DI > Ekonomi

Tuesday, 24 November, 09:39

DI - 24 okt 20 kl. 18:32

Mörkerturism ny trend: Här är fem resemål för att maxa mörkret
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mörkerturismny , trendHär är , fem, resemålför att , maxa mörkret
YLE - 18 jan 13 kl. 14:18

Naturen syns i Västnylands monter på resemässan

Spela upp klipp på Arenan
Naturen är väl framme i Västnylands monter på resemässan i Mässcentret i Helsingfors. Det säger Ekenäsbon Anne Ingman, som uppträder och marknadsför Helene Schjerfbeck i Västnylands monter. - Naturen är mycket väl framlyft i Västnylands monter.

Sydsvenskan - 19 apr 13 kl. 06:30

Fem heta bryggerier nära dig

1. Brekeriet, DjurslövEtablerat 2012. Tio öl på festivalen.

Nyan - 26 jan 17 kl. 08:00

Viktig visit på resemässa

I helgen deltog Visit Åland i resemässan Matka-mässan i Helsingfors. I montern bjöds det på musik, serverades lokal mat och såldes åländska produkter. Cirka 4 000 personer besökte mässan under mässdagarna, skriver Visit Åland i ett pressmeddelande.

YLE - 11 nov 13 kl. 07:40

UM: Fem finländare har inte kunnat nås

Omkring 250 finländare befinner sig enligt Utrikesministeriet i Filippinerna men det är endast fem personer som man inte lyckats nå. Enligt dejourerande informatör Eero Kuosmasen vid utrikesministeriet så finns det ännu fem finländare som man inte kunnat nå. Teleförbindelserna är ur funktion i många delar av de värst förstörda områdena och det är svårt också för de filippinska myndigheterna och räddningsgrupperna att ta sig fram till katastrofområdena.

VA - 12 apr 11 kl. 10:51

Fem tekniska köplägen

12 april Här är veckans hetaste aktier ur ett tekniskt perspektiv. I marginalen kan du läsa hur den tekniska analysen är gjord och hur du ska tolka diagramen. De köpanalyser som VA.

Skånskan - 07 dec 16 kl. 04:00

Be­kräftat trend­brott

ERWP.fif(0)De re­sul­tat som Timss-rap­porten för en vecka se­dan visade gladde ge­nom att de tydde på ett trend­brott. Dens svenska sko­lan kan upp­visa bätt­re re­sul­tat igen.

Nyan - 21 jan 14 kl. 10:18

Ålandsfrukost på resemässa

Ju fler inblandade, desto bättre frukost.
Det kanske var mottot för Visit Åland på den stora resemässan i Helsingfors..

Hela Gotland - 02 mar 14 kl. 14:07

Resemässa som lockade många

Under lördagen anordnades Resemässan för första gången på Gotland. Ett 30-tal utställare fanns på plats för att visa sina resmål..

Hela Gotland - 20 mar 14 kl. 17:26

Gotlandssuccé på resemässan

Under torsdagen drog resemässan TUR igång i Göteborg. En gotländsk delegation finns på plats, och har en av mässans mest välbesökta montrar..

DN - 16 jan 15 kl. 19:47

Nordkorea uppvaktar turister på resemässa

Nordkorea försöker sälja in bergsvandring, badstränder och kultursevärdheter under en pågående resemässa i Schweiz. Satsningen ska vara den första som den stängda kommunistdiktaturen gjort, riktad direkt till turister, skriver nyhetsbyrån Reuters..

Jmini.se - 15 nov 15 kl. 10:03

Välbesökt resemässa på Stora Hotellet

Resia anordnade en mycket välbesökt resemässa under lördagen på Stora Hotellet. Det var många intressanta föreläsningar som deltagarna fick lyssna på. Utställarna i år var: Swanson's,  Ving, Apollo, Solresor,  MSC Cruises,  Jambo Tours,  Jönköpi.....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.