FriaTider > Nyheter

Wednesday, 02 December, 16:19

FriaTider - 24 okt 20 kl. 14:12

Knivattack på Centralen i Göteborg – mitt på dagen
Läs mer på FriaTider
Läs mer om:
Centralen, Göteborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knivattack, Centraleni , Göteborgmitt på dagen
GöteborgsPosten - 27 nov 16 kl. 08:43

Man gripen efter knivattack i Göteborg

En man i 25-årsåldern har gripits misstänkt för en knivattack tidigt i morse. Mannen greps efter att polisen tvingades att krossa en ruta för att ta sig in i ett trapphus. – En medelåldersman ringer själv SOS och uppger att han har blivit knivskuren, säger Ulla Brehm på polisen..

GöteborgsPosten - 20 dec 17 kl. 05:10

Man död efter knivattack i Göteborg

En man har dött efter att ha blivit knivhuggen i stadsdelen Stampen i Göteborg.
– Han hittades strax före klockan fem på morgonen. Vi bedömer att han är väldigt allvarligt skadad, sa Mårten Gulleng vid polisen i region Väst, tidigare på onsdagsmorgonen..

GöteborgsPosten - 01 jan 18 kl. 08:49

Knivattack i Göteborg

En man blev under måndagsmorgonen knivskuren i Majorna i Göteborg. Vittnen ska ha sett hur mannen blev attackerad av två personer som hoppade ur en bil, skriver GT..

UNT - 11 mar 18 kl. 12:55

Fortfarande oklart om knivattack i Göteborg

Fortfarande är mycket oklart i utredningen kring knivskärningen i stadsdelen Majorna i Göteborg sent på lördagskvällen..

GöteborgsPosten - 20 dec 17 kl. 05:10

Australier död efter knivattack i Göteborg

En man i 30-årsåldern, som flyttade till Sverige från Australien i somras, hittades med svåra knivskador på Odinsplatsen tidigt på onsdagsmorgonen. Han fördes med ambulans till sjukhus, men avled senare.
– Vi förstår inte varför just den här mannen drabbats.

Cornucopia - 10 okt 13 kl. 09:27

Vilken trängsel i Göteborg?

Det existerar inte någon trängsel i Göteborg ens i värsta rusningstid. Trängselskatten i Göteborg är bara ett sätt att höja skatten och få in pengar till diverse storskaliga socialistiska projekt som väldigt få efterfrågar.
Detta är inget nytt.

BT - 23 jun 14 kl. 12:24

Misstänkta föremålet nu flyttat från centralen

All tågtrafik på Göteborgs centralstation har stoppats och tåg har evakuerats. Se bildspelet i artikeln. Orsaken till utrymningen av bussterminalen och intilliggande parkering är någon typ av föremål som teknikerna stött på, uppger polisen.

GT - 14 aug 13 kl. 22:23

Gick till vild knivattack inne på psykakuten

Nekades narkotikaklassade medel. Då gick 23-åringen till knivattack på psykakuten på Östra sjukhuset i Göteborg. Nu kräver arbetsmiljöverket att sjukhuset utreder händelsen, skriver P4 Göteborg..

BT - 20 aug 14 kl. 14:45

Äntligen har krig utbrutit i Göteborg

Västlänken-utspelet från toppmoderaten berör hela Sjuhärad GÖTEBORG. Ett fullskaligt politiskt krig har utbrutit i Göteborg, 25 dagar före valet.
En strid över gränsen, från Moderaterna mot Socialdemokraterna, såväl som internt inom Moderaterna.

Cornucopia - 22 jun 19 kl. 11:06

Göteborg är en skitstad - undvik de närmaste 10-15 åren

Igår gjorde jag misstaget att ta bilen till Centralstationen i Göteborg och fick återigen uppleva den brutala verklighet som kallas Västlänken eller "det är bara kringbyggen och inte egentligen Västlänken", och hur den förstör staden de kommande tio till femton åren, beroende på om man klarar av tidplanerna. För att summera - undvik Göteborg de kommande två decennierna  - men trösta dig med att även om du är helt inkompetent idiot, så finns det en karriärsmöjlighet, nämligen politiker i Göteborg.
Helvetets förmak, påbörjad förstörelse av Korsvägen för Västlänken.

GöteborgsPosten - 12 feb 13 kl. 15:59

Tåg fastnade utanför centralen

En SJ regionaltåg blev stillastående utanför Göteborg central i två timmar. En fordonsskada hindrade tåget från att ta sig in till centralen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.