Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 29 November, 21:27

Vimmerby Tidning - 24 okt 20 kl. 14:00

Vimmerbybo ändrade sig om skadegörelse - dömsEn Vimmerbybo döms nu för skadegörelse vid en tunnelbanestation i Stockholm. Mannen nekade först till brottet, men i tingsrätten valde han att erkänna..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Vimmerbybo, Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vimmerbybo, ändradesig om , skadegörelse, döms
YLE - 05 sep 14 kl. 05:00

Hur mycket kostar skadegörelse i din kommun?

Skadegörelse kan bli en mycket dyr affär. För kommunerna är det ett slitsamt och otacksamt jobb att reparera samma saker om och om igen. Radar har utrett hur mycket de finlandssvenska kommunerna lägger på reparation av skadegörelse av allmän egendom.

YLE - 28 sep 15 kl. 12:21

Villkorligt fängelse för misshandel och skadegörelse i Närpes

Femton personer dömdes till villkorligt fängelsestraff för skadegörelse och misshandel under Tomatkarnevalen i Närpes år 2013. Personerna var mellan 17 och 26 år vid tidpunkten. Ungdomarna välte en parkerad bil och söndrade vindrutor och hanterade den på ett sådant sätt att den totalförstördes.

Skånskan - 02 nov 18 kl. 05:00

Skadegörelse kan stå föräldrarna dyrt

STAFFANSTORP Staffanstorps kommun beslöt nyligen ansöka om att få lägga vite för föräldrar till barn med stor skolfrånvaro.
Nu tydliggör man också rutiner för hantering och krav på ersättning av barns skadegörelse i skolor och förskolor.Uppsåtlig skadegörelse, liksom skador till följd av brott, ska ersättas.

YLE - 06 okt 13 kl. 14:50

Ung man mistänkt för skadegörelse

På natten till söndag söndrade en ung man ett fönster i en ytterdörr på Skolgatan i Jakobstad. Händelsen inträffade 02.00 på natten.

Sydöstran - 31 okt 19 kl. 06:00

Ändrade riktlinjer efter hot och skadegörelse mot jägare

Jaktstugor som förstörs, sabotage av jakttorn och aktivister som konfronterar jägare ute i skogen. Hot och skadegörelse riktade mot jägare gör att Svenska Jägareförbundet nu uppdaterar sina riktlinjer rörande jaktsabotage..

YLE - 07 sep 17 kl. 13:50

Skadegörelse upprör Vasabor - staden vädjar till unga och deras föräldrar

I Vasa pågår för mycket skadegörelse. Egendom skadas, söndras eller blir nerklottrad. Den slutsatsen kan man dra av den säkerhetsenkät som Vasaborna kunnat svara på i år.

Skånskan - 17 maj 18 kl. 05:00

Pengar till unga om skadegörelse upphör

STAFFANSTORP Förra året lade fastighetsbolaget Angelica Fastigheter AB i Staffanstorp drygt 100 000 kronor på att återställa efter skadegörelse.
Nu har man bildat en fond där pengarna går till ungdomar – förutsatt att skadegörelsen upphör.– Nu hoppas vi fler företag ska följa efter och göra samma sak.

Alliansfritt Sverige - 27 aug 12 kl. 07:00

M hittade på skadegörelse för att misskreditera graffitiutställning

KULTUR. Det är något med moderater som inte är kompatibelt med statistik. Riksteaterns graffitiutställning Art of the Streets har fått hård kritik från konservativt håll, och de båda borgarråden Ulla Hamilton och Kristina Alvendal påstod till exempel att utställningen ökat klotterskadegörelsen.

Kristianstadsbladet - 16 aug 13 kl. 09:00

Minskad kostnad för skadegörelse i Bromölla

Foto: Bosse Nilsson
Kostnaderna för skadegörelse i Bromölla kommun sjönk kraftigt år 2012 jämfört med 2011. Detta framgår i en rapport om verksamhetsberättelse av riskhantering som presenterades på kommunstyrelsens allmänna utskott i?går.

YA - 11 okt 13 kl. 06:30

Ökad skadegörelse kan kosta en miljon

Foto: Torun Börtz
Rekordmycket skadegörelse under sommaren leder till höga kostnader för kommunen. Notan kan komma att hamna på närmare en miljon kronor vid årets slut.
?

YA - 14 maj 14 kl. 16:35

Skadegörelse på Lärkans förskola

I samband med skadegörelse på Lärkans förskola grävdes förstörda leksaker ner med vassa delar uppåt i sanden – något polisen rubricerar som framkallande av fara för annan. Ett fynd av en yxa på Västervångens förskola verkar däremot inte ha något samband alls med skadegörelsen på Lärkan.
Polisen har fått in en flera anmälningar från Lärkans förskola i centrala Tomelilla om skadegörelse den senaste tiden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.