Dalarnas tidningar > Nyheter

Friday, 04 December, 02:55

Dalarnas tidningar - 24 okt 20 kl. 08:27

Sågarna har blivit 13 kilo lättare, familjeföretaget firar 60 år: ”Jag var väl knäpp nog”Företaget fyller 60 år och nu gäller det att fira innan jubileumsåret tar slut. Tiden går,....
Läs mer på Dalarnas tidningar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sågarnahar blivit 13 , kilo, lättare, familjeföretaget, firar60 , år Jag var väl knäpp nog
DI - 11 apr 18 kl. 08:58

Succéfilmen lyfte familjeföretaget

GÖTEBORG.  Med ett eget recept blev chokladbutiksägarna Katharina och Jean-Claude Eggel i stället tillverkare av det egna märket La Praline Gothenburg. För att kunna växa vidare bygger paret nu en chokladfabrik i Vårgårda..

YLE - 07 apr 15 kl. 19:45

Familjeföretag riskerar att blicka västerut

Av Finlands storföretag är över 40 procent familjeföretag. Närmare hälften av alla små- och medelstora bolag är familjeägda. Nästan vart tredje av dem står inför ett snart generationsskifte - och många kan kasta in handduken av skatteskäl.

Trelleborgs Allehanda - 08 okt 13 kl. 06:28

Butiksägarna om Trelleborgs fördelar

Foto: Claes Nyberg och Tomas Nyberg
Vi frågade fyra butiksägare hur det är att jobba med handel i Trelleborg.
LÄS MER Artikeln nedan är en del av vår stora näringslivsspecial om centrumhandeln i Trelleborg, som du hittar i tisdagens pappers- och e-tidning. Therese Larsson och P-O Larsson som sedan 2011 driver Rumeriet (tidigare Village, men butiken bytte namn i samband med att kedjan gick i konkurs och far och dotter tog över i egen regi): ?

Blekinge Läns tidning - 01 feb 17 kl. 07:55

Alla anställda får lämna företaget

Det anrika familjeföretaget LJ Montage läggs ner. Nio anställda är varslade. Ägarna, Processab Holding, driver sin övriga verksamhet vidare..

Dalarnas tidningar - 02 sep 20 kl. 18:05

Möbelbutiken firar 70-års jubileum – ägarna: ”Vi har tagit oss igenom fem generationer”

Krylbo möbler har i år funnits i 70 år. Familjeföretaget har överlevt ekonomiska kriser, tre....

Kristianstadsbladet - 14 jul 12 kl. 10:00

Familjeföretagare vill kämpa vidare

Foto: Malin Palm
I torsdags gick Bromölla charkuterifabrik i konkurs. När de anställda anlände till informationsmötet i?går morse verkade de vid gott mod, men efter mötets fortgång växte oron.

YLE - 04 sep 17 kl. 19:45

Trappor av sten i Ingarskila å ska göra livet lättare för öringen

Ingarskila å är en pärla för den utrotningshotade öringen. Nu tas ett hinder bort i åns övre lopp i Krämars i Ingå så att öringen har ännu mera plats att föröka sig på. Ett talkoarbete inleddes på måndagen (4.

YA - 28 sep 18 kl. 00:01

Familjeföretag hittade drömlokalerna i Glemmingebro: ”Roligt att det satsas”

Ivarssons husbilscenter växer. Företaget har lämnat Ystad och flyttat in i större lokaler Glemmingebro. – Vi blev trångbodda i Ystad, säger Anders Ivarsson, en av ägarna..

Skånskan - 19 apr 17 kl. 19:01

Nordvalls fabrik ska fortsätta finnas i Sjöbo

Sjöbo Försäljningen av det 110 år gamla familjeföretaget Nordvalls Etikett till tyska Possehl Group kommer inte att innebära varken någon nedläggning eller nedskärningar i Sjöbo, enligt vd Patrik Jenemark. ERWP.fif(2)Familjeföretaget Nordvalls Etikett, som drivits i tre generationer, är den största enskilda självhäftande etikettillverkaren i Sverige.

BT - 28 dec 14 kl. 06:15

Kartläggning ? de äger hjärtat av Borås

Borås stadskärna är liten, för att inte säga trång. Det är inte ofta något hus kommer ut till försäljning. När det sker, vill många vara med och lägga bud.

Skånskan - 09 jan 19 kl. 05:00

Han ser möjligheterna

ystad Per-Olof Lind, 63 år, steg in i politiken för Liberalerna i början av 2017 och valdes till ordförande i samhällsbyggnadsnämnden i december ett år senare.
I bagaget har han en 35-årig erfarenhet från offentliga och privata verksamheter. Han har också drivit ett familjeföretag och varit ordförande för Ystads IF.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.