Nerikes Allehanda > Nyheter

Thursday, 26 November, 15:45

Nerikes Allehanda - 25 okt 20 kl. 02:51

Ordningsvakt utsattes för hot och slag: "Det var hotfull stämning"I samband med att en onykter person skulle omhändertas av ordningsvakt uppstod tumult.....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ordningsvakt, utsattesför , hotoch slag Det var , hotfull, stämning
Blekinge Läns tidning - 23 maj 18 kl. 11:03

Polis kallades till skola efter hotfull situation

Elever på Sternöskolan utsattes för hot av en grupp äldre ungdomar. Skolan ansåg att situationen var så hotfull att de kallade dit polisen. .

Kristianstadsbladet - 12 maj 11 kl. 22:21

Dömdes för olaga hot och stöld av öl

Det blev fällande domar för de två 20-åringar som hotade en 18-åring och stal hans öl vid Resecentrum. En av 20-åringarna fälldes också för övergrepp i rättssak och fler stölder mot samma 18-åring.
Rättegången pågick under torsdagen i tingsrätten.

Helsingborgs Dagblad - 24 okt 11 kl. 12:39

Bilaffär slutade med våld och hot

En Vikenbo i 30-årsåldern har polisanmält att han utsattes för hot och misshandel i samband med att han skulle sälja en bil.Vikenbon hade stämt träff med en presumtiv kund vid 13-tiden. Enligt honom dök fyra personer upp och stämningen blev hotfull.

NT - 10 maj 14 kl. 12:34

Hotfull man blev slagen med batong

Ett bråk på Östgötapendeln har resulterat i åtal mot alla tre inblandade. En väktare, en ordningsvakt och en passagerare. Passageraren misstänks för våld och hot mot tjänsteman.

Helsingborgs Dagblad - 06 feb 12 kl. 14:09

Slog ordningsvakt i ansiktet

En ordningsvakt vid ett nöjesetablissemang i centrala Landskrona har polisanmält att han blivit misshandlad. Enligt anmälan rör det sig om en okänd gärningsman som blivit hotad och slagen.Ordningsvakten hade några minuter tidigare, vid 02.

SmålandsPosten - 04 maj 17 kl. 18:16

Häktad för våld mot ordningsvakt på lasarettet

Några få dagar efter att den 41-årige mannen frigavs villkorligt sitter han nu häktad. Den här gången misstänks mannen ha varit våldsam och hotfull mot en ordningsvakt på Växjö lasarett..

Nya Wermlands Tidningen - 24 jul 17 kl. 09:56

Hotad ordningsvakt drog batong

Situationen blev så hotfull att en ordningsvakt fick dra sin batong när han skulle avvisa en person från en offentlig lokal i centrala Åmål vid halv tre-tiden på natten till lördagen..

Nyan - 03 apr 18 kl. 06:00

Böter för misshandel och hot mot vakt

En man tog stryptag, slog och hotade en ordningsvakt efter att ha blivit avvisad från en krog. Nu döms han för misshandel och olaga hot.
Händelsen inträffade i mars i fjol vid en krog i Mariehamn.

SmålandsPosten - 31 aug 19 kl. 09:54

Brott: Hot och ofredande på O'Learys i Växjö

Under natten mot lördag hotades en ordningsvakt och en kvinna utsattes för sexuellt ofredande på Växjöpuben O'Learys..

Skånskan - 05 feb 19 kl. 21:00

Ordningsvakt helt friad från tre åtal

Lund Det blev en helt friande dom för den ordningsvakt som åtalats för misshandel vid tre olika tillfällen i anslutning till den restaurang där han tjänstgjorde.Det första åtalet gällde en händelse den 28 maj 2017. Mannen som sedan anmälde hade avvisats av en annan ordningsvakt för att han enligt krogägaren uppträtt stökigt.

Skånskan - 23 feb 19 kl. 05:00

Forskare utsattes för kränkning

LUND En anmälan om forskningsfusk ledde till att
den som anmälde utsattes för kränkande särbehandling under lång tid.DO ska granska flera anmälningarGranskar: Diskrimineringsombudsmannen, DO, ska som SkD redan berättat, granska hur universitetet hanterar problem med trakasserier.
Detta efter en begäran från Malmö mot Diskriminering.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.