DI > Ekonomi

Tuesday, 24 November, 10:52

DI - 24 okt 20 kl. 16:24

Skåne kan behålla publiktaket på 50
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skånekan , behålla, publiktaketpå 50
Cornucopia - 02 mar 20 kl. 10:34

Arbetsgivarverket - statligt anställda smittbärare ska behålla lön

Arbetsgivarverket har nu information om vad som gäller för arbetstagare och arbetsgivare gällande den enskilde anställde som inte kan vara på jobbet på grund av coronasmitta. Bland annat ska den som sätts i karantän för att vederbörande är eller misstänks vara smittbärare enligt smittskyddslagen behålla sin lön. Det gäller dock inte om den anställde frivilligt åkt på semester mot expertmyndigheternas rekommendation till ett land med smitta.

PrivataAffärer - 09 nov 18 kl. 11:26

Hernhag: Ett investmentbolag värt att behålla

Köp Marcus senaste bok: Bli rik och fri med aktier Investgubben: Jag har följt dina råd med investmentbolagen Bure, Investor och Latour. Utvecklingen har varit långt över förväntan. Bure har varit bäst.

Dagens PS - 02 feb 18 kl. 07:00

Krönika: Sossar ljuger för att behålla makten

Regeringen och V fortsätter att slösa med våra skattemedel och ljuger dessutom om det allt medan journalister och media eldar på lögnen. Det handlar så klart om debatten om vinster i välfärden. Detta är en krönika.

Helsingborgs Dagblad - 12 apr 15 kl. 11:32

”Sony Mobiles ansvar är att skapa arbetstillfällen, inte att behålla dem”

Kan ett ansvarstagande företag verkligen sparka hälften av alla anställda? Frågan har hängt i luften sedan Sonys Mobiles avisering om kraftiga neddragningar i Lund. Är inte företagens främsta samhällsansvar att skapa trygga arbetstillfällen, kanske?

Sydsvenskan - 12 apr 15 kl. 11:32

”Sony Mobiles ansvar är att skapa arbetstillfällen, inte att behålla dem”

Kan ett ansvarstagande företag verkligen sparka hälften av alla anställda? Frågan har hängt i luften sedan Sonys Mobiles avisering om kraftiga neddragningar i Lund. Är inte företagens främsta samhällsansvar att skapa trygga arbetstillfällen, kanske?

YLE - 22 maj 14 kl. 05:00

SFP kan behålla sin plats i EU-parlamentet

Samlingspartiet, Sannfinländarna och Vänsterförbundet blir vinnarna i EU-valet. Det visar en färsk gallup som Taloustutkimus har gjort för Yle. Enligt Taloustutkimus estimat blir Samlingspartiet klart största parti och får ett tilläggsmandat, alltså fyra platser i parlamentet.

YLE - 16 jan 15 kl. 12:15

Jakobstad får behålla filmklubben

Jakobstad får behålla filmklubben. I samband med ägarbytet för KinoCity biografen ville de nya ägarna bakom BioRex kedjan lägga ner den snart 40-åriga verksamheten. Filmklubben i Jakobstad kommer att fortsätta åtminstone under våren.

YLE - 10 maj 13 kl. 12:22

Jakobstad kan få behålla specialsjukvården

Pia Vähäkangas, social- och hälsovårdsdirektör i Jakobstad, sade på fredag morgon att hon är tveksam till om Malmska får behålla sin specialsjukvård när den nya vårdreformen antas. Justitieminister Anna-Maja Henriksson tror däremot att staden har möjlighet att behålla specialistvården. Men det förutsätter tillstånd av social- och hälsovårdsministeriet.

HBL - 20 jul 14 kl. 09:30

Majoriteten vill behålla arvskatt

56 procent av de svarande vill behålla skatten, visar en enkät som tidningen Kaleva gjort. En klar majoritet av finländarna vill behålla arvskatten, framgår det av enkät som gjorts av tidningen Kaleva. 56 procent av de svarande vill behålla skatten medan 34 procent önskade att skatten skulle avskaffas.

Sydsvenskan - 30 apr 16 kl. 09:49

Majoritet vill behålla monarkin

Kung Carl Gustaf får en glad present på sin födelsedag. En majoritet av svenskarna vill behålla monarkin, enligt en opinionsundersökning som Sifo har gjort på uppdrag av Svenska Dagbladet.65 procent vill behålla det nuvarande statsskicket, medan 24 procent vill avskaffa monarkin.

Norrtelje Tidning - 30 apr 16 kl. 09:51

Majoritet vill behålla monarkin

Kung Carl Gustaf får en glad present på sin födelsedag. En majoritet av svenskarna vill behålla monarkin, enligt en opinionsundersökning som Sifo har gjort på uppdrag av Svenska Dagbladet. 65 procent vill behålla det nuvarande statsskicket, medan 24 procent vill avskaffa monarkin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.