Expressen > Sport

Tuesday, 01 December, 01:09

Expressen - 24 okt 20 kl. 07:12

”Pengar är en drivkraft för mig – lite som en tävling”ÖSTERSUND. Han varvar vardagen med att slipa skridskor och jobba för kommunen.Men den förre skidstjärnan Mathias Fredriksson, 47, gör också mångmiljoninvesteringar, en av de senaste i VR-spel.– Pengar är en drivkraft för mig. Och stora investeringar ger lite spänning i vardagen, säger Fredriksson som också berättar om varför han valt sport åt sina söner och att han är öppen för att lämna SVT för en annan tv-kanal.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Östersund, Mathias Fredriksson, VR, Fredriksson, SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pengarär en , drivkraftför mig , litesom , en tävling
Dalarnas tidningar - 17 aug 16 kl. 10:25

Bröder samlade in pengar till barncancerfonden på folkracetävling

Bröderna Holmudd, Johan och Christian, tillsammans medarrangörsklubben Finnskoga MK samlade under årets festival in pengar tillförmån för Barncancerfonden under parollen ”Folkrace mot cancer”För att ytterligare belysa insamlingen kom storebrorChristian till start med en riktigt påkostad Saab, med en rallycrossmotormonterad i bilen – dessutom skulle bröderna agera speakers under tävlingen..

DalaDemokraten - 17 aug 16 kl. 10:25

Bröder samlade in pengar till barncancerfonden på folkracetävling

Bröderna Holmudd, Johan och Christian, tillsammans medarrangörsklubben Finnskoga MK samlade under årets festival in pengar tillförmån för Barncancerfonden under parollen ”Folkrace mot cancer”För att ytterligare belysa insamlingen kom storebrorChristian till start med en riktigt påkostad Saab, med en rallycrossmotormonterad i bilen – dessutom skulle bröderna agera speakers under tävlingen..

YLE - 26 mar 18 kl. 19:37

Ekenäs får nytt konstmuseum med donerade pengar - nu ska en arkitekttävling ordnas

Ett konst- och kulturkvarter ska växa fram i Ekenäs centrum kring Ekta museum och Galleri Elverket. Albert de la Chapelles konststiftelse står bakom satsningen..

Skånskan - 09 jun 16 kl. 22:15

Pengar i potten i ny rallytävling

RALLY Det ligger pengar i potten när Eslövs Motorklubb på söndag arrangerar Bil-Månsson Rallysprint. De tre bästa i totalsammandraget delar på 10 000 kronor.– Topp-3 hade smakat, medger Mats Andersson, hemmahoppet från Eslöv.

Nyan - 10 okt 16 kl. 14:39

Ridtävling gav Cancerföreningen 2 400 euro

RIDSPORT. Dressyr gjorde debut i välgörenhetsklassikern Rosa-blåbandet.

Totalt såg tävlingen åttio starter i helgen.

Skånskan - 21 mar 16 kl. 14:00

Deltävling i skejtcup arrangeras i Stehag

Stehag Förra året byggde FK Tor ut skejtparken i Stehag och till sommaren blir den spelplats för en av deltävlingarna i Betongcupen.
– Det var lite det vi hade som mål när vi byggde ut, säger föreningens skateboardansvarige John Magnusson.Tors Skejtpark i Stehag är 400 kvadratmeter stor efter att den byggdes ut förra året.

Skånskan - 17 apr 19 kl. 20:30

Pengar kommer in via tennisen

Svaneholm Arrangemanget Svaneholm Open, ATP Championship, blir av. Det är andelsföreningen på Svaneholms slott mycket nöjda med.– Länsstyrelsen gav det beslut vi ville ha.

YLE - 28 jan 14 kl. 04:35

”Kulturfonden vet inte vad en arkitekturtävling går ut på”

Finländska arkitekter i allmänhet, och finlandssvenska i synnerhet, kommer knappast att få någon stor synlighet i Guggenheimmuséets arkitekturtävling. Så resonerar de arkitekter Yle Huvudstadsregionen pratat med. De dömer ut Svenska kulturfondens stöd till tävlingen.

YLE - 15 okt 13 kl. 13:13

Bredband till alla med ?skönhetstävling?

De regionala telefonbolagens intresseorganisation Finnet menar att trådlöst bredband är det enda vettiga sättet att få bredband också till glesbygden. I första hand byggs snabbt bredband med optisk kabel. Men det blir mycket dyrt att dra kabel till alla hus i glesbygden.

Sydsvenskan - 29 okt 15 kl. 04:00

Visionslöst. Ombyggnaden av Lunds central kräver en arkitekttävling.

På sistone har det debatterats station i Lund. Idag separeras östra och västra delen av staden med trappor, en unken tunnel och det var länge sedan vi såg någon SJ-service på plats. Men när kommunen har chansen att skapa en fungerande station och också ett helt nytt centrum, så väljer man nya provisorier i from förhoppning om att staten hostar upp pengar och gräver ned spåren i någon fjärran hägrande framtid.

SmålandsPosten - 20 aug 14 kl. 22:18

"Full tävling som gäller"

Väntan är över.
I kväll strax efter klockan 20 släpps pucken som förkunnar att Champions League är igång.
– Vi ska göra allt vi kan för att ta oss vidare, säger Växjö Lakers tränare Sam Hallam inför matchen mot Adler Mannheim i Vida Arena.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.