Expressen > Nyheter

Tuesday, 01 December, 16:53

Expressen - 24 okt 20 kl. 08:17

Flertal män rånade unga på telefon och klockaTvå män i 20-årsåldern blev under natten rånade av ett flertal gärningspersoner.De två ska ha hotats med ett pistolliknande föremål och tvingats lämna ifrån sig telefoner och en klocka.– Ingen person är gripen, säger Kim Hild, presstalesperson hos polisen i region syd..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kim Hild

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flertal, män, rånade, unga, telefonoch , klocka
Expressen - 03 jul 16 kl. 19:27

Ungdomsgäng rånade och sparkade man

En man ska ha blivit nersparkad och rånad av ett flertal unga män på Bataljonsvägen i Kristianstad. Den rånade mannen uppges inte vara i behov av någon akutsjukvård efter händelsen. – Vi har ingen gripen i nuläget tyvärr, säger Jimmy Modin pressinformatör på polisens ledningscentral..

Skånskan - 12 apr 16 kl. 14:30

Unga utpressare får fängelse

Eslöv ”15 000 – annars har du sett din son för sista gången” meddelade Eslövsynglingarna via telefon till en av de tre hotade unga männens mamma.
Utpressningen var kulmen på en flera timmar lång och hotfull promenad genom Eslöv.
Nu döms de båda ynglingarna till fängelse för bland annat människorov, olaga frihetsberövande, olaga tvång, rån och utpressning.

Nyheter 24 - 07 maj 12 kl. 16:38

Arvoden, flyg, taxi och hotell - Så lever riksdagens unga


NYHETER24 GRANSKAR DEL 1. De ska representera ungdomarna i riksdagen, men själva lever det ett liv långt från Sveriges ungas verklighet. STOCKHOLM.

BT - 16 aug 13 kl. 09:22

Låt unga slippa betala biljetten

Möjligheten att röra sig mellan hemmet, skolan, affärer, vänner och olika fritidsintressen är helt nödvändig för människors frihet. Framför allt för unga är tillgången till kollektivtrafiken viktigt då de i mycket mindre utsträckning äger en bil än den äldre befolkningen. Som ung ska man inte känna sig beroende av sina familjemedlemmar i vardagen, och möjligheten att ta sig till fritidsaktiviteter eller åka in till stan bör inte bli en klassfråga som avgörs av vilka som har råd med ett busskort.

NT - 22 feb 13 kl. 21:35

Åkte fast med lånade leg

Ett flertal personer under 18 år har under sportlovsveckan stoppats i krogdörrar med lånade id-handlingar..

Kristianstadsbladet - 05 maj 14 kl. 14:48

Vampyrmetod gör gamla möss unga igen

Åldrandet kanske inte är en oåterkallelig process - trots allt. Det tror i alla fall de forskare som lyckats "föryngra" möss genom att koppla samman blodsystemen hos två olika djur, ett gammalt och ett ungt, så att blodet från den unga musen forsar över till den gamla.
Resultatet av denna "vampyrmetod" blev att muskelstyrkan och luktsinnet förbättrades hos de äldre mössen, tack vare blodet.

BT - 05 maj 14 kl. 14:48

Vampyrmetod gör gamla möss unga igen

Åldrandet kanske inte är en oåterkallelig process - trots allt. Det tror i alla fall de forskare som lyckats "föryngra" möss genom att koppla samman blodsystemen hos två olika djur, ett gammalt och ett ungt, så att blodet från den unga musen forsar över till den gamla. Resultatet av denna "vampyrmetod" blev att muskelstyrkan och luktsinnet förbättrades hos de äldre mössen, tack vare blodet.

BT - 02 apr 12 kl. 12:44

Rikta feriejobben till utsatta unga

Alliansen tar barnfattigdomen på allvar. Ett sätt att komma åt den är bland annat de jobbsatsningar regeringen genomfört. I Borås kan till exempel de kommunala feriejobben främst gå till barn vars föräldrar uppbär försörjningsstöd, föreslår Anette Carlsson.

Regeringen - 19 sep 12 kl. 14:59

Stärkt stöd och skydd för barn och unga

Den 13 september beslutade regeringen om propositionen Stärkt stöd och skydd för barn och unga. Regeringen föreslår ändringar i framförallt socialtjänstlagen i syfte att stärka stödet och skyddet för barn och ungdomar som far illa eller riskerar att fara illa. Därutöver görs ett flertal ändringar i nuvarande bestämmelser.

DN - 09 nov 18 kl. 10:17

Polisen uppmanar unga att DNA-märka stöldbegärliga jackor

I Nacka-området har ett flertal unga utsatts för rån. Ett vanligt byte är mobiltelefoner och jackor. Nu uppmanar Nacka-polisen unga att DNA-märka sina stöldbegärliga personliga föremål..

Aftonbladet - 13 jan 20 kl. 06:49

Så blev de unga männen mördare

▸ I serien Unga mördare har Aftonbladet granskat ett flertal fall där unga gärningsmän fällts för mord, medhjälp till mord eller mordförsök för att se vad som ledde fram till att männen begick brotten. Vi pratar med reportrarna Johanna Rapp och Erik Wiman som berättar vad granskningen visar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.