DI > Ekonomi

Friday, 04 December, 06:13

DI - 25 okt 20 kl. 18:57

SD-samarbete eller inte – avgörande kraftmätning väntar Liberalerna
Läs mer på DI
Läs mer om:
Liberalerna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD-samarbeteeller inte , avgörande, kraftmätning, väntar, Liberalerna
News55 - 15 maj 20 kl. 15:32

Vad menas med ålderssynthet? News 55:s husoptiker svarar på fler frågor

Vad menas med ålderssynthet? Undrar Bengt i Sörmland. – Hej Bengt och tack för din fråga!

Cornucopia - 01 mar 17 kl. 11:03

Prepping: Automatisk Internet-redundans med failover till mobilt bredband

Jag har nu på grund av återkommande driftsavbrott för min DSL-uppkoppling, införskaffat automatisk failover till mobilt bredband om den fasta förbindelsen till Internet går ner. Tillsammans med avbrottsfri kraft ger detta goda möjligheter att kunna fortsätta leverera blogguppdateringar även vid infrastrukturstörningar utan att behöva lämna hemmet. Även tillgången till Internet sorterar jag ner under prepping.

YLE - 30 aug 17 kl. 04:18

Gröna hoppas på Jyväskyläskräll i hela landet

De Gröna har vind i seglen i opinionsmätningarna och Bella Forsgrén, röstdrottning i Jyväskylä, hoppas att partiet kan ta liknande skrällsegrar i resten av landet. Men Jyväskylä har någonting som få andra städer har: en ung och utbildad befolkning. Bella Forsgrén är 25 år, studerande och sedan april invald i Jyväskylä stadsfullmäktige och medlem i stadsstyrelsen.

HBL - 21 aug 13 kl. 05:29

Vad vill folket?

Två färska opinionsmätningar ger en intressant bild av hur finländarna just nu ser på situationen i samhället.Att ekonomin går dåligt, företagen gör sig av med anställda, arbetslösheten ökar, 318?600 sökte jobb i juli, och att staten fortsätter att låna upp pengar för att hålla Finland flytande har knappast undgått någon.

BT - 18 aug 12 kl. 00:30

Höststart utan badtofflor

För några år sedan läste jag ett annorlunda råd om hur man underlättar den där övergången som många av oss nyss gjort, från semester till jobb. Kom till arbetet med badtofflor på, var uppmaningen. På så sätt skulle man dels ge en signal till omgivningen om att den här personen kan vi inte förvänta oss full arbetsinsats av än, dels själv ta med lite semesterkänsla i jobbet.

Sydsvenskan - 05 jun 13 kl. 15:34

Barnfamilj i Tomelilla kan vräkas

En barnfamilj i Tomelilla kan bli bostadslös om Kronofogden genomför en planerad utmätning och säljer deras hus. Familjen har överklagat och hänvisar till FN:s barnkonvention. Ett avgörande i Högsta domstolen väntar..

BT - 13 dec 14 kl. 10:37

Hoppet står till Fru Europa

När tyska kristdemokraterna CDU:s 27:e kongress omvalde 60-åriga Angela Merkel i en av Kölnmässans hallar i tisdags var det för åttonde gången. 884 av 914 delegater röstade ja. Men populariteten sträcker sig långt utanför partikretsen.

Dagensanalys.se - 09 jan 17 kl. 15:34

10 hetaste digitala trenderna 2017

Webbyrån Petra publicerar årligen en lista på de 10 viktigaste digitala affärstrenderna. Listan har fokus på de digitala trender som driver försäljning och positionerar företag på en allt mer konkurrensutsatt marknad. 2017 toppas listan av de allt större möjligheter som finns inom datadriven marknadsföring tätt följt av ett antal trender som styrs av ett starkt förändrat användarbeteende.

YLE - 04 apr 17 kl. 04:04

Livlig debatt att vänta om vården i riksdagen

Regeringen besvarar på tisdagen oppositionens interpellation om social- och hälsovårdsreformen. Debatten i riksdagen väntas bli livlig. Reformen är inne i ett avgörande skede och kommunalvalet gör att politikerna måste visa sig på styva linan.

YLE - 01 jun 15 kl. 18:57

Idén om Porkala stad får bara en axelryckning av lokalpolitiker

Under helgen föreslog tre näringslivsprofiler i Västnyland att man borde slå ihop Kyrkslätt, Sjundeå och Ingå till staden Porkala. Inget nytt säger lokalpolitiker. Det här är ett förslag som de inblandade kommunerna har behandlat och fattat beslut om flera gånger.

BT - 28 aug 14 kl. 14:44

Nevs skulder: 400 miljoner

Biltillverkaren Nevs i Trollhättan ansöker om rekonstruktion. Med 400 miljoner kronor i skulder vill bolaget ha mer tid för att få i hamn ett avtal med flera internationella parter. "De trepartsförhandlingar vi för med två globala fordonstillverkare går fortsatt framåt, är komplexa och har tagit mer tid i anspråk än vad vi förutspått", säger Nevs vd Mattias Bergman i ett pressmeddelande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.