Sydsvenskan > IT

Wednesday, 02 December, 03:46

Sydsvenskan - 24 okt 20 kl. 09:59

Trogna hyresgäster får rabatt på nybyggda MKB-lägenheterStora, billigare hyreslägenheter kan frigöras till barnfamiljer..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
MKB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trogna, hyresgästerfår , rabatt, nybyggda, MKB-lägenheter
Corren - 13 nov 12 kl. 10:05

Miljonklapp till trogna hyresgäster

Stångåstaden firar sitt 70-årsjubileum med att ge sina hyresgäster rabatt på decemberhyran..

Sydöstran - 11 dec 15 kl. 15:25

Trogna hyresgäster hyllades

Trogna hyresgäster förtjänar att bjudas på både tårta och en månadshyra. På fredagen hyllades hyresgäster som bott i samma lägenhet i 40 år eller mer..

Kristianstadsbladet - 18 feb 16 kl. 20:00

ABK firade sina trogna hyresgäster

Första året AB Kristianstadsbyggen premierade sina hyresgäster var 1961. Då var det 14 stycken som fick bo gratis en månad. Förra året var det 359.

Trelleborgs Allehanda - 13 apr 16 kl. 03:00

Trogna hyresgäster får förtur till nybygge

Många hyresgäster hos Trelleborgshem var nyfikna på hur nybygget på Sockerbrukstomten ska bli. Under en informationsträff fick de reda på att de har förtur till de nya lägenheterna..

Barometern - 10 dec 18 kl. 14:35

Trogna hyresgäster bjöds på jullunch

De hyresgäster som bott hos Mönsterås Bostäder i 50 år eller mer, bjöds in till en jullunch på Påskallaviks gästgifveri..

Cornucopia - 13 jan 15 kl. 15:24

Går inte att hitta hyresgäster för nya lägenheter - 12 000:- SEK för en trea

"Det kommer aldrig dyka upp billiga hyresrätter i rätt områden för den som vill ha" - JagBonnier/Helsingborgs Dagblad uppmärksammar att marknadshyrorna på nybyggda lägenheter nu nått smärtgränsen. Det går inte längre att hitta hyresgäster när hyran för en trerummare är 12 000:- SEK.

Malmös kommunala bostadsbolag säger nu nej till att bygga mer hyresrätter, då hyrorna helt enkelt inte kan betalas av speciellt många.

Ekonomistas - 01 nov 17 kl. 07:00

En övergång till marknadshyror som är ekonomiskt neutral för hyresvärdar och hyresgäster med bruksvärdeshyror

Bruksvärdessystemet på marknaden för hyresbostäder infördes 1942. Syftet var att basera hyrorna på kostnaderna hos allmännyttiga bostadsföretag. Detta lyckades, men eftersom efterfrågan har varit  högre än utbudet vid bruksvärdeshyror uppstod ransonering av hyresbostäder med hjälp av köer, kontakter och pengar under bordet.

SmålandsPosten - 08 okt 13 kl. 06:25

Vidingehem hoppas på fler hyresgäster i Braås

Snart är det inflyttning i Vidingehems satsning på nybyggda lägenheter i kransorterna. Först ut är Braås där de första flyttlassen kommer den 1 december. ?

E24 - 03 jun 15 kl. 20:30

Extrema rabatter gjorde hyresgäster till mångmiljonärer

Det ingår i affärsmodellen för ombildningar att de som köper loss sina hyresrätter har rabatt. Annars saknas morot. Men när allmännyttan sålde blev rabatterna ibland så extrema att vissa hyresgäster kunde bli mångmiljonärer..

Barometern - 16 jan 18 kl. 14:25

Hyresgäster får rabatt på IKO:s hemmamatcher

Det har gått både upp och ner för IK Oskarshamn den senaste tiden. Nu vill kommunala bostadsbolaget Byggebo hjälpa till att heja fram IKO genom att erbjuda sina hyresgäster rabatterade biljetter till utvalda hemmamatcher..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Bilpool ska locka hyresgäster

Bilpool och cykelpool. Hammaröbostäder tar nya grepp för att locka hyresgäster till de nybyggda husen i centrala Skoghall. Snart hoppas bolaget gå vidare med etapp två i området..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.