Corren > Nyheter

Sunday, 29 November, 13:57

Corren - 24 okt 20 kl. 07:53

Hur kan regionen ordna en konferens?
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur kan regionen, ordnaen , konferens
SmålandsPosten - 21 jun 16 kl. 12:27

Regionen fick rätt om inställd konferens

Region Kronoberg tvingades ställa in en planerad konferens i Tylösand sedan valet av värd blivit en domstolsfråga. Nu – en månad efter att konferensen skulle ha ägt rum – konstaterar kammarrätten att regionen agerade helt korrekt..

Skånskan - 10 okt 18 kl. 15:00

Konferens om film ska lyfta turistnäringen

ystad Filmturismkonferensen Mixed Realilty är tillbaka i Ystad, den här gången på Ystad studios visitors center. Den har varit på turné till Malmö, Karlskrona och London i tre år.– Konferensen vänder sig inte bara till dem som är intresserade av film, utan den handlar också om kulturarv, litteratur och utveckling av destination och besöksnäring, säger Petra Rundqvist, filmstrateg i Ystads kommun.

Sydsvenskan - 27 jun 11 kl. 06:30

Konferens om medier blir bredare och längre Stora namn besöker konferens i Malmö

Mediekonferensen Moving Images byter både namn och skepnad. The Conference kommer att hållas i slutet av augusti i samband med Malmöfestivalen.
Moving Images drogs i gång för sex år sedan av det som nu heter Media Evolution.

Trelleborgs Allehanda - 29 nov 12 kl. 10:00

Svensk-polsk biogas tema på konferens

Claes Nyberg
Alger, våtmarker och biogas stod på agendan när Trelleborg stod som värd för en konferens med inbjudna gäster från Polen på onsdagen.
Konferensen bildade avslutning på projektet WAB (Wetland, Biogas, Algae eller våtmarker, biogas och alger på svenska). Kommunen har drivit projektet i samarbete med bland andra Sopot i Polen, en kustkommun som har liknande problem som Trelleborg, med ruttnande tång på stränderna under badsäsongen.

Nya Wermlands Tidningen - 08 dec 12 kl. 10:13

Infrastrukturen i fokus på Arko-konferens

? Det är norska staten som styr det mesta kring trafikplanerna för det norska järnvägsbolaget NSB, medan vi i Sverige kan göra affärsmässiga uppgörelser för persontrafiken utan att staten blandar sig i detta. Det sa Lars Bull, vd i Värmlandstrafik vid svensk-norska Arko-regionens konferens i Arvika.

GT - 04 sep 19 kl. 07:50

Alkoholnota på konferens skickades till skattebetalarna

När fastighetsförvaltningen på Västra Götalandsregionen och NCC skulle ha konferens för att planera Nya Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus i Göteborg så beställdes det in alkohol för 7 000 kronor.Notan gick till regionen – och skattebetalarna, skriver SVT Nyheter Väst.  – Häpnadsväckande och helt oacceptabelt, säger Johnny Magnusson (M), ordförande i regionstyrelsen till SVT..

Nerikes Allehanda - 27 mar 15 kl. 05:25

Regionen köper vårdplatser av privat bolag

Regionen köper 36 vårdplatser för äldre patienter av privata Attendo i Rynningeviken. Köpet tillkännagavs en dag efter Örebro kommunen presenterat sin plan för att ordna fram fler platser..

Dalarnas tidningar - 13 jan 16 kl. 14:41

Att ordna burlesqueshower är inte ett fackligt kärnuppdrag

Huvuduppdraget är att ta tillvara medlemmarnas intressen, men Kommunal har också kampanjat för porrfria hotell. En granskning som Aftonbladet har gjort visar dock att Kommunals bolag, Lyran konferens, har en betydligt mindre puritansk hållning..

YLE - 22 jun 15 kl. 04:13

Åbo vill ordna Stafettkarnevalen - det vill Vasa också

I Åbo väntar man på att få ordna sin första Stafettkarneval. Den finlandssvenska idrottsfesten skulle vara hjärtligt välkommen, berättar en av dragkrafterna bakom ansökningen, Marjaana Risku. - Jag anser att idrottsparken och Paavo Nurmi Stadion är den bästa platsen för Stafettkarnevalen.

ÖstersundsPosten - 04 jun 15 kl. 10:10

Konferens mot våldsbejakande extremism ställs in

I inbjudan till konferensen, som regionen, polisen och den nationella samordnaren står bakom, står det att syftet är att skapa en gemensam lägesbild om våldsbejakande extremism i Sverige i dag. Det gäller den autonoma rörelsen, vit maktrörelsen och den våldsbejakande islamistiska miljön. Syftet är också att lyfta fram de förebyggande metoder som kan användas på lokal nivå..

GlobeNewswire - 24 aug 20 kl. 07:46

Auriant Mining:s delårsrapport för Q2 2020 och online-konferens den 31 augusti 2020

Auriant Mining AB har nöjet att meddela att Bolagets delårsrapport för Q2 2020 kommer att publiceras på måndagen den 31 augusti. Detta kommer att följas av en interaktiv webcast för analytiker och investerare med vd Sergey Ustimenko som kommer att presentera Auriant Mining:s resultat för Q2 2020 samt med en möjlighet att ställa frågor. Evenemanget börjar kl.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.