NT > Nyheter

Sunday, 29 November, 21:28

NT - 24 okt 20 kl. 14:00

Beslut om ishallsförsäljning under klubbanPå måndagen ska beslut om ishallsförsäljningen tas. Kommunen räknar med en besparing på drygt en miljon per år..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beslutom , ishallsförsäljningunder , klubban
HBL - 28 aug 13 kl. 03:39

Fryckmans villa under klubban

Affärsmannen Peter Fryckman har knappt hunnit avsluta sin senaste fängelsevistelse så ska hans villa säljas på Brändö på exekutiv auktion. Förs­ta visningen är redan denna vecka.Peter Fryckman motsätter sig bestämt utmätningen och anser att den strider mot Högsta förvaltningsdomstolens domslut.

Skånskan - 02 maj 18 kl. 10:22

I dag kan riksdagen säga ja till gårdsförsäljning av vin

Skåne – Ett ja i riksdagen i dag betyder inte att gårdsförsäljning blir tillåtet inom kort. Eftersom riksdagens beslut är ett så kallat tillkännagivande, som innebär att regeringen uppmanas att säga ja till gårdsförsäljning, kommer regeringen med största sannolikhet inte att tillsätta en utredning med syfte att hitta en modell som inte hotar systembolagets monopol. Får vi en alliansregering efter valet så kommer den att utreda frågan för att sedan kunna genomföra beslutet.

YLE - 07 jun 16 kl. 12:10

Raseborg 2020: "Det var bara pang pang med klubban"

Det fanns flera besvikna ansikten på läktaren efter att Raseborg hade fattat beslut om att lägga ner tre skolor. Men även vissa politiker var besvikna och gick hem innan röstningen var över. På läktaren i Seminarieskolans aula i Ekenäs satt föräldrar med barn i de indragningshotade skolorna Västerby, Snappertuna och den finska skolan Klinkbackan koulu.

Skånskan - 02 maj 18 kl. 16:06

Ja till gårdsförsäljning stoppas av regeringen

Skåne På onsdagen tog riksdagen beslut om att öppna för gårdsförsäljning av vin och öl. Det drevs igenom av en politisk majoritet, men regeringen och Vänsterpartiet säger nej.– Ett ja i riksdagen i dag betyder inte att gårdsförsäljning blir tillåtet inom kort.

Skånskan - 26 apr 18 kl. 17:24

Beslut om gårdsförsäljning skjuts upp

Under torsdagen debatterades förslaget att tillåta gårdsförsäljning av alkohol.
De borgerliga partierna tillsammans med SD har majoritet för att rösta igenom förslaget.
I riksdagsdebatten varnade Hans Hoff (S) för konsekvenserna av ett sådant beslut, som i förlängningen, enligt S, MP och V skulle innebära ett avskaffande av Systembolagets monopol.

Skånskan - 07 dec 19 kl. 15:30

Mögelhuset ute till försäljning

HÖRBY Kommunen har lagt ut den skandalomsusade fastigheten på Torggatan 3 till försäljning hos mäklare.
Huset köptes in som flyktingboende för snart tre år sedan, men visade sig vara i så dåligt skick att det inte gick att bo i det. Nu riskerar kommunen att göra en rejäl förlust på affären.

Barometern - 21 mar 14 kl. 07:28

Försäljning i fokus i politisk debatt

Hyresgästföreningens paneldebatt skulle handla om bostadspolitiken i Nybro, men det blev förslaget om att sälja bostäder i allmännyttan som kom i fokus. Debattstunden på Jutegården på torsdags­kvällen hade representanter från nästan alla fullmäktigepartier, och efter en genomgång av partiernas syn på bostadsbyggande, bolagsvinster och hyres-gästers inflytande gled debatten snabbt över till det?som skulle bli huvudämnet – frågan om att sälja en del av Nybro Bostads lägenhets­bestånd tillsammans med andra kommunala fastig­heter i ett större försäljningspaket.

Regeringen - 29 apr 15 kl. 12:52

Erkännande och uppföljning av beslut om övervakningsåtgärder inom EU

Regeringen har i dag lämnat en proposition till riksdagen med lagförslag som syftar till att främja användningen av alternativ till frihetsberövanden under brottmålsprocessen.

Pressmeddelande: Erkännande och uppföljning av beslut om övervakningsåtgärder inom EU
Prop. 2014/15:116 Erkännande och uppföljning av beslut om övervakningsåtgärder inom Europeiska unionen

Justitiedepartementet, 29 april 2015.

