Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Saturday, 28 November, 11:36

Expressen Dina Pengar - 24 okt 20 kl. 04:30

”Min man tvingar mig att betala hyra – är det rätt?”Birgitta Piper, ekonomijournalist på tidningen M-magasin, fick ett brev från en bekymrad kvinna. Hennes make tycker att hon ska betala (hög) hyra för att bo i huset han äger, och som är hans enskilda egendom. Han vill också att hon ska betala hälften av alla renoveringar och husets underhåll.Birgitta Piper skräder inte orden i sitt svar till brevskrivaren: Han har fel och du har rätt!Och hon får starkt medhåll från en rad privatekonomer.
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Piper, Och

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Min man tvingarmig att , betala, hyraär , det rätt
DN - 28 mar 14 kl. 07:33

KD: ”Fångar ska betala hyra”

Låt fångarna betala hyra. Det föreslår Kristdemokraterna som anser att det skulle bidra till att återanpassa internerna till samhället. ”De lär sig att de inte kan leva lyxfällan-livet”, säger partiets Caroline Szyber till SR Ekot..

YLE - 14 okt 17 kl. 15:04

Förslag: Lions Club Ekenäs behöver inte betala hyra för lager

Lions Club Ekenäs får kanske använda ett lager på Raseborgsvägen 5 i Ekenäs utan att betala hyra. Det här gäller i så fall till och med den 31 december nästa år..

YLE - 12 apr 16 kl. 07:37

IF Raseborg behöver inte betala hyra under friidrottstävlingar

IF Raseborg slipper betala hyra för Karis centralidrottsplan under friidrottstävlingarna Karis Telefon Games Tähtikisat som arrangeras 11 - 12.6. Det beslutade stadsstyrelsen i Raseborg på sitt möte den 11 april.

YLE - 09 nov 13 kl. 15:42

MTT sade upp personal för att betala hyra för tomma lokaler

Forskningscentralen för jordbruk och livsmedelsekonomi MTT har tvingats säga upp anställda för att kunna betala hyra för tomma lokaler. Lokalerna tillhör det statliga affärsverket Senatsfastigheter. Det säger MTT:s utvecklingschef Ilkka P.

Skånskan - 02 jan 20 kl. 05:00

Uppmanades att betala hyra

Skurup En bedragare har polisanmälts misstänkt för att ha försökt lura bostadsrättsägare i Skurup att betala hyra till ett felaktivt konto. Via mejl gick ett meddelande ut om att 15 bostadsrättsägare skulle betala hyra till ett uppgett nummer. Vad som skedde var att saken polisanmäldes i måndags som misstänkt förskingring..

SmålandsPosten - 15 maj 20 kl. 09:31

Växjö: Stora kedjor i centrum struntade i att betala hyra – vd starkt kritisk

När coronakrisen slog till slutade flera stora affärskedjor i Växjö centrum att betala full hyra. – Det är ett oacceptabelt beteende, säger det lokala fastighetsbolaget Hjalmar Petris vd Rickard Petri till Fastighetstidningen..

SR - 28 mar 14 kl. 06:02

Kristdemokraterna vill att fångar ska betala hyra

Fångar på landets fängelser ska betala hyra under tiden de sitter inne. Det föreslår Kristdemokraternas rättspolitiska talesperson Caroline Szyber som nu tagit fram förslag för att förnya partiets kriminalpolitik..

NT - 09 maj 13 kl. 21:23

Hon måste betala hyra för en obeboelig lägenhet

Sofia Bergsten och flera andra hyresgäster saknar tillgång till sina lägenheter, men måste ändå betala hyra..

Dalarnas tidningar - 18 mar 14 kl. 15:52

Rockstad Falun kan fåbetala hyra för 2013

Rockstad Falun kan trots allt få betala hyra - cirka 100 000 kronor - för fjolårets festival. – Enligt de uppgifter vi fått i trafik- och fritidsnämnden ska fakturan föreberedas, säger Sten H Larsson (opol)..

Dalarnas tidningar - 18 mar 14 kl. 17:55

Rockstad Falun kan få betala hyra för 2013

Rockstad Falun kan trots allt få betala hyra - cirka 100 000 kronor - för fjolårets festival. – Enligt de uppgifter vi fått i trafik- och fritidsnämnden ska fakturan föreberedas, säger Sten H Larsson (opol)..

YLE - 19 mar 15 kl. 17:42

Raseborg försöker betala utkomststödet i tid

Raseborg betalar fortfarande inte ut utkomststödet i tid åt alla. Men den här veckan (vecka 12) hoppas staden börja betala stödet i tid. Sedan september 2014 har omkring tio procent av utkomststödet betalats ut för långsamt i Raseborg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.