DI > Ekonomi

Tuesday, 24 November, 10:27

DI - 24 okt 20 kl. 17:06

OrganoClick vinner Clean Equity Monaco Award utdelat av Prins Albert II av Monaco
Läs mer på DI
Läs mer om:
Clean Equity Monaco Award, Prins Albert II, Monaco

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: OrganoClick, vinner, Clean, Equity, Monaco, Award, utdelatav , Prins, Albert II av Monaco
GlobeNewswire - 26 aug 20 kl. 18:36

Clean Motion AB Delårsrapport för januari-juni 2020

Clean Motion AB Delårsrapport januari-juni 2020 Elfordonstillverkaren Clean Motion AB presenterar sin delårsrapport för första halvåret 2020. Bolaget redovisar en försäljning på 838 (1 219) TSEK och ett rörelseresultat på -1 815 (-2 858) TSEK. Bolaget meddelar också att styrelsen valt Anna Petre till ny ordförande.

Nyteknik - 17 apr 12 kl. 19:30

Organoclick

Under året har Organoclick gått från labb till marknad och byggt fabrik, kontor och labb på 800 kvadratmeter. I år räknar företaget med att sälja träskyddsmedel och impregnerad trätrall för tvåsiffrigt antal miljoner. Nya medel för textilindustrin lanseras snart på marknaden.

Nyteknik - 16 apr 13 kl. 19:15

Organoclick: Ger trä och tyg nya egenskaper

Miljömärkt trä som varken ruttnar eller brinner. Det har redan lett till försäljningsframgångar för Stockholmsföretaget Organoclick. Nästa steg är textil och papper som får nya egenskaper och former..

Kristianstadsbladet - 21 apr 14 kl. 10:11

Clean Bandits låt gör global succé

Deras singel "Rather be" ligger etta på den svenska Spotify-listan och har blivit en världshit. Det brittiska bandet Clean Bandit säger till TT att de är förvånade över succén.
- Vi började spela "Rather be" live, innan vi ens var klara med den.

Trelleborgs Allehanda - 21 apr 14 kl. 10:11

Clean Bandits låt gör global succé

Deras singel "Rather be" ligger etta på den svenska Spotify-listan och har blivit en världshit. Det brittiska bandet Clean Bandit säger till TT att de är förvånade över succén.
- Vi började spela "Rather be" live, innan vi ens var klara med den.

Affärsvärlden - 16 feb 15 kl. 12:43

Organoclick stiger i börsdebuten

Organoclick gör i dag börsdebut på Stockholmsbörsens tillväxtlista First North. Inför noteringen emitterade bolaget drygt elva miljoner aktier till en teckningskurs om 6,80 kronor aktien vilket totalt kunde ge bolaget 75 miljoner kronor. Emissionen blev "ordentligt övertecknad", påpekar bolagets vd Mårten Hellberg för SIX News..

Nyan - 30 jun 15 kl. 06:01

Clean Gas ansöker om konkurs

Tiden är inte inne för den teknologi som Clean Gas har satsat på. Det tror Florian Haug, vd och aktieägare i bolaget, som nu ansöker om konkurs. – Vi var för tidigt ute.

DI - 21 aug 15 kl. 08:37

Organoclick ökar förlusten

Miljöteknikbolaget Organoclick redovisar resultat efter finansiella poster på -3,7 miljoner kronor (-3,5) under det andra kvartalet 2015..

Sydsvenskan - 19 apr 16 kl. 16:38

Elton John på Clean Bandits platta

Den elektroniska musikgruppen Clean Bandit, som vann en amerikansk Grammy för låten "Rather be", samarbetar med legendaren Elton John på sin kommande platta, berättar gruppen för BBC.De möttes under fjolårets Ivor Novello Awards, där Clean Bandit vann två priser.— Sedan dess har vi velat göra saker med honom, vilket har varit galet.

DI - 10 maj 17 kl. 08:54

Historiskt resultat för Organoclick

Organoclick, som handlas First North, hade ett starkt första kvartal 2017, om man tar i beaktning att de tre första månaderna historiskt har stått för endast 18 procent av försäljningen. Mars blev första månad någonsin som bolaget nådde ett positivt ebitda-resultat. Det framgår av delårsrapporten..

DI - 25 aug 17 kl. 10:08

Organoclick växte organiskt 25 procent

Organoclick, som handlas på First North, hade en organisk tillväxt om 25 procent under andra kvartalet. Bruttomarginalen ökade till 40 procent mot 34 procent samma period 2016..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.