NT > Nyheter

Friday, 04 December, 18:23

NT - 24 okt 20 kl. 07:23

Antisemitismen måste bekämpasVi Kristdemokrater kommer att göra vårt yttersta för att bekämpa antisemitismen och för att judiska församlingar med familjer liksom alla invånare ska vara trygga i Norrköping och i hela Sverige, menar debattörerna..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Kristdemokrater, Norrköping, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Antisemitismenmåste , bekämpas
BT - 16 sep 14 kl. 20:47

"Fi och SD måste bekämpas"

Både Feministiskt initiativ (Fi) och Sverigedemokraterna (SD) är extrema och måste bekämpas. Skriver migrationsminister Tobias Billström (M) i ett inlägg på Facebook. "Det här valet har inga vinnare.

Expressen - 17 aug 17 kl. 19:33

Så reagerar omvärlden efter Barcelona: "Terrorismen måste bekämpas"

Omvärldens reaktioner på terrorattentaten i Barcelona börjar nu komma in. "Skrämmande nyheter från Barcelona. Våra tankar går till de drabbade.

Politikerbloggen - 17 jan 13 kl. 10:33

Barnfattigdom finns och ska bekämpas


DEBATT. Under min uppväxt i Sverige handlade fattigdomen om att vi var tvungna att vända på varenda krona för att få råd med hyran och maten att räcka till. Klyftorna mellan rika och fattiga barn ökar i Sverige.

Kristianstadsbladet - 10 okt 14 kl. 07:30

Så ska smuggeltobaken bekämpas

Foto: Arkivbild
Den kallas "Röksvampen", den nya handboken för hur smuggeltobaken ska bekämpas. Igår lanserades den vid en konferens i Hässleholm.
Den illegala tobaken, som smugglats in i landet, finns i stort sett i alla skånska kommuner.

Trelleborgs Allehanda - 10 okt 14 kl. 08:32

Så ska smuggeltobaken bekämpas

Foto: Arkivbild
Den kallas "Röksvampen", den nya handboken för hur smuggeltobaken ska bekämpas. På torsdagen lanserades den vid en konferens i Hässleholm.
Den illegala tobaken, som smugglats in i landet, finns i stort sett i alla skånska kommuner.

BT - 16 nov 19 kl. 17:23

Starkt musår i Borås – så bekämpas de: "Vi får dubbelt så många samtal”

Mössen invaderar hus och hem mer än vanligt i år. Men nu bekämpas gnagarna i första hand med slagfällor istället för med gift. – Bara för några år sedan var det stort fokus på bekämpningsmedel – nu ska vi endast använda det som en sista utväg, säger Anders Skeppstedt från Anticimex i Borås..

Västerbottens Folkblad - 22 okt 12 kl. 02:00

Ungdomsarbetslösheten ska bekämpas

Vi Socialdemokrater anser att ungdomsarbetslösheten ska bekämpas genom att höja ungdomarnas kompetens och underlätta för unga att ta steget ut på arbetsmarknaden skriver S-riksdagsledamöterna Helén [...].

BT - 25 nov 13 kl. 13:58

En människosyn som behöver bekämpas

Det som uppdagades i TV-programmet Kalla Fakta visade tydligt att det finns en människosyn i vårt land som måste bekämpas. Människor med funktionsnedsättning ska få möjlighet att leva så fritt och självständigt som möjligt. Det är en rättighet enligt Lagen om stöd och service (LSS), en lag som är helt unik i världen och som vi ska vara stolta över.

Sydsvenskan - 27 nov 13 kl. 19:05

Danska fördomar bekämpas med utbyten

Danska fördomar om Malmö ska nu bekämpas i tre nya skolsamarbeten.
- Det som har skett i Odense visar ju tydligt att det finns ett behov av att integrera oss mer, säger Klas Andersson på Öresundskommittén som ligger bakom satsningen..

BT - 16 jan 14 kl. 08:14

Det är fattigdomen som ska bekämpas ? inte rörligheten

Den stora faran med de senaste utbrotten av den brittiska sjukan att skylla allt eget ont på den fria rörligheten, är att den sprider populism och främlingsfientlighet. Inget annat. Det är inte varje dag som jag citerar EU:s justitiekommissionär Vivane Reding med glädje.

Nyteknik - 31 mar 14 kl. 12:58

Bill Gates: Så ska fattigdomen bekämpas

Världens rikaste man och tekniknörden Bill Gates besökte på måndagen Karolinska Institutet. Han talade om hur världens fattigdom kan bekämpas redan under vår livstid..

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Kritiken mot EM: "Ingen försöksverksamhet"

Redan före handbolls-EM kritiserades beslutet att för första gången ha enbart kvinnliga domare. Efter Sveriges premiär späs kritiken på. –Det här ska inte vara någon försöksverksamhet, säger förbundskapten Tomas Axnér..

NT - 30 minuter sedan

Efterlyst i Sarkozy-fallet gripen i Libanon

En libanesisk-fransk affärsman som stått nära Frankrikes korruptionsmisstänkte expresident Nicolas Sarkozy har gripits i Libanon efterlyst av Interpol, uppger en domstolskälla för AFP..

NT - 15 minuter sedan

"Vi gör det för att begränsa smittspridningen"

Förskolorna Fröbelgården och Kopparkypen stängs på grund av covid-19. "Vi gör det för att begränsa smittspridningen", säger utbildningsdirektör Sofie Lindén..

NT - 30 minuter sedan

De får chansen i stafettlaget

Johanna Skottheim, Mona Brorsson, Elvira Öberg och Hanna Öberg. De är åkarna som får chansen i skidskyttedamernas stafettlag..

NT - 45 minuter sedan

Gratis vaccin kräver snabbt politiskt beslut

Gratis vaccin åt folket, meddelade Stefan Lövén på fredagen. Nu måste regionen fatta ett politiskt beslut innan nyår..

NT - 45 minuter sedan

Nytt företag startar i Norrköping: Väninnamassage & Spa AB

Den 3 december registrerades det nya bolaget Väninnamassage & Spa AB hos Bolagsverket..

NT - 1 timme sedan

Hugos får över en miljon i krisstöd – mest i länet

Nattklubben Hugos är den som får mest i länet ur Kulturrådets krisstöd för inställda evenemang – för den inställda festivalen i somras. För ägaren är det dock bara "en droppe i havet"..

NT - 1 timme sedan

En skadad i lägenhetsbrand i Järfälla

En person har förts till sjukhus efter att ha skadats i samband med en lägenhetsbrand i Jakobsberg i Järfälla, norr om Stockholm..

NT - 45 minuter sedan

Soldater i Moçambique dödades i bakhåll

Islamistiska extremister har dödat 25 soldater i ett bakhåll i norra Moçambique..

NT - 1 timme sedan

Dumpar utredning – prisar nytt "Saltsjöbadsavtal"

Den omdiskuterade utredningen om försvagningar i arbetsrätten genomförs inte. Sedan två stora LO-förbund anslutit sig till las-avtalet blir det politikerna som ska anpassa lagen till uppgörelsen. –Den här överenskommelsen är ett styrkebesked, för Sverige och den svenska modellen, säger statsminister Stefan Löfven (S)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.