Kristianstadsbladet - 08 jan 14 kl. 08:30

"Borde vara läge för försäljning"

Foto: Peter Åklundh
Bromölla camping kan komma att säljas. För- och nackdelar med förslaget ska utredas och förhoppningen är att beslut ska kunna tas i början av detta år.
Arrendatorn av Bromölla camping anser att den behöver moderniseras.

Magazin24 - 18 maj 16 kl. 15:00

Scheer lägger klubban på hyllan

INNEBANDY Avslutar en lång och framgångsrik spelarkarriär.Efter 12 säsonger i Rönnby Tigres har Sanna Scheer beslutat sig för att lägga klubban på hyllan. Med 3 SM-guld, 3 VM-guld och 1 Champions cup-guld så har hon en gedigen spelarkarriär bakom sig.

Dagens PS - 23 feb 17 kl. 11:52

Han tar över klubban i skandalbolaget

I dag, torsdag, utsågs den tidigare M-politikern Gunnar Axén till ny ordförande för den krisdrabbade och skandalomsusade pensionsförvaltaren Allra. Han ersätter Ebba Lindsö, som lämnar ordförandeposten efter den dåliga publiciteten kring fondförvaltaren, ett beslut som även styrelseledamoten och tidigare justitieministern Thomas Bodström fattat. Men Gunnar Axén tvekar inte att ta sig an uppdraget.

Fler nyheter från NT

NT - 30 minuter sedan

Alm om Europa-avancemanget: "En dröm"

Det är fem år sedan Elfsborg senaste spelade i Europa League. Nu får Boråslaget en ny chans att mäta krafterna utomlands då man under söndagen säkrade en av Europaplatserna. –Det är extremt stort och såklart en dröm som slår in.

NT - 45 minuter sedan

Grannen: "Först såg jag blåljusen – sen lågor"

Ingen i bostadsområdet har undgått den våldsamma radhusbranden. En granne berättar hur uppståndelsen på gatan lockat till sig många nyfikna ortsbor..

NT - 45 minuter sedan

Papa Bouba Diop död – blev 42 år

Den senegalesiske fotbollsspelaren Papa Bouba Diop har dött, endast 42 år gammal, efter en lång tids sjukdom..

NT - 1 timme sedan

Dokumentär berättar om försvunnen jättestaty

En försvunnen jättestaty i trä med koppling till Thore Skogman och rekordsnabb inspelning av en tv-såpa. Hallstahammars försök att sätta kommunen på kartan under 90-talet har blivit stoff för en dokumentär i Bo Sjökvists regi. "Jätten i Hallstahammar" visas snart på SVT..

NT - 1 timme sedan

350 personer sökte efter försvunnen militär

Omkring 350 personer samlades i Tyresta nationalpark söder om Stockholm för att söka efter den 31-årige yrkesmilitär som varit försvunnen i över två veckor..

NT - 1 timme sedan

Spararna satsar på SAS efter vaccinbesked

De positiva vaccinnyheterna ser ut att kunna göra coronaförlorare till potentiella vinnare..

NT - 1 timme sedan

IFK-managern: "Orolig att fler skulle vara drabbade"

Coronasmittan hittade in i IFK Norrköpings trupp. Linus Hallenius och Simon Thern har visat positiva provsvar. "Jag var orolig att fler skulle vara drabbade, men lyckligtvis var det inte så", säger Jens Gustafsson..

NT - 1 timme sedan

Sverige åkte på tung förlust i EM-kvalet

Efter att ha fallit med två poängs skillnad i EM-kvalmatchen mot Nederländerna i fredags åkte de svenska basketherrarna på en betydligt större förlust på söndagen. Sverige besegrades av Kroatien i bubblan i Istanbul med 87–72..

NT - 1 timme sedan

Vårdpersonal på marsch i Spanien

Tusentals vårdanställda demonstrerade i Madrid på söndagen till stöd för landets offentliga sjukvårdssystem, som bågnar under trycket från coronapandemin..

NT - 1 timme sedan

Hårdare sjukregler på många förskolor

Flera kommuner har skärpt reglerna för snoriga förskolebarn under pandemin. Det visar en enkätundersökning som TT gjort. Åtstramningen blir ofta en källa till konflikt mellan förskolepersonal och pressade föräldrar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.