NT > Nyheter

Tuesday, 24 November, 11:02

NT - 24 okt 20 kl. 07:45

Inget coronastöd till drabbade pensionärer
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, coronastödtill , drabbade, pensionärer
FriaTider - 06 feb 14 kl. 08:53

Inget kaffe åt Karlskogas pensionärer

Pensionärer på äldreboenden i Karlskoga riskerar att bli utan kaffe när kommunen vill spara..

SmålandsPosten - 07 jun 19 kl. 13:31

Inget hus för pensionärer i centrum

Ett Pensionärernas hus borde inrättas någonstans i centrala Växjö. .

Skånskan - 11 jan 17 kl. 16:14

Inget frikort för pensionärer

ESLÖV Medborgarförslaget om att låta alla över 75 år åka gratis med Skånetraifken får tummen ner av kommunstyrelsen. ERWP.fif(0)Eslövsbon föreslog att frikortet kunde gälla några dagar i veckan.

YLE - 30 apr 13 kl. 16:01

Spansk deklaration skrämmer finska pensionärer

Vid midnatt ska alla i Spanien bosatta ha deklarerat sina tillgångar utomlands. Upptäcks obeskattad förmögenhet, utmäts stränga bötesstraff av de spanska skattemyndigheterna. Det gör finländska pensionärer oroliga.

News55 - 01 dec 16 kl. 13:56

Allt fler pensionärer arbetar inom Rut- och Rot-branschen

Allt fler bemanningsföretag satsar på pensionärer som arbetskraft genom att hyra ut äldre till andra företag, skriver tidningen Flamman. Ett av de företag som satsat på den äldre målgruppen är Hyr en pensionär där Josef Lund är VD.       LÄS MER: Allt fler åldersdiskriminerade äldre startar eget Vill ta tillvara på äldres kunskap – Det är två grupper som arbetar hos oss, dels de som vill komma ut och träffa folk och fortsätta med det de är duktiga på.

BT - 10 mar 13 kl. 15:05

Fler pensionärer hos fogden

Allt fler pensionärer får svårt att klara ekonomin. Personer över 70 år är den ålderskategori som växer snabbast bland Kronofogdens registreringar. Drygt 19 000 personer över 70 år hamnade i Kronofogdens register i fjol.

BT - 10 mar 13 kl. 15:05

Allt fler pensionärer hotas av indrivning hos kronofogden

Allt fler pensionärer får svårt att klara ekonomin. Personer över 70 år är den ålderskategori som växer snabbast bland Kronofogdens registreringar. Drygt 19 000 personer över 70 år hamnade i Kronofogdens register i fjol.

Kristianstadsbladet - 04 dec 12 kl. 09:00

Pensionärer kräver lägre skatt

Foto: Bosse Nilsson
Egentligen har de samma uppfattning, PRO och Bromöllas riksdagsledamot Christer Adelsbo (S). Båda parterna anser att pensionärerna inte ska betala mer skatt än löntagarna.
?

SmålandsPosten - 16 jan 15 kl. 06:54

Kall mat en besvikelse för oss pensionärer

Kommentar till ansvariga för ny matdistribution till äldre inom Växjö kommun. Varför får vi inte, som tidigare vid lunchtid, varm, god och vällagad mat från Kvarngårdens kök i Ingelstad?
Undertecknad och många pensionärer i V Nöbbele har samma erfarenheter och tankar om nya matdistributionen.

Sydsvenskan - 02 jun 15 kl. 13:59

Satsa på möten mellan unga och pensionärer

Nya debatter och nya möten – men samma fråga. Allmänheten känner sig inte trygg, polisen klarar inte av att tillfredsställa människors behov i denna fråga. Så: Hur ska tryggheten förbättras?

News55 - 17 nov 16 kl. 16:25

Pensionärer drabbas när matleverantör flyttar

Från Samhall, fyra mil bort i Gnosjö, till Västerås centrallager, nästan 38 mil bort – så långt har matleverantören i Värnamo kommun flyttat, berättar 74-åriga Maddy Elmersson, en av de 180 pensionärer som brukar beställa sin mat från Samhall. Och sedan ett par veckor tillbaka ska pensionärerna beställa sin mat via webben, alternativt via en telefonsvarare.       LÄS MER: Evy, 67, ville få vårdnaden om sitt barnbarn – åldersdiskriminerades “Förut kunde vi ringa och prata med en person” – Förut kunde vi ringa och prata med en person.

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Miljonböter efter säkerhetsmiss i skolsystem

Skolplattformen, it-systemet som används av Stockholm stad för elevadministration av en halv miljon elever, har allvarliga brister..

NT - 15 minuter sedan

Thailand backar: "Jättebeslag" var drogfritt

De sensationella uppgifterna om ett mångmiljardbeslag av drogen ketamin i Thailand var helt fel, meddelar landets justitieminister..

NT - 30 minuter sedan

Avdelningar på förskola stängs på grund av smitta

Ännu en förskola i Norrköping påverkas av smittspridningen. Nu stängs fem avdelningar på Nyckelpigans förskola..

NT - 45 minuter sedan

Dagsberg startar om med samma tränarduo

En dramatisk sista kvalomgång slutade med att Dagsberg fick lämna division 3. När det är dags att starta upp nästa säsong kommer laget fortsätta tränas av Daniel Thapper och Niclas Jonsson..

NT - 45 minuter sedan

Klart: Diamond League i Stockholm 4 juli

Friidrottens Diamond League-program är klart och Stockholms tävling går den 4 juli. –Vi är väldigt nöjda, det blir ett viktigt genrep inför OS, säger Jan Kowalski, ordförande i Stadionklubbarna..

NT - 1 timme sedan

Hus på 128 kvadratmeter sålt i Graversfors, Åby - priset: 3 675 000 kronor

Fastigheten på adressen Klarbärsvägen 21 i Graversfors, Åby har fått nya ägare..

NT - 45 minuter sedan

Inställt hemma-SM för NBK Akilles

NBK Akilles har tvingats att ställa in boxnings-SM för ungdomar och juniorer..

NT - 1 timme sedan

Myndigheten om förslaget: "Biter sig själva i svansen"

Maria Leclercq på Länsstyrelsen säger att hon blev förvånad över LRF:s förslag om en ändrad beteslag för kor. "Jag tror att de kanske biter sig själva i svansen", säger hon..

NT - 1 timme sedan

LRF: "Det handlar inte om att djuren ska stå inne"

Om LRF, Lantbrukarnas riksförbund, får som de vill kan den svenska beteslagstiftningen för kor ändras. I stället vill de se en flexiblare lagstiftning. "Det handlar inte om att djuren ska stå inne", säger Jeanette Blackert, distriktsordförande..

NT - 1 timme sedan

Israels Netanyahu till Bahrain

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu säger att han "snart" ska besöka Bahrain, på kronprins Salman al-Khalifas inbjudan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.