Resume > Ekonomi

Saturday, 28 November, 02:42

Resume - 24 okt 20 kl. 08:59

SAS coronakris inifrån: Dramatiska presskonferenser, massuppsägningar och varumärkets nya positionEn fredag i slutet av februari upplever kommunikationsdirektör Karin Nyman hur SAS affär är på väg att kraschlanda. Sex månader senare planerar det nordiska flygbolaget för en ny position. Vad betyder styrkan i SAS varumärke i den nya verklighet som har uppstått?.
Läs mer på Resume
Läs mer om:
SAS, Karin Nyman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SAS, coronakris, inifrån, Dramatiska, presskonferenser, massuppsägningaroch , varumärketsnya , position
Expressen - 01 mar 16 kl. 10:01

Här är de dramatiska bilderna inifrån Syrien

Här är de dramatiska bilderna inifrån det rebellkontrollerade området i Syrien. Det är CNN:s reporter Clarissa Ward som tagit sig in området som första västerländska reportern på över ett år. Hon rapporterar om att vapenvilan i området inte tagits emot väl av lokalbefolkningen..

BT - 15 dec 14 kl. 10:21

SAS-plan sekunder från att krocka

I en incident med ett ryskt signalspaningsflygplan i mars i år var ett SAS-plan med 134 passagerare ombord sekunder från att krocka, berättar SAS-planets pilot i en intervju med Dagens Nyheter. – Det kunde ha slutat väldigt illa, säger piloten Johan Wiklund till tidningen. Den dramatiska händelsen inträffade åtta tusen meter upp i luften i internationellt luftrum, fem mil sydväst om Malmö.

Expressen - 19 jul 18 kl. 11:13

Lars dramatiska film – kampen inifrån lågorna

Här är brandmannens film – inifrån kampen under nattens släckningsarbete. Lars Gyllenhaal berättar om sina upplevelser från nattskiftet vid branden i Jokkmokk.– Det är både civila, räddningstjänst och hemvärn som jobbar tillsammans, säger Lars Gyllenhaal i klippet.

Expressen - 05 feb 20 kl. 18:46

Dramatiska bilderna – inifrån corona-fartyget

Två fartyg med över 5 000 passagerare ombord är fast i Japan och i Hongkong.Bilder inifrån Diamond Princess utanför Yokohama och World Dream i Hongkong visar tomma barer – och personer som försöker kommunicera med omvärlden via lappar från däck..

Dagens PS - 10 maj 19 kl. 07:50

SAS vd om sommarens flygtrafik: ”Jätteorolig”

”Det blir inställda flyg, det blir förseningar, det blir kaos”, säger Rickard Gustafson. SAS-chefen gör det dramatiska uttalandet, som refereras av SvD Näringsliv, under ett möte med Stockholms Handelskammare. Han är inte ensam om sina farhågor.

Expressen - 17 nov 12 kl. 10:54

De 7 vanligaste frågorna om SAS-krisen

Ekonomijournalisten Richard Björnelid har flygbranschen som specialområde, och har bland annat skrivit boken "SAS - om konsten att sänka ett flygbolag". Under den senaste tidens utveckling kring konkurshotet kring SAS - något som han beskriver som det mest dramatiska han upplevt som ekonomijournalist - har han fått hundratals frågor om hur allvarigt läget är för det klassiska flygbolaget, och om framtiden. Här är några av de vanligaste frågorna - och Björnelids svar..

Expressen - 24 nov 12 kl. 21:42

SAS råd till piloterna: Sök nya jobb

Efter den dramatiska upplösningen i SAS i början på veckan då konkursen var hotande nära står det nu klart att en del av flygbolagets piloter kommer att bli övertaliga. Samtidigt kan Expressen avslöja att redan en vecka tidigare, och samma dag som SAS lade fram sparkraven till de berörda fackförbunden, gick bolagets ledning ut i ett mejl till piloterna där de uppmanades att söka jobb i Etihad Airways, ett expansivt flygbolag hemmahörande i Abu Dabhi, Förenade Arabemiraten..

SvD - 11 sep 15 kl. 10:41

SAS räknar med prispress för långdistansflyg

SAS första direktflyg till Hongkong har just landat. Med på planet var SAS-chefen Richard Gustafsson. Han räknar med att priserna på långflygningar snart kommer pressas på samma dramatiska sätt som för kortare resor inom Europa..

YLE - 01 aug 13 kl. 14:32

Flyktinghjälp i 20 dramatiska år

Det är med stort mod och kanske en gnutta dumdristighet som Marita Brandt och hennes medarbetare i hjälporganisationen Nada har hjälpt flyktingar och andra nödställda till ett bättre liv. Själv säger hon att det är med tro, hopp och kärlek som hon har tagit sig det ena svåra fallet efter det andra. Och hon har envist stångat sig fram med en liten människas bästa för ögonen.

E24 - 27 jan 12 kl. 22:52

Sas: ingen dramatisk Ändring i produktion pga spanair-kk - ic

Några dramatiska ändringar i SAS produktionsmix är inte planerade till följd av Spanairs konkurs..

SvD - 21 nov 12 kl. 06:42

Långdistans nästa utmaning för SAS

SAS dramatiska bantning ger lägre kostnader ? men i branschen tvistar man om det räcker..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.