IDG > IT

Wednesday, 02 December, 04:57

IDG - 24 okt 20 kl. 07:01

Så ska svensk it-säkerhet bli mer innovativ
För att stärka innovationskraften inom it-säkerhet i Sverige har forskningsinstitutet Rise dragit igång ett samarbetsprojekt finansierat av Vinnova. Syftet är att få fram nya produkter och tjänster inom it-säkerhet, dra nytta av stöd från EU och öka exporten..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Sverige, Rise, Vinnova, EU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska svensk , it-säkerhetbli , mer, innovativ
Supermiljöbloggen - 25 mar 15 kl. 08:41

”Nu krävs en ambitiösare, mer innovativ och sammanhängande klimatpolitik”

Vi efterlyser en svensk klimatlag där Sverige åtar sig att gå mot nettonollutsläpp och 100 procent förnybar energi på naturens villkor, skriver Håkan Wirtén och Stefan Henningsson från Världsnaturfonden. Om vi ska klara oss under två graders global uppvärmning krävs nollutsläpp från fossila bränslen lagom till att dagens 20-åringar går i pension, enligt FN:s klimatpanel IPCC. Vi måste börja minska utsläppen nu annars rinner tiden ut långt tidigare.

Entreprenör24 - 13 aug 13 kl. 11:03

Bli en mer innovativ entreprenör

Innovation är enligt många nyckeln till framgång och konkurrenskraft.Utan ett innovativt företagsklimat stagnerar det mesta menar Tor Sjödin från iRezQ som är innovatör och entreprenör sedan många år. ?

Dagensanalys.se - 12 okt 16 kl. 09:01

5 tips för att bli mer kreativ

Att vara kreativ, nytänkande och innovativ är avgörande för att lyckas med sin marknadsföring. Men hur lätt är det då att hålla sig kreativ i längden? Sannolikt känner du liksom många andra att det blir allt svårare att komma på nya idéer och att vara konstant kreativ.

IDG - 18 nov 16 kl. 13:22

Hans Renman: "Så skapar du en innovativ organisation"


Utbildningsentreprenören Hans Renman kom till Webbdagarna offentlig sektor 2016 för att berätta om hur teknikföretag som Google och Apple arbetar strategiskt med innovation och ledarskap och hur man som medarbetare och chef inom offentlig sektor kan göra för att medverka till en mer innovativ arbetsplats..

Dagens Medicin - 07 apr 15 kl. 07:00

”Så blir svensk sjukvård mer innovativ”

Dags att öka utvecklings­takten i svensk hälso- och sjukvård, skriver två debattörer..

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 16 kl. 11:41

8till5 i minglet: Hur ska Skåne bli en mer innovativ region?

Skåne Innovation Day lockar nyckelpersoner inom näringsliv, politik och ekonomi..

ÖstersundsPosten - 06 nov 17 kl. 18:09

Samling Näringsliv ger förslag till att rädda Bussgods – vill skapa en mer innovativ produkt

Föreningen Samling Näringsliv har ett förslag att kunna vända Bussgods minusresultat inom ett år. Att lägga ned företaget vore förödande anser de. – Det är som att kapa en gren som vi sitter på, säger Peter Vomacka, verksamhetsledare Samling Näringsliv..

DI - 13 dec 16 kl. 21:00

Styrelserna behöver bli mer innovativa

Styrelserna i små och medelstora svenska bolag kan bli mer innovativa enligt universitetslektorn Daniel Yar Hamidi. ”En innovativ styrelse är alltid väl fungerande, men en väl fungerande styrelse är inte alltid innovativ”, säger han..

YLE - 05 mar 15 kl. 05:00

Expert: Finland måste satsa betydligt mer på it-säkerhet

Finland förstår inte att satsa tillräckligt på it-säkerhet. Staten, företag och privatpersoner utsätts därför för hot som vi annars kunde stoppa eller upptäcka. Det menar Jarno Limnéll som är professor i it-säkerhet vid Aalto-universitetet.

IDG - 25 nov 14 kl. 12:44

8 tips för en innovativ it-organisation

Hur gör man för att skapa en innovativ it-avdelning där de idéer som föds verkligen tas tillvara? Apples tidigare chefsevangelist Guy Kawasaki tipsar om hur du bygger en innovativ organisation..

SvD - 13 apr 17 kl. 12:49

Kärlek och säkerhet - Samhälle och stat

Två genomgående teman i många politikers och opinionsbildares kommentarer efter det fruktansvärda terrordådet på Drottninggatan har varit att terrorismen aldrig kommer att besegra oss, samt att vi ska bemöta terrorismen/hatet med mer ”kärlek”. Den första kommentaren är korrekt och den fyller uppenbart en utomordentligt viktig funktion omedelbart efter en attack som den i fredags. Men den är samtidigt så självklar att den långsiktigt inte är särskilt relevant.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.