Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Saturday, 28 November, 03:52

Vestmanlands Läns Tidning - 24 okt 20 kl. 13:23

Efter vattenläckan – Arbogaborna uppmanas att koka vattnetUnder lördagsförmiddagen upptäcktes en större vattenläcka i Arboga och nu uppmanas invånarna att....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Arboga

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter vattenläckan, Arbogaborna, uppmanasatt , koka, vattnet
Västerbottens Folkblad - 29 mar 18 kl. 09:48

Stor vattenläcka – boende uppmanas koka vattnet

Det är begränsat med vatten i Fredrika på grund av en större vattenläcka. Invånarna uppmanas spara på vattnet samt koka vatten som ska användas. Det var sent på tisdagskvällen som det kom ett larm om att det var låg nivå vatten i vattenreservoaren.

Helsingborgs Dagblad - 18 jan 16 kl. 10:26

Utvälingeläckan - drabbade uppmanas koka vattnet

Gårdagens vattenläcka i Utvälinge fortsätter att påverka. Nu uppmanas de drabbade att koka vattnet - ända fram till fredag..

BT - 03 jan 15 kl. 16:49

Tusentals uppmanas koka vattnet

En omfattande vattenläcka i Mariestad på lördagsförmiddagen ledde till att tusentals boende nu uppmanas att tills vidare koka dricksvattnet och vattnet till matlagning. Det beror på att delar av vattenledningsnätet varit utan tryck på grund av läckan. Och då finns en risk för att det kan komma in bakterier i ledningarna.

BT - 03 jan 15 kl. 17:00

Tusentals uppmanas koka vattnet

En omfattande vattenläcka i Mariestad på lördagsförmiddagen ledde till att tusentals boende nu uppmanas att tills vidare koka dricksvattnet och vattnet till matlagning. Det beror på att delar av vattenledningsnätet varit utan tryck på grund av läckan. Och då finns en risk för att det kan komma in bakterier i ledningarna.

Barometern - 14 aug 14 kl. 10:23

Läckan lagad ? men boenden uppmanas koka vattnet

Vattenläckan som uppstod i Lökenäs har nu lagats. Men vattenkvaliteten är osäker. Ett vattenprov har skickats till analys och svaret väntas inte komma förrän lördag eller söndag.

Länstidningen i Jämtland - 20 apr 16 kl. 12:15

Efter vattenläckan: Vattnet måste kokas

Den stora vattenläckan i Östersund som skedde under onsdagsmorgonen är åtgärdad och vattnet flödar som det ska i ledningarna. Alla boende i Östersund med gränsen söderut vid Odensalabäcken (boende i Torvalla och söderut berörs inte) Frösön, hela området på Annersia som har kommunalt dricksvatten, mot Orrviken och bortåt, samt delar av Knytta, uppmanas nu att koka dricksvattnet som en försiktighetsåtgärd..

Norrtelje Tidning - 27 nov 17 kl. 22:38

Vattenläcka i Grisslehamn – boende uppmanas koka vattnet

Alla boende i Grisslehamn uppmanas koka sitt dricksvatten från måndag kväll och tills annat anges, sedan en vattenläcka uppstått..

Västerbottens Folkblad - 01 feb 16 kl. 14:40

Vattenläckan i Norsjö är lokaliserad

Boende beräknas få tillbaks vattnet i kranarna under eftermiddagen och kvällen – men uppmaningen är att koka vattnet.   Vattenläckan i Norsjö är lokaliserad. Kommunen meddelar dock att vattnet kommer att vara brunt i början eftersom ledningarna stått tomma.

Blekinge Läns tidning - 01 mar 19 kl. 09:31

Vattenläckan är lagad - fortsätt koka vattnet

Vattenläckan utanför Mörrum lagades under natten. Men för att vara säkra på att inte få i sig bakterier kan invånarna behöva koka vattnet i upp till en vecka..

GöteborgsPosten - 01 nov 17 kl. 01:00

Göteborgare uppmanas koka vatten efter läcka

Under tisdagskvällen var att stort antal hushåll i delar av Göteborg utan vatten efter en stor vattenläcka på en ledning vid vattenverket i Alelyckan. Sent under kvällen började vattnet komma tillbaka, men boende i Bergsjön, Eriksbo, Gunnilse och Bergum uppmanas koka vattnet innan användning. – Vi har inga indikationer på att det är farligt, men detta är en säkerhetsåtgärd,säger Anne Lundgren, kommunikatör vid Göteborgs stad..

Barometern - 03 aug 13 kl. 12:55

Vattenläckan lokaliserad

Den stora vattenläckan i Vissefjärda är nu lokaliserad och håller på att repareras. Det meddelar Emmaboda Energi som sedan i morse jobbat med att försöka stoppa vattenflödet.
Under hela lördagsmorgonen har samhället varit utan vatten sedan en råvattenledning sprungit läck.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.