Corren > Nyheter

Sunday, 29 November, 17:44

Corren - 24 okt 20 kl. 08:30

Kontrollera vad era ungar håller på medNär den första olyckan händer är bara en tidsfråga. Något måste göras från föräldrar, polis och kommunen, menar skribenten..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kontrolleravad era , ungar, hållerpå med
Nerikes Allehanda - 13 maj 16 kl. 05:08

Ungar håller sig på mattan

Bildspecial: Efter att ha hälsat på domaren och motståndaren börjar matchen. En minuts intensiv brottning med både allvar och glädje. Ett brottningsprojekt har nyss avslutats med barnen på Växthuset Berga i Fjugesta..

Skånskan - 04 feb 20 kl. 08:00

Varm vinter håller björnen vaken

Höör Björnen Ester på Skånes djurpark kan inte sova. Det milda vädret och en brist på ungar gör att hon håller sig vaken.Vanligtvis skulle Ester ha sovit så här års.

Skånskan - 25 jun 18 kl. 17:08

Det har fötts rekordmånga storkar i år. De 95 ungar som räknats ihop av Storkprojektet i Skåne är den högsta siffran på hundra år.

Flyinge. Det har fötts rekordmånga storkar i år. De 95 ungar som räknats ihop av Storkprojektet i Skåne är den högsta siffran på hundra år.

Kristianstadsbladet - 21 sep 12 kl. 11:11

Kontrollera inte men ha koll

En tonårsförälder ska vara som en tigermamma. Verka oberörd när barnen rör sig allt längre bort, men ständigt ha öronen spetsade. Det handlar om att ha koll.

Nyan - 18 maj 20 kl. 09:15

Det här gäller för utlänningars Ålandsbesök

Utländska medborgare får passera gränsen till Åland om de har en fastighet som kräver reparationsarbete, samt för att besöka en anhörig. Med anhörig menas äkta makar, barn, föräldrar, syskon och mor- och farföräldrar. Även en sambo räknas, men bara om man har bott på samma adress i över två år.

Skånskan - 21 jun 19 kl. 05:00

”Blir svårt att kontrollera”

ESLÖV ”Rökning förbjudet”-skyltarna har krögaren David Dobak redan beställt för att ställa ut på uteserveringen.
Men han tror det blir svårt att kontrollera att rökförbudet efterlevs.Än så länge står askkopparna framme på borden på uteserveringen till 1rum&kök vid Stora torg.

Expressen - 01 aug 15 kl. 13:56

Cecils ungar tas om hand av lejonbrorsan

Blod är tydligen tjockare än vatten i det ihjälskjutna lejonet Cecils familj. Cecils numera faderslösa ungar har nämligen fått en ny bonuspappa som skyddar dem mot farorna på savannen. – Cecils bror håller fortet, säger en forskare till Daily Mail..

YA - 29 maj 20 kl. 07:15

Hornugglorna har fått ungar

Hornugglorna som håller till i Borrby har fått smått. Tre små ”ulliga” ungar har synts i träden. .

Alingsås tidning - 14 nov 19 kl. 05:30

Vill kontrollera lärare: ”Öser hat över SD i skolorna”

Lärarna i Alingsås kommun är partiska, enligt Sverigedemokraterna.
Partiet vill därför ge nämnderna i uppdrag att se till att lärarna är objektiva i sin undervisning.
– De öser verkligen hat över SD i skolorna, säger Glenn Pettersson, SD:s gruppledare i kommunfullmäktige.

HBL - 20 aug 12 kl. 12:01

ECB-ledamot: Grekiskt utträde går att kontrollera

Jörg Asmussen, ledamot av Europeiska centralbankens direktion, anser att ett grekiskt utträde ur eurozonen går att kontrollera. I en intervju med tidningen Frankfurter Rundschau säger han ändå att ett utträde skulle bli väldigt dyrt för både Grekland, Tyskland och Europa. ?

YLE - 28 jun 17 kl. 12:14

Brandmästare: Kan bli svårare att kontrollera att det sotas rätt

Brandmästare Jari Sopen-Luoma vid Västra Nylands räddningsverk ser både för- och nackdelar med slopandet av distriktsotare. Från och med 2018 får fastighetsägarna i Västnyland välja vem de köper sotningstjänster av. - Man måste överväga om man sätter priset eller kvaliteten i första hand.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.