Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 04 December, 14:27

Nerikes Allehanda - 24 okt 20 kl. 08:03

Gör det säkert att cykla mellan Nora och KarlskogaNora När ska politikerna i Karlskoga och Nora göra något stort och bra för landsbygden mellan....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Nora, Karlskoga, När

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gördet , säkertatt , cyklamellan , Noraoch , Karlskoga
SVT - 09 aug 19 kl. 12:36

De älskar att cykla – och att njuta: ”I ur och skur”

Det började med ett cykelevent i Halmstad – nu ska kompisduon Lisa och Frida ta sig an Cykelvasan. – Vi tar rygg på någon annars kommer vi säkert cykla vilse, säger Lisa Petrelius och skrattar..

Skånskan - 23 sep 15 kl. 14:00

Politiker vill få fler elever att cykla

Kävlinge Politikerna i bildningsnämnden vill att fler barn ska cykla till skolan.
Nu har tjänstemännen fått i uppdrag att sätta igång ett projekt där fler elever i årskurs 4-6 ska ta cykeln till och från skolan.– Det finns flera bottnar i det här.

Alingsås tidning - 19 feb 16 kl. 11:01

Vill att alla ska cykla året om

Just nu pågår projektet Vintercyklisten, vars mål är att inspirera människor att cykla året runt.
– Jag ser bara fördelar med att cykla, säger Gunnel Löfving Larsson, en av projektets deltagare.
Över hundra personer anmälde sitt intresse för att delta i projektet Vintercyklisten, där deltagarna åtar sig att genomföra vardagsresor med cykel minst tre dagar i veckan under den tre månader långa testperioden.

YLE - 18 jun 16 kl. 13:05

Cykla inte då det åskar

Det finns en rad ställen man kan försöka undvika vid åskväder. Öppna områden och högt belägna ställen är utsatta för blixtnedslag. Att cykla, simma eller stå i en båt och fiska under åskväder kan vara riskabelt - likaså att ställa sig vid ett träd.

YLE - 31 aug 17 kl. 14:29

Cykla säkert bland barn – Troy, 10 år: "Det är skrämmande med cyklister som susar förbi"

Troy Ekholm brukar ofta cykla till sin skola i Haga i Helsingfors och de gånger han väljer att cykla längs cykelvägen vid Hoplax tågstation gäller det att hålla tungan rätt i mun. På videon ovan kan du se och höra vad Ekholm tycker om cykelvägen i Hoplax. Överkonstapeln Heidi Warelius berättar vad vuxna cyklister ska tänka på när de möter barn som cyklar.

Sydsvenskan - 03 maj 14 kl. 05:30

Sjuåringar ska inte cykla i stadstrafiken

Jag är ofta lite sent ute på morgonen. Cykelturen till redaktionen går därför ofta i flygande fläng – men så är det väl för de allra flesta. Oftast sker inga stora incidenter, men en morgon höll jag på att krocka med en liten kille.

Skånskan - 17 jan 14 kl. 14:45

Skolbarn får cykla genom farlig korsning


Barnen som bor på nordöstra Arvidsborg i Kävlinge kan inte cykla till Olympiaskolan på ett säkert sätt..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Viktor nekas cykla säkert

Om Viktor, 14 år, tar den säkra gång- och cykelvägen till skolan har han rätt till skolskjuts.Men Forshaga kommun tycker att han ska korsa riksvägen och cykla på gamla landsvägen.Då blir det några hundra meter kortare.

Polisen - 10 maj 16 kl. 15:31

Cykla säkert!

Att cykla ska vara roligt och enkelt även i trafiken. Polisen och kommunen har lyssnat på medborgarna och kommer på ett antal orter att hålla cykelinformation om regler och trafiksäkerhet. Detta som ett led i arbetet med de gemensamma medborgarlöftena..

GT - 04 sep 19 kl. 17:46

Cykla hela vägen från Kungälv till Göteborg

Sträckan mellan Rödbo och Kärra kommer snart att få en gång- och cykelväg.Det innebär att du tryggt och säkert kan cykla hela vägen mellan Göteborg och Kungälv.– Västsverige växer och det är då mycket viktigt att ha en region där resor och transporter är tillgängliga för alla, säger Martin Abelsson, projektledare vid Trafikverket..

Nya Wermlands Tidningen - 16 dec 14 kl. 06:00

Hällefors/Nora vann säkert

Damerna i Hällefors/Nora tog en ny säker seger i söndagens bortamatch mot Motala. Efter första perioden hade de ledningen med 2-0 efter mål av Emma Lindin och Ella Hiden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.