DN > Ekonomi

Tuesday, 24 November, 09:50

DN - 24 okt 20 kl. 17:23

Erik Wedberg: Låt den bästa komma in i bilens pekskärm
Läs mer på DN
Läs mer om:
Wedberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erik, Wedberg, Låtden bästa , kommain i , bilens, pekskärm
ÖstersundsPosten - 28 feb 16 kl. 12:51

Erik Orell om att komma ut som homosexuell inom idrotten

Han är själv homosexuell och aktiv inom idrotten. När Erik Orrell fick i skoluppgift att göra skillnad behövde han inte fundera länge innan han visste vad han skulle göra, han ville belysa de problem som finns inom idrotten och den machokultur som råder där..

Länstidningen i Jämtland - 28 feb 16 kl. 12:51

Erik Orell om att komma ut som homosexuell inom idrotten

Han är själv homosexuell och aktiv inom idrotten. När Erik Orrell fick i skoluppgift att göra skillnad behövde han inte fundera länge innan han visste vad han skulle göra, han ville belysa de problem som finns inom idrotten och den machokultur som råder där..

YLE - 04 maj 17 kl. 16:03

Erik Nyström: TPS kändes tidigt som nummer ett för min del

Mina ambitioner är och har alltid varit väldigt höga. Jag ser det här som att jag tar ett steg vidare i min hockeykarriär. Det säger TPS nyförvärv Erik Nyström som flyttar från Sverige till Finland och Åbo.

YLE - 12 mar 17 kl. 09:16

Erik Riska: Allra tyngst när det blev klart att vi inte når slutspel

Erik Riska kommer inte med några bortförklaringar. Hans Vasa Sport misslyckades på alla delområden i och med att säsongen tar slut på måndag. Trots flera sämre perioder under den långa grundserien inleddes ändå den tyngsta perioden i samma sekund som säsongen dog.

YLE - 03 maj 17 kl. 11:01

Jordbrukaren hoppas komma i gång med sådden i tid trots kall vår

Våren har varit ovanligt kall och under veckoslutet snöade det i Östnyland. Traditionellt brukar vårbruket köra i gång kring morsdag, men hur ser det ut i år? Jordbrukare Erik Oljemark från Borgå är hoppfull att tidtabellen håller.

UT - 31 jul 14 kl. 09:24

Erik tar befälet i Elfsborg

Från knattespel på grusplanen i Härna till det kanske finaste tennisjobbet i Sjuhärad. Erik Johansson har gjort en lång resa även om avståndet inte är så långt geografiskt. På måndag börjar han sitt nya jobb som klubbchef i Elfsborg tennis.

UT - 30 dec 14 kl. 08:38

Erik Martinssons tokiga dygn

Inom loppet av ett dygn blev Erik Martinsson både pappa och doktor. Klockan 12.35 den 27 november kom lille Vidar till världen på sjukhuset i Linköping, flera dagar för tidigt.

Skånskan - 09 jan 18 kl. 16:55

TFF värvar loss Erik Andersson

MALMÖ Malmö FF och Trelleborgs FF är överens om en övergång för Erik Andersson. Övergången träder i kraft med omedelbar verkan. ERWP.

YLE - 07 apr 17 kl. 11:12

Vasamusikern Erik Sjöholm följde kärleken till Madrid

Erik Sjöholm hade ett minst sagt händelserikt 2016. Förutom att han släppte sin första skiva och musikvideo lärde han sig också ett nytt språk, ett nytt instrument och flyttade till en myllrande storstad. Sist men absolut inte minst träffade han kärleken.

PrivataAffärer - 02 apr 20 kl. 12:00

FI: Hundratusentals kan komma att ansöka om amorteringsfrihet

FI-generaldirektören Erik Thedéen uppgav att myndigheten kommer att utvärdera undantaget från det strikta amorteringskravet under våren 2021. Åtminstone fram till i juni nästa år kommer detta undantag att gälla. ”Finansinspektionens styrelse har givit starkt stöd åt detta undantag”, fortsatte han med tillägg att det kommer att fattas formellt och gälla från och med tisdagen efter påsk.

Magazin24 - 10 jan 13 kl. 11:36

Erik från Kolsva deltar i årets "Farmen"

Naken-Janne och Farmen-Qristina är kanske de mest kända profilerna från TV4:s dokusåpa "Farmen". Nu är det premiär för en ny säsong av programmet, och då är Erik Persson från Kolsva en av deltagarna. Farmen är en dokusåpa som sändes i TV4 år 2001 till 2004.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Volvo Cars dumpar avtal med Bilia

Bilhandlarkedjan aktiekurs störtdyker..

DN - 1 timme sedan

Coronaeffekten: Kunder vill slippa betala med kontanter

Fler betalar kontantlöst som en effekt av coronapandemin. Det visar en färsk undersökning som kartlagt svenskarnas betalbeteenden. – Att….

DN - 11 timmar sedan

Huaweis högkvarter hyllar Europa – men känslorna är obesvarade

Venedig, Luxemburg, Bologna. Europeiska städer passerar förbi fönstren på spårvagnen som går genom kinesiska telekomjätten Huaweis campus..

DN - 17 timmar sedan

Rapport: Laddhybrider dold miljöfara

Laddhybrider orsakar betydligt mer växthusgaser än vad som framgår i marknadsföringen..

DN - 18 timmar sedan

Wallenberg har halverat SAS-ägandet

Wallenbergsfären har i princip halverat sin ägarandel i SAS i samband med rekapitaliseringen i oktober, visar nya ägarsiffror från SAS..

DN - 22 timmar sedan

För mycket bly i många kaffefilter

I nio av de femton vanligaste kaffefiltren finns för höga halter bly, visar ett test som tidningen Råd & Rön genomfört..

DN - 23 timmar sedan

Turismen tappar 15 miljarder på boendet

Mer än halverade intäkter och 10.000 varslade. Tillväxtverket har räknat på coronakonsekvenserna för turistboendet halvårsperioden….

DN - Igår: 06:54

”Vid så här stora projekt måste företagen få stöd”

Gulf-macken i Hallstavik klarade sig undan kostnadssmällen med blotta förskräckelsen.  .

DN - Igår: 05:07

Är dina lösenord också lätta att avslöja?

Experter: Felet du kan ha gjort allt för länge • Det bör du tänka på • Undvik Trumps miss..

DN - Igår: 18:26

G20-länderna lovar att betala rättvis viruskamp

G20-länderna ska betala för en rättvis fördelning av vacciner, testmaterial och mediciner, så att fattiga länder inte hamnar på efterkälken….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.