss stanna något vid vad centerledaren Annie Lööf nyligen sade i tv om Rut-avdraget. I dess kölvatten har företag skapats i tjänstesektorn. Hon påpekar dock, att Rut-avdraget använts av vanligt folk eller folk i inkomster under 35 000 kronor per månad.

PrivataAffärer - 05 jan 18 kl. 06:30

Pensionärer tycker att ”livet är bättre nu”

Talesättet ”det blir bättre med tiden” stämmer, i alla fall om man frågar AMF:s pensionärskunder. Hela 93 procent uppger att de är nöjda eller mycket nöjda med livet som pensionär....

BT - 05 nov 13 kl. 13:58

Pensionären går 47 000 back

Tanken med pensionsbromsen var att när den svenska ekonomin är svag med lägre löneökningar och ökad arbetslöshet så skulle även pensionärerna bidra. ?Tyvärr visar det sig att bromsen ger sänkta pensioner även när det är goda tider.

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 15 kl. 08:33

Nu är pensionärerna mer online

Att dela upp internetanvändare efter ålder är på sätt och vis inte relevant längre.Förr gjorde man alltid det: man talade om de "digitalt infödda" och de "digitalt invandrade".Forskare vid internetinstitutet vid Lunds universitet har i stället försökt lansera begreppet "digital naturals", alltså ungefär "digitalsjälvklara" – personer som använder nätet så mycket att de helt och fullt har inkorporerat det i sitt liv och sin vardag.

Sydsvenskan - 29 maj 15 kl. 08:33

Nu är pensionärerna mer online

Att dela upp internetanvändare efter ålder är på sätt och vis inte relevant längre.Förr gjorde man alltid det: man talade om de "digitalt infödda" och de "digitalt invandrade".Forskare vid internetinstitutet vid Lunds universitet har i stället försökt lansera begreppet "digital naturals", alltså ungefär "digitalsjälvklara" – personer som använder nätet så mycket att de helt och fullt har inkorporerat det i sitt liv och sin vardag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.