Världen Idag > Nyheter

Wednesday, 02 December, 10:19

Världen Idag - 24 okt 20 kl. 13:00

Kristna ber och lovsjunger innan ny HD-domare utsesDen amerikanske lovsångaren Sean Feucht vittnar om gudomlig timing inför söndagens bön- och lovsångssamling vid National Mall i Washington. Det har nämligen bestämts att senatens slutliga omröstning om president Trumps kandidat till Högsta domstolen, Amy Coney Barrett, kommer att hållas dagen efter eventet..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
HD, Sean Feucht, National Mall, Washington, Trumps, Högsta, Coney Barrett

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristna, beroch , lovsjunger, innanny , HD-domare, utses
Världen Idag - 13 aug 14 kl. 00:00

Reinfeldt och Bildt om Irak: Kristna berövas liv och hem

Den senaste tiden har tusentals svenskar vädjat i demonstrationer och på sociala medier till svenska politiker att höja rösten om kristna och andra minoriteter i Irak och Syrien fördrivs och dödas. Nu skriver statsminister Fredrik Reinfeldt och uutrikesminister Carl Bildt i en artikel att Sverige har nära mänskliga band till Irak. "Exakta siffror är svåra, men antalet svenskar med bakgrund i Irak uppskattas till cirka 140 000 människor.

Kristianstadsbladet - 04 dec 13 kl. 02:36

Norska kristna ber Israel om ursäkt


Representanter för 21 kristna grupper i Norge, med Tønsbergspastorn Terje Liverød i spetsen, dyker upp i det israeliska knesset på onsdagen för att be om ursäkt för Norges medverkan i Osloprocessen på 1990-talet som gav palestinierna lokalt självstyre.Den skriftliga ursäkten ska överlämnas till en representant för Benjamin Netanyahus Likud, skriver Jerusalem Post.Gruppen beklagar också att norska pengar hamnar hos "terroristorganisationer", att den norska ambassaden inte flyttas till "den eviga och odelbara huvudstaden Jerusalem" och norska politikers "antisemitiska och antisionistiska hållning"..

BT - 04 dec 13 kl. 02:37

Norska kristna ber Israel om ursäkt

Representanter för 21 kristna grupper i Norge, med Tønsbergspastorn Terje Liverød i spetsen, dyker upp i det israeliska knesset på onsdagen för att be om ursäkt för Norges medverkan i Osloprocessen på 1990-talet som gav palestinierna lokalt självstyre. Den skriftliga ursäkten ska överlämnas till en representant för Benjamin Netanyahus Likud, skriver Jerusalem Post.Gruppen beklagar också att norska pengar hamnar hos "terroristorganisationer", att den norska ambassaden inte flyttas till "den eviga och odelbara huvudstaden Jerusalem" och norska politikers "antisemitiska och antisionistiska hållning"..

Helsingborgs Dagblad - 04 dec 13 kl. 02:38

Norska kristna ber Israel om ursäkt

Representanter för 21 kristna grupper i Norge, med Tønsbergspastorn Terje Liverød i spetsen, dyker upp i det israeliska knesset på onsdagen för att be om ursäkt för Norges medverkan i Osloprocessen på 1990-talet som gav palestinierna lokalt självstyre. Den skriftliga ursäkten ska överlämnas till en representant för Benjamin Netanyahus Likud, skriver Jerusalem Post..

UNT - 04 dec 13 kl. 02:36

Norska kristna ber Israel om ursäkt

Representanter för 21 kristna grupper i Norge dyker upp i det israeliska knesset på onsdagen för att be om ursäkt för Norges medverkan i Osloprocessen på 1990-talet som gav palestinierna lokalt självstyre.(TT).

NT - 04 dec 13 kl. 02:36

Norska kristna ber Israel om ursäkt

Representanter för 21 kristna grupper i Norge, med Tonsbergspastorn Terje Liverod i spetsen, dyker upp i det israeliska knesset på onsdagen för att be om ursäkt för Norges medverkan i Osloprocessen på 1990-talet som gav palestinierna lokalt självstyre..

SvD - 04 dec 13 kl. 02:36

Norska kristna ber Israel om ursäkt

Representanter för 21 kristna grupper i Norge dyker upp i det israeliska knesset på onsdagen för att be om ursäkt för Norges medverkan i Osloprocessen på 1990-talet som gav palestinierna lokalt självstyre..

DN - 04 dec 13 kl. 05:57

Norska kristna ber Israel om ursäkt

Representanter för 21 kristna grupper i Norge, med Tønsbergspastorn Terje Liverød i spetsen, dyker upp i det israeliska knesset på onsdagen för att be om ursäkt för Norges medverkan i Osloprocessen på 1990-talet som gav palestinierna lokalt självstyre..

Dagen - 17 jul 15 kl. 11:00

Allt fler kristna ber för muslimer under ramadan

I dag är sista dagen på ramadan. Och intresset att skänka pengar till välgörenhet under fastemånaden har ökat bland svenska muslimer. Samtidigt har många svenska kristna gått in i förbön för den muslimska världen..

Världen Idag - 18 sep 18 kl. 10:47

Vittnesbörd från förföljda kristna berörde svenskar

Kristna som lidit svår förföljelse i Nordkorea, Eritrea, Syrien och Uzbekistan var på plats i Örebro när Open Doors firade tio år med en konferens. – Man har många prövningar när man lever med Jesus. Men jag vet att Gud bär och skyddar mig, sade syriske Rimon, som var en av talarna..

Världen Idag - 17 apr 20 kl. 11:02

Tusentals kristna ber för muslimer under ramadan

Den muslimska fastehögtiden ramadan inleds på kvällen den 23 april. Parallellt med ramadan kommer över en miljon kristna världen över att be för muslimer som söker sanningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.