Expressen > Nyheter

Friday, 04 December, 12:38

Expressen - 24 okt 20 kl. 07:32

SVT-chefen: ”Jag blir sorgsen och beklämd”Debatten om mångfald i public service fortsätter att rasa sedan 39 SR-anställda anklagat sitt företag för rasism.Samma skarpa kritik framförs av en rad SR- och SVT-medarbetare som Expressen intervjuat – och en av dem berättar hur han utsatts för hat och trakasserier på arbetsplatsen.– Jag blir sorgsen och beklämd av berättelsen, säger Sabina Rasiwala, HR- och kommunikationsdirektör på SVT..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SVT, SR, Expressen, Sabina Rasiwala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT-chefenJag blir , sorgsenoch , beklämd
Expressen - 29 nov 11 kl. 16:37

Krigsförbytartribunalen i Haag kritiserar SVT - SVT-chefen slår tillbaka

SVT kritiseras av Haag-tribunalen för att man sände den omdiskuterade dokumentären "Staden som offrades" I ett brev kräver företrädare för tribunalen att få komma till tals nästa gång SVT sänder ett program där deras domar motsägs, vilket får SVT-chefen Eva Hamilton att rasa: - Jag anser att det är allvarligt och hoppas att detta är en enstaka omdömeslöshet hos Haag-tribunalen, säger hon i ett skriftligt uttalande. .

Expressen - 23 sep 15 kl. 14:10

SVT-chefen: Förstår om folk är besvikna

SVT vägrar att backa. Kanalen ska inte sända prins Nicolas dop söndagen den 11 oktober, men SVT-chefen erkänner: – Jag förstår om folk känner en besvikelse över vårt beslut, säger Clara Mannheimer. Samtidigt ligger nyhetsbyrån TT i förhandling om att få sändningen inne i Drottningholms slottskyrka..

Dagens Media - 14 sep 17 kl. 10:40

SVT-chefen lämnar efter sexanklagelserna

UPPDATERAD. Via en sugar dating-sajt stämde Brottcentralen träff med SVT-chefen under en falsk identitet som 14-årig flicka. Efter SVT:s internutredning lämnar nu mannen sitt uppdrag..

GöteborgsPosten - 24 jan 18 kl. 10:19

SVT-chefen: Lasse har blivit dömd på förhand

I och med att utredningen mot Lasse Kronér läggs ner så kommer SVT att sända hans nya program Bara sport så snart det går, säger SVT-chefen Peter Nyrén..

DN - 24 sep 18 kl. 21:23

SVT-chefen och SD:s tidigare presschef i duell om avståndstagande

För många debatter, men i huvudsak en bra och hyfsat bred rapportering, var riksdagspartiernas utvärdering om mediernas bevakning av valrörelsen. Hetast debatt under kvällen utlöste en duell om SVT:s avståndstagande av Jimmie Åkessons uttalande, mellan SVT-chefen Jan Helin och SD:s Henrik Vinge..

SVT - 24 sep 18 kl. 15:36

SVT-chefen efter Kinasatiren: ”Helheten av vårt budskap gick förlorad”

Redaktionen bakom ”Svenska nyheter” gjorde ett misstag när det satiriska inslaget om Kina bröts ut ur programmet och laddades upp på YouKu, Kinas version av Youtube. ”Helheten av vårt budskap gick förlorad”, skriver SVT Nöjes programchef Thomas Hall i ett uttalande till SVT Nyheter..

SVT - 08 apr 19 kl. 14:43

Tidigare SVT-chefen Maria Groop Russel ny vd på Dramaten

Dramaten meddelade tidigare idag att deras vd och konstnärlige ledare Eirik Stubø avgår. Hans efterträdare på vd-posten blir Maria Groop Russel, som tidigare jobbat på SVT..

Expressen - 14 sep 17 kl. 15:18

SVT-chefen lämnar – efter avslöjandet

Efter Brottscentralens avslöjande om att en SVT-chef försökte köpa sex av en 15-åring lämnar chefen nu SVT med omedelbar verkan och har polisanmälts. Det skriver SVT Nyheter.– Han har bekräftat att det är han som förekommer i chatt-loggen som Expressen publicerade, säger Sabina Rasiwala, HR- och kommunikationsdirektör..

Expressen - 18 sep 18 kl. 10:18

SVT-chefen fortfarande borta: ”Har semester”

Mitt under brinnande val petades Eva Landahl, programchef och ansvarig utgivare för SVT:s valprogram, från valbevakningen. En vecka senare är Eva Landahl fortfarande inte tillbaka som ansvarig utgivare. – Eva utvärderar vår valbevakning och har en sedan länge planerad semester, meddelar Anne Lagercrantz, chef för nyhetsdivisionen på SVT som fortsätter att backa den kritiserade chefen.

Kristianstadsbladet - 27 nov 13 kl. 10:43

Nye SVT-chefen vill satsa mer digitalt

Han har sannolikt mer makt över vad vi ser på tv än någon annan men få skulle känna igen honom på gatan. Möt Martin Österdahl, ny programdirektör på SVT. - Vi vill satsa mer på nya idéer och våga mer än TV 4, säger han om framtiden.

Trelleborgs Allehanda - 27 nov 13 kl. 10:43

Nye SVT-chefen vill satsa mer digitalt

Han har sannolikt mer makt över vad vi ser på tv än någon annan men få skulle känna igen honom på gatan. Möt Martin Österdahl, ny programdirektör på SVT. - Vi vill satsa mer på nya idéer och våga mer än TV 4, säger han om framtiden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.