Sydsvenskan > IT

Wednesday, 02 December, 04:21

Sydsvenskan - 24 okt 20 kl. 07:02

Cyklist jagade iväg två rånareTvå beväpnade rånare blev skrämda på flykten när de under fredagskvällen försökte råna en ensam man i Skellefteå, uppger Norran . Mannen var på väg hem från jobbet vid 21-tiden på fredagskvällen när två maskerade män blockerade vägen och försökte knuffa.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Skellefteå, Norran

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cyklist, jagade, iväg, två, rånare
NSD - 22 feb 11 kl. 07:52

Cyklist jagade traktor

Polisen fick på måndag förmiddag ett udda telefonsamtal från en traktorförare i Boden som uppgav att han jagades av en man på en gul cykel..

Expressen - 21 sep 19 kl. 09:38

Cyklist försöke stoppa bilrån – blev knivhuggen

I Örebro ifrågasatte en förbipasserande cyklist varför två unga män uppehöll sig vid en bil.Då jagade männen i kapp cyklisten – och knivhögg honom i magen..

Västerbottens Folkblad - 26 maj 12 kl. 12:02

Cyklist attackerade bilist

Slängde cykeln på en förbipasserande bil och jagade sedan bilföraren med en påk. Händelsen utspelade sig på Sandbacka under lördagsförmiddagen. En bilist kom körande när [...

Eurosport - 18 sep 14 kl. 15:19

TV: Okänd cyklist dyker upp i dramatisk spurt

Har du drömt om att delta i en spurt i ett professionellt cykellopp? Den här aningslösa kvinnan hamnade bland ett tiotal vilt kämpande cyklister som jagade segern i GP Wallonie. Som tur är hann kvinnan hoppade undan i sista stund..

Uppsalanyheter.se - 28 jan 17 kl. 08:05

60-åring jagade bort maskerad rånare

En man i 60-årsåldern som utsattes för ett rånförsök på Torkelsgatan försvarade sig och jagade bort den misslyckade rånaren.En man i 60-årsåldern som utsattes för ett rånförsök på Torkelsgatan försvarade sig och jagade bort den misslyckade rånaren.   Det var strax före 01:00 natten mot lördagen som en man i 60-årsåldern utsattes för ett rånförsök utanför sin bostad på Torkelsgatan i Uppsala.

Västerbottens Folkblad - 19 maj 11 kl. 08:18

Cyklist påkörd

SORSELE En cyklist skadades vid en kollision med en bilist.SORSELE En cyklist skadades vid en kollision med en bilist. Vid 07.

Västerbottens Folkblad - 08 okt 11 kl. 09:17

Full cyklist på E4:an

UMEÅ En berusad cyklist blev hänvisad bort från E4:an. UMEÅ En berusad cyklist blev hänvisad bort från E4:an. Det var vid halv tre-tiden på natten som polisen upptäckte en berusad cyklist på E4:an mellan Ersboda och centrum.

Uppsalanyheter.se - 25 mar 14 kl. 22:46

Cyklist påkörd av bil i Dalby

En trafikolycka inträffade på tisdagkvällen mellan en bilist och en cyklist på länsväg 590 vid Dalby.En trafikolycka inträffade på tisdagkvällen mellan en bilist och en cyklist på länsväg 590 vid Dalby.   Det var strax före 18-tiden som räddningstjänsten fick larm om en trafikolycka på länsväg 590 vid Dalby.

YLE - 06 jul 15 kl. 16:53

Cyklist skadades i krock på Alskatvägen

Polisen vill ha upplysningar om en trafikolycka, som skedde på Alskatvägen i Korsholm på söndagen. En cyklist skadades i olyckan. En cyklist blev tvungen att väja för en bil som var på väg att köra om en annan bil, och körde då in i en parkerad bil och skadades.

Uppsalanyheter.se - 18 jul 16 kl. 02:07

Cyklist skadad i Gunsta

En cyklist skadades allvarligt vid en trafikolycka med en bil i Gunsta vid 14-tiden under söndagen, ambulans och intensivvårdshelikopter dirigerades till platsen.En cyklist skadades allvarligt vid en trafikolycka med en bil i Gunsta vid 14-tiden under söndagen, ambulans och intensivvårdshelikopter dirigerades till platsen.   Det var vid 14-tiden som räddningstjänsten kallades till en trafikolycka mellan en bilist och en cyklist i på rv 282 i Gunsta.

Uppsalanyheter.se - 15 nov 19 kl. 02:12

Cyklist misstänkt för vårdslöshet i trafik efter olycka

En cyklist som blev påkörd av en bil i centrala Uppsala skadade sig lindrigt men behövde inte tillkallad ambulans. Cyklisten anses ha orsakat olyckan och är nu misstänkt för brott.En cyklist som blev påkörd av en bil i centrala Uppsala skadade sig lindrigt men behövde inte ambulans.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.