NT > Nyheter

Friday, 04 December, 12:48

NT - 24 okt 20 kl. 13:11

Folin om nackskadan: "Rörligheten försvann"Niklas Folin har tvingats utgå från två av sina tre senaste matcher. Men han stänger inte dörren för att medverka mot Västerås..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Folin, Västerås

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Folinom , nackskadan, Rörligheten, försvann

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Stor vana att vinna serier – tar över Eneby

Alija Dizdarevic vet hur man vinner serier – men vågar inte sticka ut hakan att han ska göra samma sak med Eneby. "Men vi har alla förutsättningar att vara ett topplag", säger lagets nye tränare..

NT - 15 minuter sedan

Beskedet från regionen: Ytterligare sex har avlidit

Ytterligare sex personer med bekräftad covid-19 har avlidit i länet. Det meddelar Region Östergötland på fredagseftermiddagen..

NT - 15 minuter sedan

Diskusen tillbaka i Diamond League

Friidrottens Diamond League görs om igen, vilket bland annat innebär att diskusen är tillbaka på tävlingsprogrammet..

NT - 30 minuter sedan

Förbipasserande jägare hjälpte till vid olycka

En 75-årig kvinna krockade med en hjort på länsväg 215 vid Falla. Det skadade djuret blev liggande vid vägkanten, men en förbipasserande hjälpte de nödställda..

NT - 30 minuter sedan

Seko: LO-splittringen ett faktum

Det här får betydande konsekvenser för sammanhållningen i LO-familjen. Det är Sekos bedömning av att två förbund brutit sig ur och hoppat på las-överenskommelsen med arbetsgivarna och tjänstemännen..

NT - 30 minuter sedan

Anklagad tränare vann tvist mot förbund

Svenska ridsportförbundet tog ifrån en tränare diplomeringen efter anklagelser om olämpligt beteende mot unga kvinnor..

NT - 45 minuter sedan

Regionen redo för vaccinationsstart direkt efter nyår

Region Östergötland meddelade på fredagen att man nu förbereder för att kunna inleda vaccinationerna mot covid-19 redan direkt efter nyår..

NT - 45 minuter sedan

Lööf: Vi ska lojalt genomföra parternas avtal

Centerledaren Annie Lööf är mycket nöjd med parternas överenskommelse om arbetsrätten. Syftet med att trycka på med Las-utredningen är uppnått. –Efter 40 år tar vi nu äntligen avgörande kliv mot en modern arbetsmarknad, säger hon till TT..

NT - 45 minuter sedan

Vaccinbesked välkomnas trots biverkningsoro

Personer på äldreboenden är en grupp som kommer att prioriteras när vaccinationen mot covid-19 väl drar i gång. –Jag vill gärna ha vaccin så fort det är tillgängligt. Jag tror det är det enda sättet att få stopp på viruset, säger Claes Bredvad-Jensen, 71, som har en lägenhet på ett äldreboende i Mölndal..

NT - 45 minuter sedan

Ny knarkmätning blev en lättnad för Valdemarsvik

På ett år har Valdemarsvik gått från 315 till 53 doser cannabis per 1 000 invånare enligt senaste avloppsmätningen. "Antingen har folk flyttat eller annars mätte vi fel förra året" säger samordnaren Fredrik Törnborg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.