Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 04 December, 06:26

Nerikes Allehanda - 24 okt 20 kl. 08:13

Ingen anställningstrygghet utan anställning



Svar.
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen anställningstrygghetutan , anställning
DalaDemokraten - 10 dec 17 kl. 16:00

Debatt: LO: "(M):s förslag om försämrad anställningstrygghet är ett hån mot de kvinnor som vittnat om sexuella trakasserier"

Den som har en otrygg anställning i form av visstids- eller bemanningsanställning är extra utsatt för sexuella trakasserier och övergrepp. En del av lösningen stavas trygga anställningar. Det bord....

YLE - 20 jun 17 kl. 15:55

En konsult med fast anställning

Marco Ryan har hunnit arbeta som så kallad Chief Digital Officer på Wärtsilä sedan oktober förra året och har sitt kontor i Helsingors. Han har tagit på sig att leda företagets digitala utveckling. Idéerna ska sprudla Ryan beskriver sin stil som chef lite som att så frön i företaget och låta det växa, och verkar vilja ifrågasätta en väldigt hierarkisk uppbyggnad, åtminstone då det kommer till att bidra med idéer.

Nyteknik - 01 sep 15 kl. 10:37

Blivande ingenjörer vill ha trygg anställning

Balans i livet och en trygg anställning är viktigast för teknikintresserade ungdomar i dag. Chefsbefordran och hög lön rankas lägre..

YLE - 19 maj 15 kl. 05:02

"Jag vill anställa - men det är för dyrt"

Byråkrati, dyra avgifter och hög moms gör livet svårt för företagaren Seija Lindblom i Hangö. Också Hangö hamn hoppas att den nya regeringen med fokus på företagarna ska leda till mindre tungrodd byråkrati. Sannfinländarna, Samlingspartiet och Centern håller på att mura grunden för de kommande fyra åren.

Cornucopia - 21 maj 20 kl. 11:20

Gästinlägg: Covid-19 exponerar låg anställningstrygghet på konsultbolag

Nedanstående är ett gästinlägg av en läsare. Bloggen kommenterar kursivt efteråt.

Jag arbetar som konsult på ett konsultbolag i Göteborg som hade en stor andel av konsulterna hos AB Volvo.

YLE - 16 jun 16 kl. 09:09

Också enmansföretag hyr arbetskraft istället för att själva anställa

Nu har också enmansföretag börjat använda sig av inhyrd arbetskraft, bland annat för att det är enklare än att anställa personal tillsvidare. Samtidigt har det också blivit mera accepterat att jobba som inhyrd arbetskraft i bemanningsföretag. Ari Syväsalmi har jobbat som inhyrd arbetskraft i olika byggföretag de senaste två åren.

Kristianstadsbladet - 18 sep 14 kl. 07:00

Var sjunde anställd saknar fast anställning

Var sjunde person som går till sitt jobb på Kristianstads kommun har en tidsbegränsad anställning, är timanställd eller jobbar mer- eller övertid. Samtidigt minskar antalet fast anställda.
Situationen är inte okej, säger kommunstyrelsens ordförande Pierre Månsson (FP).

YLE - 30 sep 15 kl. 04:27

Tusen fler anställda på Röda Korset

Sen början av augusti har antalet anställda på Röda Korsets enheter runt om i landet ökat explosionsartat. De är nu 1100 när de i början av augusti var 160. Det meddelar Röda Korsets informatör Outi Pärnänen.

Uppsalanyheter.se - 14 maj 14 kl. 08:03

Guldcykel efter 25 års anställning

Guldklocka eller guldmedalj efter 25 års anställning har nog de flesta hört talas om, nu kan den som uppnått 25 års anställning i kommunen få en guldcykel istället.Guldklocka eller guldmedalj efter 25 års anställning har nog de flesta hört talas om, nu kan den som uppnått 25 års anställning i kommunen få en guldcykel istället.   Om det är en guldfärgad cykel framgår inte men numera kan den som vill välja en cykel som gåva för 25 års tjänst i Uppsala Kommun istället för guldklocka eller medalj göra det.

BT - 05 nov 13 kl. 15:00

Lärlingar ska lockas med anställning

Jobb och lön ska locka fler unga att välja lärlingsutbildning. Nu föreslår regeringen en särskild lärlingsanställning. Precis som många andra regeringar runt om i Europa sneglar den svenska på Tyskland, Nederländerna, Österrike och Danmark för att hitta sätt att pressa ned ungdomsarbetslösheten.

SmålandsPosten - 25 apr 14 kl. 06:24

Uppvidingebo tar strid för sin anställning

En Uppvidingebo som varit anställd på ett företag i Göteborg blev avskedad anklagad för att ha misskött sina redovisningar. Nu stämmer mannen sin arbetsgivare och begär skadestånd. Uppvidingebon hade arbetat i koncernen sedan 2011.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.