Sydsvenskan > Sport

Thursday, 03 December, 18:25

Sydsvenskan - 24 okt 20 kl. 07:12

Dagen när vi 70-plussare blev myndigförklarade igenVi tillhör de lydiga generationerna – men att vara ensam kan vara livsfarligt..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagen när vi 70-plussareblev , myndigförklarade, igen
SVT - 20 maj 19 kl. 11:00

Alfredsson vinnare i en major igen

Helen Alfredsson är en vinnare igen. Svenska veteranen spelar numera mot andra 50-plussare och där blev det sent igår seger i en av de största tävlingarna – majorn U.S.

Skånskan - 19 aug 19 kl. 15:00

Våffelkalas för 85-plussare

eslöv/gryttinge Det serveras våfflor och kaffe på Bialitts kaffestuga och längs långbordet sitter ett 20-tal pensionärer som alla har det gemensamt att de är över 85 år och medlemmar i SPF 347 Aktiv.Ordförande Åke Emilsson hälsar alla välkomna:
– När vi samlades i Eslöv idag började det regna. Men så såg jag en ljusglimt på himlen och då tänkte jag att det måste vara Vår Herre som tänker på vårt årliga kalas.

Skånskan - 04 okt 18 kl. 17:47

Mässa för bättre liv

ystad Hundratals 55-plussare trängdes på Bollen i torsdags bland 27 utställare på seniormässan News55 med sportjournalisten Peppe Eng och tv-profilen Marianne Rundström som dragplåster.– Det är härligt att jobba med min egen målgrupp, sa mässgeneralen Eva Röste, 65 år.
Hon var nöjd med kompotten på mässan.

YLE - 30 jan 16 kl. 18:57

I Finland var han för gammal - utomlands stod företagen i kö

Stefan Zilliacus fick känna av hur svårt det kan vara att hitta nytt jobb som 60-plussare. Rekryteringsföretagen vill inte kännas vid att det förekommer åldersdiskriminering, men medger att det finns attitydproblem i vissa branscher. Stefan Zilliacus började söka nytt jobb då han var 61.

Uppsalanyheter.se - 19 apr 16 kl. 00:45

Recension: Elvis och Hep Stars på Katalin

Ett fullsatt (många sittplatser i kväll) Katalin fick njuta av 50-tals rock blandat med lite Hep Stars klassiker på Katalin inför en entusiastiskt publik bestående av mest ungdomliga 65 plussare.  Ett fullsatt (många sittplatser i kväll) Katalin fick njuta av 50-tals rock blandat med lite Hep Stars klassiker på Katalin inför en entusiastiskt publik bestående av mest ungdomliga 65 plussare.   Kvällens värd Attendo hade bjudit in alla som är 65 + till en musikkväll med Elvis och Hep Stars på Katalin men det fanns plats för yngre publik också.

Skånskan - 05 okt 19 kl. 05:00

Ödehus kan få lov för att rivas

SJÖBO Kommunens byggnadsantikvarie vill inte att husen rivs.
Men mycket pekar på att de båda ödehusen på Lilla Norregatan kommer att försvinna.I varje fall vill politikerna i samhällsbyggnadsnämndens arbetsutskott ge ett positivt förhandsbesked för rivningen och att ersätta husen med 16 seniorlägenheter.

HBL - 16 sep 14 kl. 08:54

Kampen om själarna 2.0

Fet bas och Stevie Wonder remixad fyller luften, belysningen är dämpad, på de höga borden brinner stearinljus och i skinnsofforna och kring borden sorlar 20- och 30-plussare iförda stuprörs­- jeans och trendtröjor. Det kunde vara en nattklubb men det är en församling i centrala Helsingfors.Strax efter klockan tre den första söndagen i september sitter grupper av unga vuxna utspridda runt borden och i sofforna på Fila Helsingfors.

SmålandsPosten - 04 nov 13 kl. 06:49

Olika öden för Lakers och Öster

Först tog Växjö Lakers sin största seger någonsin i det som numera heter Svenska hockeyligan. Sedan åkte Öster ur allsvenskan. Det har debatterats en del om Växjö är en hockey- eller en fotbollsstad.

BT - 18 sep 11 kl. 08:21

Bilträff slog rekord

När sommaren är förbi ordnar Mustangklubben End of Summer i Borås sin träff för Mustangägare.
Både gamla och nya bilar hittade till Borås i går. ?

Dagen - 20 apr 12 kl. 03:00

Äldrevänligt samhälle är bra för alla oavsett ålder

Äldreområdet hamnar allt oftare i fokus. Det är naturligt med tanke på att redan idag närmare var femte svensk är över 65 år samtidigt som gruppen växer snabbt de närmaste årtiondena. Det handlar om samhällsfrågor av största vikt, men också om något för varje individ att reflektera över.

NT - 17 nov 12 kl. 10:28

Hal övning för bilisterna

Var det länge sen du tog körkort? Då är risken stor att du missade halkkörningen. I veckan fick flera 40-plussare ta igen förlorad körning när det anordnades halkkörning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.